22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• SkYPeT
    Én aztmondom azért mert a rendőr autóhoznem kellett engedély a gyártótól meg sokkal kevesebb poligonból áll ha jól megnézted.
  • reaper4
    hát igen :D
  • Swy
    a rendőröket mivel magyarázzátok?
    Azok is autók...
    Azok meg úgy törtek.... hogy csak na...!
  • DJ Skyline
    régen se volt az,mégis fényévekkel jobb volt anno! :|
  • NEOreg3
    ami szintén nem szimulátor=)
  • Bullitt
    Itt is elmondom, amit millióegyszer elmondtam már más fórumokon:
    Az NFS NEM SZIMULÁTOR!!! Ezalatt értek mindent, fizikát, törést, ami nem is lesz soha. Arra jó a flatout2
  • 12346
    auauauauau milyen agymenés van itt:cc
  • Danman
    még nem lefutott meccs lehet h online videót láttál és abban nem törnek a rendőrök amit ugye meg lehet érteni mert több munka lenne:D:D:D :SS
  • FOXX supreme
    jellemezd a játékélményed..brúúmm brúmm és kész..:)
  • Daveee
    áááááááááááááááááá gec nem törnek a rendőrők a carbonba láttam egy üldözéses vidit ahol meneke gymásba és full semmi bajuk
  • Danman
    na mind1 én már azzal is meg vagyok elégedve h belerakták az alfa 159-t :);) meg az autosculp v mi amikor te húzhatod szét a részeket az szerintem nagyon nagy ötlet!
  • 12346
    nem? akkor miért volt régebben az nfs-ekben is törés?;)
  • Daveee
    hát, johoyg nem már oyat akartok mint ami a f1 be van boy hogy ha szar a kocsid akko ott megicsnálják
  • n0rad
    nfsbe nem kell törés, soha nem illene hozzá
  • DJ Skyline
    lehet,hogy időigényes lenne 50 autónak lemodellezni a törést,de nem egy újkeletű dolog ez,szal ha értenek hozzá,akkor nem is olyan vészes az,elvégre egy csomó autó szerepelt az előző részekben,így nem is kell azokat már lemodellezni,csak törést kell nekik csinálni,és kész
  • Danman
    Nem lenne sok idő ha foglalkoznának vele de ha nem szembetűnő már régóta ugyanazzal az enginenel munkálkodnak. Ugynanez van pl a FIFA esetében ezért nem szeretem mert minden évben ugyanazt mutatják csak más a menüje meg a külseje de a játék ugyanolyan és jó sokat kaszálnak ezzel.
  • Tibor
    hja akkor tényleg 1 évig csinálnák és nem húznák az időt, hogy 1 év teljen el minden nfs között
  • ipacs
    szerintem nem! lehet egyszerüen csak túl sok lenne mindegyik autónak megformálni a törését
  • ipacs
    szerintem a burger king fizet az Ea nak hogy benne legyen a hirdetése ;)
  • FOXX supreme
    áhh nem megmondom mi a helyzet...szarnak rá, nem érdeklik őket.. Need For Speed név, akkor az tuti jó a 12 éves kisgyerekeknek nem kell a törés meg a fizika mert az se tudja hogy mi az, nem érdekli őket, pénz így is úgyis van belőle...
  • Danman
    Nem azért, de h berakják a burger king meg t-mobile meg minden cuccosokat a játékba azért az EA (is) kap pénzt nem? Ha nem így van akkor télleg kilehetne hagyni az összeset semmi értelme száguldás közben úgyse azt nézzük, meg ha megállunk akk ki lehet találni nem igazi vendéglőket stb..
  • Danman
    :D:D
  • DJ Skyline
    nem hiszem, NFS IV óta mi változott? ott is tört minden autó,és nem hiszem,hogy az EA-nak nem lenne pénze a gyártókkal konzultálni! nem kell a sok szar reklám a játékba,hogy Burger King,stb,és máris több pénz lesz a törés megvalósítására
  • FOXX supreme
    :S
  • Danman
    Unleashed-ben is összes porsche volt és mégis törtek.Nem,sztem nem itt van a gond, hanem az EA már erre is sajnálja a pénzt, és a MW-ben is úgy állapodtak meg a gyártókkal h a "törésbe" még belefér a karcolódás, ablaktörés. Csekk nélkül:P
  • FOXX supreme
    miért?

A Mazdát meg Nissant nem tudnak megfizetni, Porsche-t meg igen?:D
  • Danman
    Ja az jó ötlet lenne, de még anno ug1-ben arra hivatkoztak h nem engedik meg a gyártók h törjenek a kocsik. Elhisszük hogy most se engedik, de egy vaskos csekkel meg lehetne őket győzni, ami még nem is fájna az EA-nek ennyi bevétel után.
  • FOXX supreme
    ja akár azt is lehetne, aki megunja kiiktatja:)
  • FOXX supreme
    fizika:S
  • DJ Skyline
    az elején mindenki szétverné a kocsit ez fix, de a PU-ba is belelehetett jönni,és ha ügyes volt az ember,akkor törés nélkül dönti meg a saját rekordját! :)
    különben meg tök egyszerűen meglehetne oldani...menüben egy damage on / off kapcsoló és kész!
  • Danman
    igen akkor lenne benne kihívás.Ez az időlassítás jó cuccos de igazából csak a kamionoknál van az h simán eltolnak meg megállítanak. Szgépeknél nem hinném h használják/juk az időlassítást mert csak párat vesz le a gyorsaságból
  • 12346
    igaz. elég nehéz úton tartani egy sínautót
  • FOXX supreme
    hát öö :D volt olyan hogy csapkodtam a most wantednál hogy nem nagyon akart sikerülni egy verseny:) még ha lett volna törés is...hát de akkor is jobb lenne sztem
  • ipacs
    van benne valami, lehetne élethűségképpen törést tenni bele de ébn azt mondom hogy ez ne hasson verseny közben a teljesítményre mert az a vége felé már nagy gáz lenne...
  • Danman
    de még mindig jobb mint h pár km/h val lassabban mész tovább:P
  • Danman
    jó akk reálisabb egy fokkal nah:D:D:D
  • FOXX supreme
    :DDDDDDDD lelassultál az már nem semmi élethűség, 300-al ha te telibe nyomsz valamit azt se tudod merre szakad szét a kocsi..nem lelassúlsz:)
  • Danman
    igen épp ezt mondtam h túlságosan crash n burnos lett a nfs ami nem lenne baj, ha eredetileg a need for speed széria ennek indult volna. Aki törni zúzni akar vegye meg a crashdayt vagy a crash n burn-t. Nekem tökéletes megfelelt a ug2-s "ütközés" amikor 300-nál való ütközésnél nem mentél tovább 250-nel (mint a mw-ben) hanem rendesen lelassultál..
  • FOXX supreme
    jaja:) emlékszek
  • FOXX supreme
    hát arra, de amikro a graázsba is voltam a most wantedben, olyan gagyi úgy