Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Igen már rájöttem, hogy fasz voltam...
<#dumcsi>#dumcsi>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
én nem tudok értelmezni egy egyszerû szöveget?
mind1 hagyjuk, nem akarom többször leírni
\"If in doubt, flat out!\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Ez nem fikázás stb. csak 1 észrevétel volt és mivel te írtad lentebb ... mertem szólni. BOCS!
Részemrõl FAQ lezárva.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
véleménynek hívják
#1071, #1072
áh.. ha nem vagy képes egy egyszerû szöveget sem értelmezni, minek vagy itt? + ne mammomgj nekem, majd ha felnõsz, talán:/ más topikban is sikerült bizonyítanod, hogy veled kár beszélgetést kezdeményezni😉
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
egyedül a hangok jöttek be az utóbbi 3 nfs-ben.
akkor lécci monitort is kapcs be a hangfalak mellé
de ez a saját véleménye akkor nem kell az nfssel jáccani
mindenképp végig tudsz kanyarodás nélkül menni a pályán csak épp nem fogsz nyreni
ja és nincs haszna a tuningnak: én sem nevezem hasznosnak ha carrera gt-k ellen nyerek versenyt.Mert attol függetlenül h te tuningolsz-e az ellen (aki term. nem csitel csak balfaszvagy) igenis tuningolja a gépét és veszi a brand new carokat
na csak ennyit akartam, és legközelebb értelmesebbet irj thx csá
nekem is ugy tûnik h tökre ugyanaz a 4 játék
had kérdezzem meg h neked mik azok a "finoman szolva nem kicsi" igényeid
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
LAMBORGHINI THE BEST CAR
ui.: az uj driftekre meg kiváncsivok.Nemtud vki egy ingame videolinket adni?ami a faqban vala az nem jo vala
Látod, pedig inkább gépelni meg helyesen írni tanultál volna helyette...
<#nevetes1>#nevetes1>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
-.-
De. ;D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
LAMBORGHINI THE BEST CAR
LAMBORGHINI THE BEST CAR
\\__/) (O.o) ( } { )
Ez a betûtípus sztem pont ide nem jó, fõképp nem feketén ezzel a háttérszínnel. Nemtom kinek mik a követelményei 1 F.A.Q.-val kapcsolatban, de nekem elsõdleges, h ki tudjam olvasni. Ez a F.A.Q. pont olyan, h talán még itt is 1Xûbb kérdezgetni. Tartalmáról nem mondok semmit, mert pont az olvashatatlansága miatt reflexbõl be is zártam.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
És amúgy mizu?
<#hehe>#hehe>
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Nem kell 2 percenként idejárni fikázni, ha van uj kép video, rakdle véleményedet...
de ne naponta 5xer aggodani
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent