Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mondtam én elvállalom a házigazdaságot és törlésre kerülnek az idióta megnyilvánulások -.-
mátrixot idézve ennyibõl szûritek le?
\"If in doubt, flat out!\"
És azért GONDOLOM (nem tudom) h. ez lesz a legjobb mert ugye megmarad az idõlassítás és visszahozzák régi kedvenc kocsijaimat is (Honda S2000, Dodge Neon). Ennyibõl szûrtem le h. nekem szerintem ez lesz a legjobb nfs.
Egybõl fikázol vazze oszt csak a véleményem mondtam el.
az hogy meg ez lesz a legjobb nfs...egyenlõre utol kéne érni az NFS 4,5 színvonalát,és azon kéne túltenni,akkor lesz a legjobb NFS
1. ennyibõl leszûröd?
2. hány nfs-el játszottál rövidke életetben
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Valami noname csóró francia tyúk, és ráadásul nem is szép szerintem.Eddig csak ezt az egyet szúrták el a játékkal kapcsolatba,amúgy szerintem ez lesz az eddigi legjobb nfs!! De akkor is ez a csaj??pffff. Josie Maran Forever!!!
LAMBORGHINI THE BEST CAR
ez hülyeség, ug-ban meg az volt a kocsira hogy NFSU...
"Egyik kocsin sincsen rendszámtábla, szerintem itt arol szol az egész, hogy itt 2 en versenyzünk a Canyonba ugyhogy jönenk a rendõrõk!"
<árnyék eltakarja a kocsi alját><#idiota>#idiota>
Ehh mindegyiken van csak azokon elöl!
LAMBORGHINI THE BEST CAR
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
<#ticking>#ticking>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mind a két kocsin jol láthato a Carbon rendszámtábla, fullba ez ugylesz hogyha mondjuk sanyi nevet adtál a profilodnak akkor az jelenik meg!
de itt:
Egyik kocsin sincsen rendszámtábla, szerintem itt arol szol az egész, hogy itt 2 en versenyzünk a Canyonba ugyhogy jönenk a rendõrõk!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ne fárasszá-e. <#unalmas>#unalmas>
A témához meg nem hozzászóltál, hanem beleolvasás nélkül hülye kérdéssel szemetelted.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
De látom itt ilyen nagypofájú taplok vanak mint te. (Tisztelet a kivételnek)
Tudodmit visszaolvasom a hsz -eidet és megnézzük, hogy a tieidbe mennyi hiba van...<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#action>#action><#beka2>#beka2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
hejesirás? <#idiota>#idiota>
Úgy döntöttem hozzá szólok ehez a topikhoz. Eddig a képekbõl és videókból látva nagyon jó játéknak igérkezik. De szerintem csak akkor tudom (és sokan mások) kijelenteni, h milyen is a játék ha lesz demó! és persze full game.
(Lehet, h most fölösleges volt ez a hozzászólás de el akartam mondani az eddigi véleményem)
PS3 ID: SDani456