22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#5065 én már annak örülnék ha a fizika,meg a törés ütné az NFS PU színvonalát ^^
fizikája arcadehoz képest jó,törés is korrekt viszonylag,bár azt lehetne fejleszteni kicsit
szerk.: mert a PU törése így 2006-ban kicsit csúnyácska már,de a maga idejében klafa volt! :) -
Szabi1991 #5064 erre van a dyno... -
#5063 erre viszont a #5061 érvényes:) -
#5062 #5059 első sora ide is érvényes:)) -
#5061 hűt igen:S
ez az...csináljanak egy ilyen felnőtt változatot
viccen kívül sztem lenne rá kereslet:) -
#5060 ja meg még ami fontos sztem legalábbis...eddig ahogy tudom minden részben ilyen diagrammal mutatták a kocsi teljesítményét, irányíthatóságát..stb...
Jó lenne ha rendes mértékegységgel jeleznék, hogy nem ennyi csík erős, hanem pl. 600 hp.. -
#5059 még mindig 12-16 évesek a célközönség, szal ne várj semmi jót:)
flipper lesz, és no törés. -
#5058 valag játék van, amiben külön lehet kuplungot nyomkodni. csak be lehetne állítani a pedált is. -
#5057 Törés lesz benne? ideje lenne már...nem flipper hogy ide-oda pattogunk és semmi bajunk...meg rem a jó lesz a fizika, csúszás stb...élvezetes drifthez nélkülözhetetlen:) -
#5056 A célközönség 75%-a még nem vezetett autót, az a probléma.. ^^
[én már tervezgetem régóta egy olyan kormány+pedál kombó beszerzését, amin van kuplung.. Az vele az egyetlen probléma, hogy nincs játék ami támogatná.. =( ] -
#5055 nagyáltalánosságban beszélt. és igaz^^ -
#5054 tudom mi az. de ez ki is derült a szövegemből sry^^ össz-vissz arra szerettem volna célozni, hogy a trd sorozatot kidobhatod a kukába. bőven nem tartozik bele az "igazi autós játék" kategóriába:) csak egy öszvér árkád stuff. -
Daveee #5053 ugye nem rám célzol -
#5052 My cars -
#5051 Ez mindössze annak köszönhető, hogy az összes retardált, 13 éves idióta ezt a topikot látogatja..
^^ -
#5050 Különben tavaly pár nappal előbb lehetet tudni a PC demo megjelenését, lehet, hogy most is így lesz. Én is jövőhét péntekre/szombatra jósolom a megjelenését. -
Daveee #5049 1. vunk a topon :D -
#5048 Nem a career módba gondoltam a 20 utónál többet hanem ott ahol ingyen van az összes tuning, azt hiszem a (custom race)-ben van benne -
ipacs #5047 meg akarja venni mind az 50-et ;) -
#5046 minek neked több mint 20 autó?nekem 20 se kéne... :| -
ipacs #5045 nekem kettő volt 1 a versenyekre egy 4 kerékhajtásos meg az üldözésre ;) -
#5044 nekem meg azért volt csak 3, mert a többit eladtam, mert kellett a pénz. -
Daveee #5043 lol nekem csak 3 volt áltba mert a régi szarokat töröltem -
#5042 Remélem hogy majd a garázsban nem csak 20 utó lehet egyszerre mint a MW-ben. -
#5041 TRD3-mat se mondanám annyira simnek.... :/ -
#5040 Jaj ne még mindig itt vagy?? :P -
#5039 Milyen driftet?? Ami nfs-be van az csak bohóckodás.. Ha van ps2-d és szereted a driftet, akkor kaido 1-2(talán már van 3 is), initial d special stage, d1gp, meg még biztosan van olyan amiről mégcsak nem is hallottam... -
#5038 Ennyi a PS2 teljesítménye... -
#5037 Amugy nem értem,hogy sokan miért fikázzák a driftet,énnekem ps2-n volt szerencsém kipróbálni,elsőre kicsit nehéz de ha belejössz nagyon jól lehet küldeni a driftet ! -
#5036 Legalább röhögtem egy jót -
#5035 Nekem is ez van. -
#5034 nekem is ugyanezt irta ki
-
#5033 Ez már napok/hetek óta kering, tiszta fake bárki össze tudja hozni. Gratulálok annak aki megcisnálta a borító alá berakott egy 300mb-s fájlt, és akármilyen bika géped van kihozza ezt a hibaüzenetet. Igazán visszaolvashatnátok mert ez már párszor be volt szúrva, és akkor a mobil pénztárcátokat is megkímélnétek párszár forinttól... -
kis kocka #5031 ember szerintem erre még senkisem gondolt előtted -
#5030 sztem ez vmi szivatás, valaki írta ezt a szart...ilyen egy hivatalos cucc nem írna ki sztem...
mekkora ez az .exe amúgy? -
ipacs #5029 hh? -
#5028 Lejött a fájl. Nem most wanted demo. 3 fájlból az egyik setup nfs carbon.exe
Rákatt bejön a telepítő kép.
installra kattint, bejön egy hibaüzenet ezzel a szöveggel:
Hiba! A számítógép nem ad eleget a játék gépigényének. TIPP: újítsa fel a gépet
-
Daveee #5027 ezt nehezen hiszem :D -
ipacs #5026 bocs skacok, valaki belépeget a nevemmel és jelszómmal! :@:@ -
#5025 "Biztosan majd a játék után jelenik meg a demó" --> "akkor meg már mind1, ki fogja letölteni!?"