Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
De azért remélem legalább látványosra csinálják, ha már olyan 20-as iq-val megáldott emberek szintjére teszik a technikáját...
De a tuning az nem rosz, sztem van benne 5let, nekem nagyon bejön, mindíg is iennek kellett volna lennie...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
remélem jokis game lesz belõle.....
leginkább a canyon driftre vok kiváncsi, de amugy amit láttam Carbonrol térképet, nem láccik vmi kanyargosnak, az MW pályái kanyargosabb voltak, leszámitva azt a 15 km ny egyenest amivel 400 felett is lehet menni, igaz nekem a rekem 381 km/h, Porche Carrera GT-vel fullig nyomtva...
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Inkább mellõzném ezt a kéet, vagy kisebbre venném, kicsit nagy, nem?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
(rendszámtábla)
tök oyan érzésem volt mintha July 9 lett volna ott, de csak képzelõdtem, bocss
Hmm, nemhinném, az EA-nél nem nagyon halasztanak, meg már egyideje mindíg november környékén jönnek ki az újabb NFS-ek 😄
Megnéztem a tuningos vidit, s naon bejött. ha iyen lesz akkor nagyon lefog kötni, igaz engem UG1-tõl MW-ig eddig lekötött...
Szeptember 6- sztem ne éljéte bele magatokat!
Emlééyetek amikor megjelent az elsõ MW kép?
Vmi Juliusi dátumvolt beirva, és milett belõle? November 16
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mindenesetre így jobbnak tûnik mint a pixelhalmazos E3-videóban..
bár ha már láttad,akkor mid1!😊
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
#803: nem az idõt sajnálom, eccerûen nem vagyok hajlandó ilyen p*cs siteon regelni..
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
"This leads us to the newest and biggest mode in Need for Speed Carbon, Canyon Duels. Based on points rather than finishing the race first, Canyon Duels pit two cars against each other in two rounds, with one car chasing the other in the first, and then reversing it for the second. You'll always begin as the follow car in NFS Carbon, whereby you'll earn points for keeping up with your opponent. The closer you are, the quicker you'll earn points. For the second leg, your opponent will follow you and attempt to chip away at the points you've just earned. Finish in the positive and you'll take home a medal, but finish in the negative and you'll go home empty handed (and maybe on foot"
ÉS kérdem én az AI ugyanlyan rohadék csaló lesz hogy burkol egyet én tépek 200-al és õ utolér egy ugyanolyan autóval??? Naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Még lehet, hogy jó útra térnek a készítõk?! <#hawaii>#hawaii>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
és figyeltétek a videó végén?RELEASE DATE SEPTEMBER 6 2006!
jeeee!😊))))
LAMBORGHINI THE BEST CAR