22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#4316 Fogalmunk sincs amúgy sem nfsu2 fórum ha nem tünt volna fel! Amugy szerintem gyenge a kari... -
Lsilent #4315 Hali ujra kerdezem, hatha vki meltat 1 k..szott valaszra. NFSU2 bumpernezetben mintha legyfagyna a game olyan lassu lesz. 6600gt-en. Driver avagy vmi patch? -
#4314 -
#4313 Nagyon jó minőségű videó!!!! Jó lesz a Photo mód is
NYEKEM TECCIK -
#4312 jobban jársz, ha innen szeded ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/nfsmwdemo.exe
Jó játékot, nekem tetszik az NFSMW -
Szabi1991 #4311 :: Need for Speed Carbon Multiplayer :: (videó) -
ipacs #4310 én mindenesetre leszedem -
#4309 faszt kell ilyenekkel szerencsétlenkedni..:/ ha lesz ratyi demó, akkor nem található majd meg szinte rögtön minden kis szar gémer oldalon is? de.. akkor meg? -
#4308 Most Wanted demo. SZOVAL FAKE! -
ipacs #4307 állítólag télleg PC demó... csak az a aj hogy csak állítólag, de van egy haverom aki szedi és mient lenntvan neki azonnal küldöm róla az infóka nektek! -
ipacs #4306 Lehet hogy találtam vmit....különben helóka mindenkinek
Állítólagos pc demó: http://www.torrentz.com/torrent_964478.html
800 valahábny mega, de lehet, csak átverés -
#4305 Jobban jártok, ha a NINCS helyére vmi dátumot írtok
(pl. a Fifa07 alapján a demó valamikor azoktóber 16.-i héten fog kijönni...) -
camping #4304 A Pc demó még nincs felirat egyre nagyobb alakot ölt:) -
#4303 Jaja... Anno Én raktam be az első screenshotokat (más volt a nick nevem) a játékból és akkor már végre elhitték hogy a HKZonda verzsön nem fake
A demo viszont nem fog kiszivárogni Várjuk, várjuk, de szerintem október közepe-vége előtt nem adják ki! Pedig már nő az adrenalinszintem, taposon a szőnyeget, szorítom a billanytűzetet, a látóterem beszűküüüüüll: NFSSSSSSSSSSSS -
#4302 Így van...már semmi nem történik itt!
Emlékszem tavaly amikor rátaláltam torrenten a teljes verziós most wantedre senkisem hitt nekem még imremagdi sem!
Én tudtam hogy , az és nem fake, le is töltöttem és már akkor ezerrel játszottam vele amikor felkerült a betonos torrent oldalra! :D
Szóval idén sem várok mást, hiszen itt mindenki csak magának hisz és türelmetlenül várja a biztosat!
Na én nem várok tovább! Minden nap ha találok valamit torrenten lerántom (koliban rohadt gyors a net)és ha megvan szólok, de akkor ne kételkedjetek már megint bennem ( megmondtam akkoriban is hogy a HKzonda-s verzió jó a torrenten)!
Addig is a fórumot akár be is lehet rekeszteni mert tavaly is már két hete játszottunk a teljessel mire kijött a demó! -
#4301 Ez nem a tiéd na mimnd1'' -
#4300 ték -
#4298 múgy majd még küldök linkeket, ha találok avlami jót! -
#4297 Jah ok! -
#4296 Volt már! -
#4295 Nah milyen az oldal? Gondolom az a szar benne, hogy gportál! Mind1. -
#4293 BANNN -
#4292 Aki teheti azt kattintson rá a linkre! -
#4291 Jó északát mindenkinek! Én lelépek! -
#4290 nem, mert a stalkert még mindig nem hagyja le semmi -
#4289 UG1 azért volt mert nem készültek el a "városba való mászkálással".
Menü, nem tök mindegy milyen menü van egy játékba? olyna szarságokba bele tudtok kötni...
4300 hozzászólás és még egy demo sincs, nem lesz ez lassan rekord? -
#4288 ez a multis video az elso hasznalhato video, amit kidobtak...ez alapjan mar kezd egesz jo kepet festeni a progi, raadasul egesz pofasan nez ki :) -
#4287 Hát én se. :)))) -
#4286 Hát olyan konzolosak... Nem is tudom miért.... :) -
#4285 Tényleg jó rész volt és ott még a menü is tetszett. Az NFS 5-ig jól megcsináltak azokat. Azóta sajnos már a menük sem olyanok, mint régen. -
#4284 Tudom én, csak azt akartam ezzel elmagyarázni, h nfs az és nem bűn az ha valakinek az teccett, és ezt várná el az össz nfs-től... :) -
[Walaki]D`Lair #4283 Jajaja -
#4282 Porschés volt az egyik legjobb rész szerintem, és nem a Porschék miatt,hanem a tálalás miatt inkább! a Porsche már csak hab volt a tortán! ^^ -
[Walaki]D`Lair #4281 Én kurvára nem találtam meg sehol hogy hogyan... -
#4280 Ehh... Hát sztem mindenkinek joba van megmondani a véleményét, ha ki is fejti... Ha valakinek az 5 teccett akkor az 5 teccett.. Az is nfs néven jelent meg, tehát nfs... Nekem pl a 4 is teccett meg a 2 is... 3-mal nem sokat játszottam 1-et meg épphogy csak kipróbáltam, h tudjam, h milyen, jah meg a hp2-t se sokat toltam... U1 elég jóötlet lekoppintani a midnight clubot meg kapóra jött az FNF téma is... U2 kellett volna legyen az underground, fölösleges volt az a 2 rész, de ugye pár estrával eladhatták mégegyszer... Most wantednál meg pár "lényeges" változással teljesen új "egyedi" nfs rész következett... Szerintem underground óta nem mutat semmi újdonságot az ea, csak váltohatja a meglévő hozzávalókat.. Kivesz ezt, betesz azt, stb... És ne értsen férre senki, most nem fikázok csak a tényeket mondom... Egyébként ha azt mondja valaki h porsche az nem volt nfs akkor azt mondom hogy akár arrafelé is haladhatott volna tovább a sorozat...
-
#4278 nem, mert offtopic -
#4276 Lehet. Valaki így gondolja. De nem tudni, hogy mit hoz a jövő! -
#4275 Így is megveszik! Csak kevesebben. De 10 emberből 1 megveszi. Nos. Ha 4000 FT lenne, akkor 10 emberből 5 venné meg. A másik ötnek nem kellene, vagy megszerezte letöltötte, hasonló. Az úgy kb 14.000 FT. És akkor 3-szor annyit kellene gyártaniuk, hogy mindenkinek jusson, aki megakarja venni. Aki nagyon megakarja venni, az megveszi 10000 FT-ért is. Vagy többért... -
#4274 a mai NFS játékok lennének az utolsók a világon, amiért pénzt adnék -
#4273 GTA 3 akart lenni