22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• VRSDM
    a törléshez:
    SLCIK A HÁZIGAZDA, ERGÓ ITT A RENDRE FIGYEL, ha AKARJA MINDEN MÁSODIK HSZ-t TÖRLNI MERT MEGTEHETI... MAJD AKKOR OLCSÁTOK HA JOGTALANUL !!!
  • BIZ0906
    nem tok írni sorry "teljest"
  • BIZ0906
    Ennyi várakozás utánn inkább a teljet adnák ki!
  • Code92
    akkor ma és péntek között optimális esetben ki kéne tolják az íé-sek a demót?
  • DJ Skyline
    csak akkor hajták el az embert, ha bizonyíték nélkül dobálózik! ha mutat képeket a játékból,amiket ő csinált,és hogy melyik verziót szedte le,akkor értelemszerűen nem fogják elhajtani!
  • VRSDM
    #5410 - nekem is 9550-em csak épp GE-be és nemvolt játék ami mediumon nem futott volna el... /értelemszerüen emberi értékekkel futtava/
  • kill3r21
  • Szabi1991
  • DJ Skyline
    á dehogy, csak nem látszik a nyoma! :D
  • SLICK
    Na újra itt vagyok... A Modiknak meg köszönöm a munkájukat!
    Látom nem volt nagyobb fennakadás... -.-
  • Maxtreme
    Igazán nincs mit, remélem müxik nálad is :)
  • Ronnie17
    köszike:D
  • Maxtreme
    semmi Xtra, csak a regeditben kell kicsit matatni :)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\]

Note that registry entries which relate directly to a setting which can be easily and fully changed from within the game are not covered below - you should adjust these in the game and not here. The following are the major advanced settings you should experiment with:

CacheSize

This setting appears to control the amount of memory NFS:MW allocates for caching game-specific information. On my system this value is 3044530176. Since 8 bits = 1 Byte, 1024 Bytes = 1KB, and 1024KB = 1MB, dividing this number by 8388608 (1024x1024x8) should give you the amount in MB that the game is using for a cache. On my system this appears to be around 362MB (I have 2GB of RAM). Raising this value appears to slightly smooth out gameplay performance on my system. Experiment with values up to around half your system RAM to see if it helps smooth out your framerate.
  • FOXX supreme
    Nekem Duo xenon 2400-es procik, supermicre alaplap (server lap eredetileg:D) geforce 5750 XT, pluzsz még valami buherálás van rajta, ja meg 512 jobb fajta ram
    az mw szépen futott high és medium grafón..hát ha nem lesz mássab mint az mw, akkor mennie kell
  • Ronnie17
    ezt a "hackelést" hogy érted? leírnár részletesen??? megköszönném...:)
  • Maxtreme
    Nem az a legfőbb gond h sok ram kell neki, hanem hogy csapnivaló a memóriakezelése. (ezért vannak az akadások még normális fps számok mellett is)
    Mondjuk 1kis hackeléssel megoldottam :-)
  • Djemba
    hát ja sok ram kell neki
  • DJ Skyline
    dehogynem, haveromnak is olyan kártyája van, és az MW is elfutott rajta, csak minden low-on volt! :D
  • Djemba
    biztos nem menne!!!
  • Csori
    nekem az mwgarage totyikjában van néhány képem, pl amikor a rendőrautós skint megcsináltam, direkt beálltam a rendőrkordonba ... sztem nem veszélyesen xarr a graf :) és még butítva is lett a képen, méretezés miatt.
  • DJ Skyline
    :DD
    leszedtem pár MW-s képet,amiket anno csináltam,hát a fa még medium és a high átmenet között is ütötte a minimum szintet! de a legjobbak a félkeréknyi falevelek voltak az úton!:D
  • Csori
    sztem is ez az okosság :) én nem 1 film főszereplője akarok lenni, hanem normális körülmények között játszani :)) persze ez nem jelenti a kép full lemattítását amit az MW-n is be lehetett állítani full minimumra :) vannak dolgok amik természetesen kellenek, de nekem pl nem hiányzik belőle, h a faleveleknek az erezetét is lássam ha éppen a fába csapódok.
  • DJ Skyline
    első ránézésre szinte ugyanúgy néz ki a Carbon, mint az MW! ha az ember kikapcsolja majd a csili-vili efekteket, akkor fog az menni rendesen! :)
    (persze akiknek gyengébb a gépük)
  • Csori
    háát kíváncsi vok a gépigényre ... a valóságban ... nem leírások alapján ! már MW-nél is azt hittem h "namostjön a kartenzi csere", aztán még mindig szépen ketyegett kb közepes beállításokkal 1024X768-on. pedig nekem aztán télleg őskövület kartenzim van : geforce3 titanium :DDD
  • Laceeka213
    We've been throught this with EA already. Were any of you here before the release of NFSMW? They won't release the demo till 2 weeks before the full release....at least. That's Tuesday 17th October. Won't be here before that....Maybe on or after that date.

Itt van az okt 17-es hülyeség... ezt csak egy valaki írta be az ea fórumára, mert szerinte akkor jelenik meg.
  • DJ Skyline
    nem nem! :) keresnék képet,de nincs már meg,bár lehet az MW topikban hosszas nyálazás után találnék!
  • Maxtreme
    Azért azzal is rendesen minimum felé közelítve :)
  • DJ Skyline
    a videókártya lehúzza eléggé! nekem ATI 9550 van,és nincs vele probléma! MW is szépen futott rajta
  • Imremagdi
    hát minimum grafikával 800x600 -ba
  • Maxtreme
    :) sejtettem a hivatkozásból :)
  • Maxtreme
    A vga miatt nagyon szegényesen.. Nameg az sem mind1 h az a 2.4ghz mit takar..
  • mikiking
    Szerintetek nekem menne a game?
    Pentium proci : 2,4
    Harddisc: 120 gb
    Graf. card: G-force fx - 5200 128 mb
    ram : 512 mb
    Direct - x 9
    ??????????????
  • gduck
    A legutóbbi PCs demókból kiindulva jövő hét végén már játszhatsz a demóval. Rengeted oldal "átnyálazása" után a hétvégén is elképzelhető de Én nem nagyon bízok benne...
  • 12346
    igen, ez jobb lett^^ mentségemre szóljon, hogy a képet nem én hegesztettem, csak linkeltem:)
  • kill3r21
    é a demoval is beérném :D
  • Zolka6
    nem lenne már baj hogyha készen lenne a teljes is
    és nem a demon izgulnánk
  • reaper4
    ja...
  • Mr Bishop
    Jöhetne már...
  • gduck
    Nem véletlenül a PC-s demo az utolsó. Ha megnézitek a régebbi verziókat a program pár nappal előbbi mint a kiadás dátuma! A PCs verzió készül el a legkésőbb (valszeg ezért nincs még demó se) !!!
  • DJ Skyline
    bedőltél annak a tizenhetedikei dátumnak?:D szept 28 óta eltelt lassan 2 hét, érdekes más oldalak miért nem erősítik meg ezt a dátumot? nem tartom kizártnak a tizenhetedikét, de csak akkor ha már más oldalakon is látom! :)