22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Dino16 #5395 Tök kira lessz a carbon!:P
-
#5394 hehe, múltkor pont ilyet csináltam havernak én is. Sztem még jobban is szemlélteti :)
Hát nálam ezért alapértelmezett a 4xaf :)) -
#5393 biztos, hogy nem fogom látni, mer valszeg sose lesz meg a full. sztem max demóig jutok, mint a mósztvantidnél. -
Laceeka213 #5392 jaja :D már csak 6 nap, ha minden igaz -
#5391 Ezt 300-al száguldva úgyse fogod figyelni, amúgy is sötét lesz -
david508 #5390 kösszi a választ -
#5389 remélem már a kiccsávók is tudják, akik eddig csak belőtték legnagyobbra, mer az úgy biztos jó lesz:D
nm:) -
#5388 és még1 okosság az af-re tomshardware-ról
"Texture Filtering
Az összes objektum textúrázva van, így a betekintési szög növelésével egy elmosódottabbá válik a kép. Ez ellen veszi fel a harcot a texture filtering.
A korai megoldásokat bilinear-nak nevezték, ami nem szolgált túl szép eredménnyel, hiszen látszottak a filtering sávok. Ezen javított a trilinear texture filtering. A mai kártyák szemszögéből nincs miért aggódni, a teljesítményt nem befolyásolják jelentősen.
A legjobb az anisotropic filtering (AF), aminek az anti-aliasing-hoz hasonlóan több szintje van. A 8x AF például nagyszerű minőséget jelent a 4x AF-hez képest. Nem hiába követel ez is sebességet, az AF növelésével arányosan." -
#5387 köszi! :) -
#5386 itt egy kis képes demonstráció, mit is tud:)
-
#5385 "Anisotropic filtering
Az eddigi szűrési eljárások valójában csak arra voltak jók, hogy a közeli alakzatokat elmossák (ez valójában mellékhatás) a távoli alakzatok még mindig pixel össze-visszaságok maradnak az alulmintavételezés miatt. A legjobb minőség akkor érhető el, ha minden egy rácspontból látható texelt felhasználunk a szín meghatározásához és figyelünk a textúratérképen látható alakzat formájára is. Persze ezek az eljárások nagyon komoly memóriaigénnyel rendelkeznek. Általában 16-32 texelt vesznek figyelembe pixelenkét és ügyelnek az alakzat elfordulására is.
Anizometrikus szűrést többféleképpen meg lehet valósítani. Az ATi pillanatnyilag RIP mapping megoldást használ, ami egyfajta elforgatott MIP mapping. Nem csak az egyes MIP szinteket számolja ki a kártya, hanem bizonyos szögelforgatott textúrákat is. Ezeket az elforgatott textúrákat használja, miután megállapította az éppen renderelt poligonlap elfordulását a kamerához képest. Az eljárás gyors mivel nem kell minden pixelnél elforgatni a textúrát csak egyszer a RIP mapok képzésekor, de nem teljesen pontos minden szögre. Az nVidia valami fejlettebb forgató eljárást alkalmaz, ami független az elfordulás szögétől. (ha valaki ismer részleteket az nVidia módszeréről legyen szíves tájékoztasson)"
talán kielégítő:) -
#5384 és magyarul, ez a textúra szűrés vagy mi? :D
[nem szakértő] -
#5383 ők se tudják, de jól hangzik^^
*anisotropic filtering -
#5382 mondjártok már meg mi az az AF! ^^
kösz -
#5381 4xAA mellett talán, 8X mellett már tuti nem -
#5380 Persze hogy jó lesz ne aggódj...
4xAA + 16xAF @ 1024x768 35 Fps -
#5379 háát itt sem lehet térdig járni az iq-ban xD -
david508 #5378 najó ne beszéljél már hogya 9600 az jó lesz az biztos fog szaggatni. -
Daveee #5375 6600 gtn is szépen elfog menni -
#5374 ufff -
#5373 irónia akart lenni:| -
#5372 OFF: ne hidd hogy kilenchaton majd vigan fogsz játszani vele...
modi: köszi az erős fellépést, slick remélem átveszi a stilusod -
#5371 nem biztos nem lessz jó, sztem 5 fps-el fog szaggatni azon a szar olcsó bovli kis video kártyádon.
én meg majd vigan játszok a 9600-osommal.
htxbb -
#5370 le se tod írni^^ egyébként nem. vegyél egy 10500-as gts titanium nv-t 2gb rammal. azon jó lesz. -
#5369 Ahh de várom már ezt az új NFS-et. -
#5366 fogalmam nincs melyik modeártor törölt, de nyilván meg volt rá az oka -
#5365 Több NFS carbon topikot NE nyissatok a játékosok fórumába, köszi -
#5364 -
Szabi1991 #5363 "Aki olyan hülye, hogy bedől a fake cuccoknak az legalább ne reklámozza a saját agyi kapacitásának korlátait!" -
Neoncsoves #5361 na miez a pangás itt? -
david508 #5357 Innovasion Nvidia Geforce 7600 GST 256 mb ram. ez a video kari biztos jó lesz hozzá nem? -
Daveee #5354 bárcsak viszajönne slick -
#5353 jó az új szöveg a piros részen! ^^ -
#5352 "A WAREZ hozzászólások törölve lesznek! Majd akkor gyertek warez cuccokkal ha BIZONYÍTANI TUDJÁTOK a valódiságát!"
most olvasom.....gratulálok -
Daveee #5351 miyen bounty :D? carbonba iyen már nem lesz -
blur55 #5350 a BMW megint csak kirakatautó lesz tuti
de jól fog indulni a játék - bár a most wanted után a 150000-es bounty-t egy kissé kevéslem :) -
#5347 A megjelenés napja pontosan arra a napra esik, amikor megjelenik a játék... Van még kérdés?
-
Daveee #5345 én nemvok hüye a gépekhez nem ugy mint egyesek ugye barni :P -
#5344 Egy picit megelőztél -
#5343 Ja! Már megint egy internetpletyka
Az EA fórumba vki belinkelte és most azt hiszik 17.-e a demó megjelenési dátum. Csak azt nem vették észre, hogy a hír dátuma 28.-i (gondolom szept 28.)...