Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=23135
Olvastam valahol, hogy egyik képen látszik a hátulja, vagyis a lámpája...
Benne lesz, mivel lesz újra 350Z is, úgyhogy újra lesz Nissan, és azt nem hagyják ki hidd el...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
és ott kezdik el ahol az MW be abba hagytak, szval amik voltak az MW be az lesz a Carbon-ba is................
bár elég hûyén hangzik, de õk tudják.
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
A zenét illetõen majd eldöntik õk.. legen benne, Rap,Rock meg ezek és akkor finom lesz
nem azt mondtam h csak techno legyen benne, hanem lehetne benne néhány, akkor elektro, minimal is lehet benne mert olyan kis kómás zenék ebbe a játékba biztos jól jönnének 😄
amúgy plz vki segíthetne :|
a NFS topikokban kérdeztem, de sosem kaptam rá választ arra, hogy hogyan tudom azt megcsinálni, amikor feltszem a MW-ot akkor az Underground 1 ne zavarjon közbe. mert nekem mindig azt hozza be amikor az MW-t akarom telepíteni, hogy Play, sehol egy install gomb :S és amikor arra megyek akkro meg kéri az Underground 2es Cd-jét.
nah kicsit hülyén fogalmaztam, de remélem vki tud segíteni
azért remélem lesz a gameben pár nekem való techno zene, meg prodigy minden mennyiségben <#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>
"A 4.6L V8 provides 239 hp of quiet power. The Handling Package’s rear air suspension and touring tires enhance the silky smooth ride. "
Ez a civil verzióra vonatkozik, a rendõr változat valamivel erõsebb, + van benn egykét plusz opció 😊
250-hp 4.6L SEFI V8 with overhead cam <#nezze>#nezze>
Amugymeg: link
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
By: EA Games, EA Canada
Genre: GT / Street Racing
Release Date: November 2006
Gamershell:
USA Date N/A
UK Date N/A
IGN.com:
Genre: Racing
Release Date:
US: November 2006
Sims 2 be képzeljétek van 2 köykön pontosabban 1 most terhes a 2. ikal, és majd ma berakok fifty zenét és majd arra nyomják, de jo lesz :d
amugy tod mit nem krédeztek meg a GS-ék?
hogy mikor jelenik meg....
mert sztem ebbõl nov 17 lesz, de õk szeptembe 06 ot mondanak, ami nincs megerõsitve
Windows Shopper re majd versenyezni D:
Azt mondhatjuk, hogy a Carbon olyan szinten fejlõdött a Most Wantedhoz képest, mint a Most Wanted az Undergroundhoz képest."
<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#nemtudom>#nemtudom>
csak vhogy szebben kidolgozotabban megcsinálják a játékba a mai autokat....
mert a tuning video közbe, nemvoltam oda a kocsi grafikájáért.. elmegy, de mondjuk egy carrera gt-t 1000x szebben megcsinálnak.....
hogy az nfs még nem gyártott iyen Muscle carokat.....
Én a ingame video láttán, nekem minden nagyon bejött.....
Ha megnézed egyik kocsit, és össze haslonlitod ezekkel a 60-as kocsikkal, észrevehetõ hogy a jelenkoraiak szebben kidolgozottak....
A tuningolás teccet, csak ahogy figyeltem, egy picit bonyolultnak tûnik de majd kiforrik az
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nem olvas semmit...
Pedíg nyomnám a GT4-et, bár azzal is tele van már a tököm, 2x szállt el a mentésem, elõször már 96% nál voltam, és az összes Driving Mission kész volt, kemény vér izzadás után... Hát kicsit ideges lettem...
Mostmár nincs gond, mivel az egész nem jó 😄