22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Imremagdi
    MW-be belerakták a HDR technikát, és odarakták a napot, carbonba pont a nap fog hiányozni, ug2 fogsz kapni grafikailag
  • Danman
    ja kicsit csicsáztak a mw motorján ami már amúgyis sztem az ug2 motorja de kiváncsi leszek éjjel hogy fog teljesíteni sok csilivili cucc közepette
  • SkYPeT
    elnézve,hogy az MW motorja van benne és nagyonsemmi változás nincs csak annyi,hogy most minden kékes árnyalatú és nemsárgás
  • Barney Tech
    mid fáj?
  • Daveee
    csunya? sztem kifejezetten szép
  • SkYPeT
    jah kifelejtettem, hogy a zenék elég jónak tűnnek.
  • SkYPeT
    Én azt mondom várjatok a hivatalos demóra úgy is mindjárt itt van nem tudom hova ízéltek, mindegy. Ahogy a DB9 Tuning videót elnézve az autosculp elégjól teljesít. a grafika csúnya. reméljük a legjobbakat. XD
  • Csori
    csak nehogy ezzel is az legyen mint a logokkal :( azt is mindenki állítgatja a fejlécekhez, de minden böngészőben másképp jön vissza ... szal 1ikben jó - másikban nem. nyú dizány :DD
  • Barney Tech
    Jó dolga van már a szarházinak :ccCCCCCccccccccccc
  • SLICK
    azért hogy igazodjon fejléchez... de ez sok topikban van így szal.
  • ipacs
    jajam, erre már rjöttem én isde sztem az imageshack.al lehet valami problem mert a gépemen sokkal jobb
  • Csori
    minek máá megenn új banner ? minek minden 7en csicsázni ? 1bként az enyém még mindig +van csak a faq linket kellene átírni benne.
  • BIZ0906
    őőő elmegy de a képminősége lehetne sokkal jobb
  • CoD23
    1 gond van ipacs nem tóm megnyitni sehogy sem a filét
  • ipacs
    ok.nembaj nem zaklat a dolog különösebbe legalább elütöttem valamivel az időm!
  • SNAKE01
    felesleges szvsz,mert úgysem lesz barakva.
    eléégé csicsa meg minden és mégsem néz ki sehogy sorry... :|
  • Szabi1991
    Road To Carbon part 2
  • ipacs
    valamiért néhány helyen 16-színt kapott majd holnap javítok rajta vagy csinálok flash-t de ma ahhoz nem volt türelmem ;)
  • SNAKE01
    ez nagyon dúrva!
    nekem nagyon bejön,de a matricát meg a színt tényleg elbaszta a srác...
  • reaper4
    nem 1 nagy szám
  • CoD23
    csak még fell kell raknom hozzá a winrart
  • Szabi1991
    törölt hozzászólás
  • CoD23
    nem nem feka
  • Shadowkiller
    Egyébként a játék nem lesz valami nagy durranás! Ez is kezd átcsapni a minden évben kidobunk egyet kategóriába! Ha driftet meg nem javították ki a demóhoz képest akkor lol! De remélem nem lesz igazam!
  • reaper4
    faja :D
  • Shadowkiller
    Sztem is tutesz valami más van belecsomagolva! De tavaly mondjuk a MW az jó volt végülis pedig azt is oltották hogy kamu! De az nem Reloaded volt sztem HKZONDA féle ver. és az aztán télleg az MW volt! Ugyhogy ez csak akkor derül ki ha leszeded! Nekem barátom szedi majd infóz bár 7 Seeder 8164 Leecher melett neki se 5 perc alatt lesz lenn!!!!
  • DJ Skyline
    igen
  • roberto
    Szerintetek átbaszás ez a mininovás carbon?
  • gabesz752
    aki akarja gyakorolni a driftet az katt IDE és keresse meg a VanTT-t az autós játékok közt.
  • gabesz752
    de én amúgysem azt mondtam, hogy az nfs miért nem ilyen hanem, hogy milyen jó lenne egy ilyen játék
  • kis kocka
    de gyorsan eltünt:)
  • 12346
    se törés, se zúzás nincs az nfs-ben;)
  • 12346
    mióta az ea úgy reagált az igencsak szar, bugos mw-nél a peccset követelők sorozatos sípolására, hogy le vagytok xarva, majd a köv nfs-ben ki lesz javítva, azóta sztem aki hajlandó erre az újabb szutyokra pénzt kiadni, hátt.. nc.
  • Danman
    Igen erről van szó hogy nem attól szép egy kocsi h 10 *-t kapott... Az totál felesleges volt az UG2-ben egy autó úgy is lehet szép hogyha semmi kasztni újítás nincs rajta max egy spoiler meg egy-két matrica ennyi
  • amdrula
    Mekkora hülyeség lenne aprólékosan összerakni, finombeállítani mindent, egy arcade, törjünkzúzzunk játékhoz, loool.
  • 12346
    először nekem is az sl jutott eszembe:) de a gyermekbetegségei miatt ugrottam. viszont pl mikor lfs-ben drag racsingoltunk lanban, mindenki ugyanolyan járgánnyal indult, viszont aki jobban be tudta lőni az autóját, az nyert. nah pl ezt lehetne keverni az sl-es bontogatósdival^^
  • DJ Skyline
    EA-nál szerintem vagy lusták, vagy nem érdekli őket, csak legyen egy új rész, sok videó, kép, nagy reklám, mindenki vinni fogja mint a cukrot,és dől a pénz,mert NFS,mert régen nagyot aratott,mindenki tudta régen az NFS V-ig bezárólag,hogyha NFS,akkor az rossz nem lehet!
  • gabesz752
    A street legal, az tuning játék...
    ott magadnak raktad össze a motort te csináltad a finombeállítást stb.
    Mér nem tud valaki egy olyan játékot csinálni, mint pl a street legal lehetőségei és a flat out 2 motorja, és irányítása!?
  • DJ Skyline
    nekem is,de csak akkor ha ésszel csinálják az emberek! van az amikor a tuning kimerül egy matricában,de van az a véglet,amikor már undorítóan néz ki az autó,a karácsonyfa elsírná magát,ha meglátná! sokan túlzásba viszik sajna! pl az U2-ben a motortér neonnak baromi fontos szerepe lehetett,azt leszámítva,hogy növelte a csillagokat,meg jól mutatott a címlap fotózáson! :\
  • 12346
    ha tuning lenne, esetleg nekem is. de ezt a ráklikkelek a "pack3"-ra, és máris könnyebb a bringa 123 kilóval, és 15-el gyorsabban megy... ezt nem nevezném tuningnak:)