Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
fasza lesz... remélem nem csúszik majd a megjelenése

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Dave9214
november 9 én

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

trackmaniac
Demo mikor várható?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

maffioso
legalább beismered a hibád
erre nan sok ember képtelen

\"If in doubt, flat out!\"

k8bal
Jól van, rossz napom volt! El van felejtve... Oké? bocs
Igen már rájöttem, hogy fasz voltam...
<#dumcsi>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

KapuBen
Egyre buzisabb a környezet...

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Barney Tech
Te minek jöttél ide a nyálad verni?

maffioso
a te videokártyád nem támogatja az idézõjelet?

Ha vissza olvastál volna akkor értenéd a szöveget madár gyerek !!! DE inkább térjünk vissza a Need For Speed Carbonhóz!THX

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

maffioso
erre már tényleg nem tudok semmi sem mondani
én nem tudok értelmezni egy egyszerû szöveget?
mind1 hagyjuk, nem akarom többször leírni

k8bal
úristen?! Te honnan írsz? Tanuljál meg magyarul! htx

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

"Látod, pedig inkább gépelni meg helyesen írni tanultál volna helyette... de raj gyerek vagy hmmm nem hogy támogatnád ......... inkább fikázól.....

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Nem tudom, hozzád ki szólt, de én nem, szóval fogd vissza magad, nem kell a hülye duma. Ezt a témát már tegnap lezártuk, különben is. Jó reggelt... <#lama>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Web mester
Nagyon jó a F.A.Q. -on a háttér!<#wink>

Ne legyél már ennyire paraszt , magától megcsinálta és amugy olvasható attol hogy Te egy madár vagy nem kell leszolni a másik munkáját........ÉS A F.A.Q téma lezárva ! Barney Tech-nek meg köszönöm hogy elkészitette a F.A.Q <#worship><#taps><#banplz><#finom>

Csori
Te írtad, h szóljunk ha vlmi nem jó. Errõl többen is szóltak. De yoo ez ah van.
Ez nem fikázás stb. csak 1 észrevétel volt és mivel te írtad lentebb ... mertem szólni. BOCS!
Részemrõl FAQ lezárva.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

12346
véleménynek hívják

#1071, #1072
áh.. ha nem vagy képes egy egyszerû szöveget sem értelmezni, minek vagy itt? + ne mammomgj nekem, majd ha felnõsz, talán:/ más topikban is sikerült bizonyítanod, hogy veled kár beszélgetést kezdeményezni😉

Dave9214
nem azért, de akkora élmény nekem, hogy modnjuk példaként MW. a 3. embernél a 3-as turbot kapom meg.... vhogy nagy élmény hogy látom a csuszkán meg az erején hogy menyivel jobb!

maffioso
ohh még vmi

egyedül a hangok jöttek be az utóbbi 3 nfs-ben.

akkor lécci monitort is kapcs be a hangfalak mellé

maffioso
énsem
de ez a saját véleménye akkor nem kell az nfssel jáccani

mindenképp végig tudsz kanyarodás nélkül menni a pályán csak épp nem fogsz nyreni
ja és nincs haszna a tuningnak: én sem nevezem hasznosnak ha carrera gt-k ellen nyerek versenyt.Mert attol függetlenül h te tuningolsz-e az ellen (aki term. nem csitel csak balfaszvagy) igenis tuningolja a gépét és veszi a brand new carokat

na csak ennyit akartam, és legközelebb értelmesebbet irj thx csá

Dave9214
amugy most te fikázol vagy enm, mert nembirom leszûrni

12346
ne tudjak a világító nyilak mentén csúszva, kanyarodás nélkül ezerrel végigmenni a pályán, ne csíteljen az ellen, lehetne zsírabb a "tuning", ha már vanik-.- jah meg a tuning...😊) semmi haszna nincs. nem leszek jobb. max 120 helyett 240-el nyomjuk végig ugyanazt a versenyt stb stb stb. egyedül a hangok jöttek be az utóbbi 3 nfs-ben.

maffioso
finoman szólva nem túl nagy igényûeknek adják már el ugyanazt most már negyedszer😉 bár mé vennéd észre..😄

nekem is ugy tûnik h tökre ugyanaz a 4 játék
had kérdezzem meg h neked mik azok a "finoman szolva nem kicsi" igényeid

maffioso
remélem egyszer felébredsz és megtanulsz olvasni

12346
háttõõ.. jó, ne vitatkozzunk, majd kinövöd😄 vedd már észre, hogy pont az ilyen, finoman szólva nem túl nagy igényûeknek adják már el ugyanazt most már negyedszer😉 bár mé vennéd észre..😄

leslieboy
Ez a játék hatalmas lesz! A történet pedig a Most Wanted folytatása! Ez máris egy jó pont számomra az EA-nak! Ezt az infót is az oldalon lehet találni, a cikkek közt! Az oldal is jó! 😊

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

KapuBen

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Barney Tech
Ezt Slicknek monnyad.
<#mf2>

maffioso
ha nem is lesz egy fenomenális áttörés az új város,tuningok, és a tütük miatt mindenképpen tetszeni fog(nekem)

ui.: az uj driftekre meg kiváncsivok.Nemtud vki egy ingame videolinket adni?ami a faqban vala az nem jo vala

maffioso
elõbb kellene egy háttér

Nemkell megsértõdni.fogadd el mások jó tanácsát és épitõ jelegû hozzászólásukat.Nekik csináltad...
csak a hátteret kellene megváltoztatni sztem

"Ezzel a faqval egy napom szált el."

Látod, pedig inkább gépelni meg helyesen írni tanultál volna helyette...

<#nevetes1>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Barney Tech
Hátha ennyire szar a F.A.Q akokr meg lessz szüntete majd valaki más csinál jobbat....

SötétBarom
"Az, hogy neked nem tetszik attol még nem tömegtermék."

-.-

De. ;D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

KapuBen
Egyetértek!Mégha az 1 csalt is egy picit de legalább ki lehetett menni a pályáról és így élethûbb lett!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

maffioso
az undergroundok igenis faszák voltak minda kettõ.Az egy nan király volt a kettõben meg volt elég újítás.Az, hogy neked nem tetszik attol még nem tömegtermék.

KapuBen
Te vak vagy!És miért kell kritizálni ha õ szorgalmasan dolgozik ahogy ti nem?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Pharaoh
Sötét háttér, fekete betû. Elég fárasztó olvasni,csak ezen kéne változtatni.

Barney Tech
Akkor csináj jobbat...
Ezzel a faqval egy napom szált el.

KapuBen
Jó a faq!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

hm tehát akkor november 10.
pontos megjelenési dátum: http://www.jatekok.hu/index.php?kategoria=hir&tabla=hirek_200607&id=39

\\__/) (O.o) ( } { )

hát lácik a FAQn,h kicsit sokat megy a userbar készítgetés...<#hehe>Betûtipust kéne hanyagolni és világosabbra tenni mint a háttér.csak 1 ötlet.amúgy sztem rendbe van<#eljen>
Csori
F.A.Q. olvashatatlan.
Ez a betûtípus sztem pont ide nem jó, fõképp nem feketén ezzel a háttérszínnel. Nemtom kinek mik a követelményei 1 F.A.Q.-val kapcsolatban, de nekem elsõdleges, h ki tudjam olvasni. Ez a F.A.Q. pont olyan, h talán még itt is 1Xûbb kérdezgetni. Tartalmáról nem mondok semmit, mert pont az olvashatatlansága miatt reflexbõl be is zártam.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Hööö... látom nõtt a lábad. Hanyas?

És amúgy mizu?

<#hehe>

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

Dave9214
Szerintem ne fikázuk hogy nem nyujt semmit, mert nehogy ugy legyen!
Nem kell 2 percenként idejárni fikázni, ha van uj kép video, rakdle véleményedet...
de ne naponta 5xer aggodani

tök mindegy elöször lássuk az elsõ részt 😄

Barney Tech
Jah amugy tudtákok lessz Carbon 2?

12346
jaja, semmi új nem lesz, tömegtermék lesz, és a demo után már nem is érdemes vele foglalkozni. mint a mósztvantiddel. ez is olyan lesz, mint az undergroundok. a u2, csak egy turbózott u volt. itt is elismerte az ea, hogy mw peccselés helyett új nfs lesz, azsl...