22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Kozman #20908 sziasztok! mint már irtam le fagy a játékom...probáltam patchelni és leszedtem több féle patchet is feltenni se tudom öket nem változik a játékban sem a verzioszám se a téma...mindig lefagy nem tudok tovább nemmi mindig ugyanabba a kanyarba lefagy...és minden mecsen már nincs több mecs amin nem fagy le. pls valaki segitsen és mondja el hogy mi a baj. magyar verziom van -
Hydroceph #20907 BAZZZ, mit nem vagtok menteseken? leszedtem egy mentést, 100% carrer, elolvastam read me es midnen tok vilagos, csak a serialt kellett atirni, nemvagom mibaj de ha van vmi ennel is "egyszerubb" modszer akkor pls egnemisakarom! -
1600gh #20904 Biztos hogy nem fog kilépni?
-
#20903 állísd angolra a nyelvet és nem fog kilépni -
1600gh #20901 Húrrá van mentésme meg van progim amivel tudom érvényesiteni hogy save salvaidor de va noylan new cd-key meg your cd-key a your cd-keynél már va nkód de a newnél még nincs akkor oda egy másik kéne vaayg milyen? -
kis kocka #20900 ja hogy úgy gondoltad.
én azt hittem hogy éppencsak beértél darius elött, de ezek szerint nem úgyhogy elnézést kérek -
Delac #20899 Dariust megelőző verseny, amikor 3 csicskását kell leverni, akik mellesleg a korábbi terültek vezérei voltak. A nevükből azt hittem érteni lehet majd. :S -
kis kocka #20898 kétlem hogy darius elött értél volna be -
Delac #20897 Pont Darius előtt.
Rendes az AI :P
-
Hydroceph #20896 csak 614x van leirva a megoldas kb 2 ominden 2. oldalon.. -
dvdrw111 #20895 na kész le nyomtam az útolso ember is igaz nagyon nehéz volt de sikerült
most elkezdek fifa 07-el játszani na csá -
#20894 Kérlek ha tudtok válaszoljatok erre:#20877 -
#20893 nem köszi mert az a köcsög mailer demon írt vissza h nemjó.:( PLs VKI ADJON EGY OLYAN CÍMET AMI MŰKÖDIK!!!! -
#20892 köszi davee. -
#20891 A beérkezés előtt sikerült a nitro helyett a kézifékre pacsálnom, szal oldalazva haladtam át a célvonalon ^^
-
Daveee #20890 [email protected]
vagy
[email protected] -
#20889 megtudná vki adni a magyar eanek az elektronikus levelezési címét??? -
C7 #20888 végre megvan Darius
-
#20887 megvan az de csak gyorsversenyben -
rumanmark #20886 Hé figyi fiuk végigcsináltam a carbont de sajna nincs meg a AUDI,hogyan lehet megszerezni??????? -
Herti1 #20885 Evo IX-et vegyé az az érdemes azzal lenyomtam mindenkit ! Érdemes ! -
#20884 A Murcielago vagy a Carrera GT a jobb? Melyiket vegyem? És úgy egyáltalán milyen autót érdemes venni a 3. részben? -
Daveee #20883 hello, tudnátok linket adni az 1.3 patchez? mert én cet hazsnálok leszedtem vmit e fél mp ig megy a dos aztán kilép ésamikor idnitom a gémet akkor 1.2 eset jelez -
meril #20882 Hello! Fordíókat keresek ! Bővebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket! -
#20881 Igen énis így jártam, hogy csak sokadszorra tudtam legyőzni Dáriuszt.
És a vége... pár perces videó aminek semmi értelme oszt csá...
Credits meg kit érdekel. -
#20880 mármint az elektronikus levelezési címét. -
Szabi1991 #20879 Hogy tetszenek a lokalizált játékok? -
#20878 hi megtudnátok adni a magyar ea gamesnek a levelezési címét mert gondom van a serialal.A játék eredeti.Pls vki adja meg. -
#20877 Hát ezt tényleg nem tudom felfogni!Fenn van az októberi direct X 9.0c,fenn vann a legfrisebb Ati Catalys-t,az Autorun icon win 2000-el kompatibilis,és megint nem tudom feltelepíteni direct X hiba miatt!Kérek mindenkit,aki hasonló problémával küszködik,segítsen!Előre is köszönöm a segítségeteket! -
Delac #20876 ÜDv mindenkinek,
Nem tudom mi jelenlegi top drift, de sikerült egy ilyet csinálnom :D
-
savafan #20875 Köszi a segítséget! -
#20874 et, ez le maratt :D -
#20873 Szisztok lehet nyomni joystick al a game? -
Kozman #20872 sziasztok! a problémám a következő: egyszer csak bekattan a játékom és nem müködik egy verseny se...itthon két gépen is probáltam de mindenhol ez van...magyar verziom van a verzioja 1.2 es és a probléma az hogy a versenyeken mindig 90 százaléknál lefagy, vagy mindig ugyanabba a kanyarba...elég csak egy csapattársamnak odamenni akkor is lefagy...a téma az hogy nincs 1 gb ramom csak 512 mégis vagy 100 mb szaba amikor fut a játék...mégis lefagy...probálkoztam a videokártyával sehogy se ment...van valakinek ötlete? -
boneyard #20871 válts vissza angol nyelvre, vedd fel Samsont, ha akarod, mentsd el és állítsd vissza magyarra. minden új csapattársnál ezt fogja csinálni a magyar verzióban... -
Daveee #20870 teso azért, mert nem ér 10 est a gém, kijácotam 2 nap alatt, 4 napra mident fullra, és mrácsak az online van, ami nem nagy szám mert fele ember csal, néha kidob, és aszitem joblesz az online, és ezrért ecerűb volt lopni serialt mint emgvenia gémet, a kárty azmeg ugyvok vele hogy crysis is futni fog vele maxon akkor másis -
#20869 Miért loptál serialt? Akinek 8800GTX-e van... -
savafan #20868 Sziasztok!
Tudtok arra valami okosságot, hogy ha Samsont akarom felbérelni akkor minden egyes "bérlésnél" kilép a gép. Érdemes őt felvenni amúgy vagy nélküle is megy? Mert akkor marad a listán:)))
A dagi amúgy is jól segít. Igaz még csak 60 valahány százaléknál járok.
És egy Porschéval hajtok kis tunninggal. -
#20867 nos...
végigvittem :D
DARIUSszal mexenvedtem...
de csak és kizárolag kanyomban... kb. 20x álltam neki,mire a Gallardo -t be ttam állitani ugy,h jo legyen kanyonra (mégha városban szenvedtem is,dehát mire valok a röviditések ugyebár) :D
ennél még a most wanted is hosszabb volt,bár az igaz,h csak a bounty-gyűjtés miatt...
de hosszabb volt... nem ttam végigvinni 6,5 ora alatt...
hát ennyit erről is,gagyi a vége...
milyen dolog az,h 2 mondattal lezárja a video,és jönnek a készitők listái,amiket lezárni se tok 1 gamepad gombnyomással?
ennél jobbat vártam... még az MW is jobb véget ért... és legalább meglepett... de ez... gagyi sztori (bár az tetszik,h az MW-hez az 1. 30mp-nek van köze) :D, gagyi vég, hülye zsaruk, még rosszabb ellefelek,csak Darius ér vmit...
ez nagyon ratyi lett...
mi lesz a jövö évi NFS?
N4S shit??? :D
részemről ismét nekiállok az NFS:MW-nek,annak a zenéi legalább jók,és a zsernyecek is "okosabbak" :)
a nosztalgia meg ugyebár néha elkél :P -
Daveee #20866 nektek nem :P de nekem igen mert loptam serialt