22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#4272 Minnél több idő megy el, a játék az értékéből veszít. Pl.: GT3, vagy Vice City. Megjelenéskor 12 körül voltak, most meg.... Hát 3000 FT. Szóval ha valaki nem akar sokat fizetni, akkor úgy vegye meg a Carbont, hogy vár fél évet. Ha kibírja.
-
#4271 Szerintem is sok 13K 1, azaz egy darab nyamvadt játékért! Adhatnák 4-5K körül....még tán meg is vennék az emberek. -
#4270 De nagyon is árfüggő. Figy. Megjelent a Midtown Madnes, meg a Fifa 04. KB egy időben jelentek meg! A Fifa 04 sokkal jobb minőségű, mint a Midtown Madnes. Ígyhát nem is egy árban vannak. -
#4269 Jó. Van benne valami. De mosst gondolj bele. Ha mondjuk egy olyan nagy játék, akkor mért olyan kevés? Láttam már 16-ér is játékot. A Sims 2 is méregdrága! Vagy még sorolháznám. De az is lehet, hogy az EA azért adja 13 körül, mert így többen veszik meg, és nagyobb lesz a bevétel. Mondjuk anyámék szerint sok egy darab játékért 13000FT. Van ebben is valami. Attól függ mekkora vagyonnal rendelkeznek az emberek. 1 biztos. A Carbon-ból foglyák a legtöbbet megvenni. Mint tavaly a San Andreasnál! -
#4268 azt is első részhez képest jol átformálták... -
#4267 a játék minősége,szavatossága nem ár függő szerintem! -
#4266 Hmm... a FlatOut2 nemis jó játék akkor? :( Dekáááár....... :) -
#4265 Láttál már 15-20ezer forintos PC játékot ami nem collector's edition vagy vmi speckó cucc?
Majdnem Minden DVD-s PC-s játék 12990FT! Ami nem az olcsóbb! -
#4264 -
#4263 Amúgy énszerintem a Carbonba nem kell annyi bizalmat fektetni! Nem lesz az akkora durranás. Ha egy nagyon erős játék lenne nem 12.000 FT-ot kéne a PC -ért fizetni. Hanem mondjuk 15, vagy 20. Szerintem.... -
#4262 Ez 1 ujreg mert a régit elfelejtettem sry -
#4261 jauvan látom ujreg vagy, ugyhogy csak szoltam
-
#4260 pontosan -
#4259 Jolvan nem tudhatom hogy mpre fontosan van frissitve az FAQ -
#4258 baaaannneeeerrr
SGn alapszabály, hogy mielőtt kérdezel valamit, szétnézel a bannerban hátha le van írva a válasz esetleg vagy használod a keresőt!
nem nehéz, még egy 10 éves is meg tudná csinálni, ha legalább 1 éve itt aktívan fórumozna :> -
#4257 Jah én kérek elnézést hogy megmertem kérdezni -
#4256 a házigazda meg írja ki nagyobba, mert rohadtul senki el se olvassa, mint látszik! -
#4255 NINCS -
#4254 Hali a demóról van valami hír? -
ntex #4253 Szerintem Split Screen csak a konzolos verziókban lesz... -
#4252 1. fun, poén, poén. Fan, ha így jobb és döntse el max. 8 éves, hogy az nfs 1 az szim vagy nem. Én már akkor angolul beszéltem mikor te a magyar abc-t tanultad.
Értelmezz, ne kötekedj és ne flémej mert nem veszem fel.
lol -
#4251 Én nem fikázom a játékot, ahogy azt pár sorral lejjebb is írtam, de tényleg nem lenne gas hogyha valamit újítanának rajta, sőt én örülnék neki, igaz a simulátos kifejezésem elég durva volt ezért sry.
nah szóval a video láttán, remélem nektek lesz igazatok, h nem cseszik el annyira mint az mw-t, mindegyik részét végig játszottam minimum 3x de valahogy nekem a most wanted már nem igazán tetszik az u2 az még úgy valahogy el megy de a mw- hát ez elég gas lett, reméljük a carbon jó lesz -
#4249 jáj, lesz benne split-screen! -
#4248 azokat ki lehett kapcsolni... -
[Walaki]D`Lair #4247 Eddig az NFS 4, a Porsche rész, meg az UG 2 a legjobb...remélem nem rontják el a Carbon-t is a MW-féle automata ellenkormányzós, gázelvevős szarságaival... -
#4246 Nem csak te szerinted... -
#4245 hehhe xD sztem itt mindenki nfs "FUN" :D -
#4244 azért az nfs1 mikor kijött a legrészletsebb legjobb, legéletszerübb volt. akkoribban mondtattuk volna szim-nek, (több évig játszottam vele) aztán a 3.al és igy felelé már sorba. és a 4jött be nekem a legjobban, az ug-t meg nem nfs néven adnák el megis lennék elégedve (persze nálam igyis csak egy fungame, ami szórakoztat ideig óráig, én maradok a szim. vonalon, juteszembe
#4203- Nagy fun voltam az underground-ig) még jo hogy tudunk angolul:)
a fun és a fan nem ua. n00bZ -
#4243 LOL -
#4242 neked is barátságosabb lett volna anyjit írnod hogy FAQ... -
#4241 Már bocs.hát már kurvára idegesintenek az ilyenek ott van a f.a.q naygban pirossal anynira hogy kiveri a szemem és ő nem látja. -
#4240 na ez igazán kultúrált válasz volt... -
#4238 Szerintem novemberben. Addig nem is érdemes várni, mert tavaly is így volt -
gergő992 #4237 nagyon jo a demó!ps2re letöltötem naon jo -
Lsilent #4235 Hali emberek, egy kerdesem van nfsnek nfs csak eppen underground2. Most a hetvegen foltettem, mondom kicsit nosztalgiazom. Nem sok sikerrel. Miota megvettem a 6600gt-met azota meg nem probaltam. Nos a gondom kulso nezetben minden gond nelkul megy. Bumperben viszont ugy belassul minha megfagyott volna.
Van vkinek vmi 5lete?
Thx -
#4234 Amúgy REPLAY módról nem tudok seokat, de énszerintem lesz. De a Photo Mód az nagyon király! -
#4233 De akkor sem a héten jeletn meg! ÉS annyire nem kicsi oldal! Ott is megtalálod azt ami kell! Bocs, de ez nem vita akar lenni... -
#4232 -
#4231 asszem egyetértek, szal várjuk a javulást... -
tmisi #4230 Látom valaki szidja valaki nem (és haragszik a szitkózókra). Én pl. lejjebb egy szóval nem mondtam hogy sz@r az NFS, csak megmagyaráztam miért érzik szarnak egyesek. Igaz a MW utolsó rendőrős hajszájában a pokolba küldtem volna legszívesebben a készítőket, de aztán sikerült túlélni.
Az UG1 viszont tényleg eddig a legkirályabb.