Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ea-on valahol

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

attilaswf
de, a filmböl van!

Aradebil2
nfscarbonhun/hun hamachiszerón kivul van vmi más?mer az folyton tele van😞

Cukros
de nem a (nagy alig 1.5orás) filmbol van?

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Cukros
ismételten onan van

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

DJ Skyline
ez nem a hazárd megye lordjaiból van, abban az idõben nem gyártottak olyan autókat, mint amik a forgalomban mennek! ez csak egy sima general lee replika

Cukros
hey ez az a hazárd megye lordjaibol van egy részlet körforgos jelenet

Danman
THY DaniX14😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
Na megvan emberek a bónuszkocsis trükk.Akinek CE-je van azis ugyanazt csinálja, mint ami a SIMA-hoz van írva, vagyis szedje le az elsõ trainert is. Kipróbáltam tökéletesen beadja a gépeket, az már más kérdés hogy kilépett a carbon mikor meg akartam venni a bmw-t... LEHET , hgoy csak egyszeri probléma nálam...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

ha el is indulna, akkor sztem még minimumon is akadna, úgyhogy sztem teljesen felesleges lenne

gergobaby
Valakinek sikerült már integrált vgaval elinditania? Nincs hozzá valami registry hack vagy ilyesmi?

Toshiba L300-2C5

dragon11
Kösöznöm de már tegnap rájöttem rá egy 20percre a legjobb Drift-tes rekordom 105000.De akkor is nagyon köszönöm!!!!!!!!Még egyszer köszönöm!

ja ok, aps t azt photoshopra értettem

császtok! vki nem tudná megmondani h amit a játék közben készítek képeket a fotó móddal azok a képek hol találhatóak meg???

istenostora03
EVO IX

Veper
Hogy tudok csalásokat használni? Melyik billel?

Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****

Danman
Vagyis leszûrhetjük h rohadtul nem emgy senkinek se a bónuszkocsis tuning csak DaniX14-nek😛 de neki/ed hogy?😞(

jamesbond691
Király! 😄

RelakS
Ennyit dolgoztál szaros 700 dolcsiért? XD

Grat egyébként

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jamesbond691
thx

otrosinka
cool....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

jamesbond691
Délután volt kedvem festegetni stb... gondoltam megmutatom. 2F2F Skyline lenne: 2F2F Skyline

DJ Skyline
igen, thx

nekem sem mûködik túlzottan jól! lassabban tölt, és a hangok ugrálnak! magyarul szétcseszi a játékot, és tehetem fel megint! :S

Danman
Amit letöltöttél .rar-ban van egy NFSCarbon.exe... ha amik benne vannak kicsomagolod, akkor jobb egér gomb kompatibilitás az NFSCarbon.exe-n!!! nem az EA mappjában, hanem amit kicsomiztál.Utána azt indítod el, nem az EA/NFS Carbon -t, hanem ezt. Ott fogsz látni READ-t meg SET-t...

Elég pontos voltam?😊

thx man (ma ilyen angol napot tartottunk mindenki angolul baszélt 8] )
DJ Skyline
The Prodigy - Breathe

milyen zene megy alatta?
tök jo grat
otrosinka
😊

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

DJ Skyline
nincs mit, amúgy az aláírásodban a VW Golf1-nél felcserélted a két v-t! nem wolksvagen, hanem volkswagen! 😊)

otrosinka
😞 kár, kösee az infót...

DJ Skyline
Cross csak statiszta a játékban! semmi szerepe nincs tulajdonképp, az elsõ üldözéses jeleneten kívül szerepel még 3 animációban, és ennyi!

otrosinka
vki nyugtasson + Crossal még lessz problémám....ugye?

magyarvok
Melyik linket kell beilleszteni imageshack-rõl, hogy mûködjön??

magyarvok

DJ Skyline
te sem unatkoztál! 😄

magyarvok

Különc
Jó, de akkor várja meg mig beérek és irja ki akkor, hogy mi a helyzet de ez h simán leállitja a kanyar közben a kocsimat ez szánalom... szerintem.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gondolom azért,mert túl kevés ellõnyt szedtél össze az elsõ versenyben
magyarvok
nekem se megy 😞

constantin
Nem-nem.Ez pc és az nem 11óra hanem 11perc 18mp és 46század másodperc.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Különc
Sziasztok!
Miért van az, hogy a Darius elleni kanyon versenyben féltávon megáll a kocsi és kiirja, hogy "You finished second" és ennyi? Mi a tököm ez? Sose birtam eddig végigvinni az én részem a 2 stagebõl. Utolér? Kb 200 FTre van tõlem erre jön ez a hülyeség. Mennyi pontot kell összegyûjteni az elsõ stageben, hogy a tied sikerüljön a 2.? Nem értem.
Ha meg már elõre tudja a gép, hogy õ nyer akkor is minek állitja le?
Nem vágom sajnos...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

DJ Skyline
de hol van ez a read és set?
nfs c.exe-n átállítottam a módot 98-ra, de milyen alsó kettõ elsõ oszlop? hol merre? a tulajdonságoknál? beszélhetnénk konkrétabban is, mert ez olyan, hogy bemész a haveroddal egy parkolóházba, ahol az emeleten van 100 autó, abból 20 piros, megkérdi melyik a tied, és csak annyit mondasz, hogy az egyik piros! ebbõl még nem fogja tudni..
de ha kerek perec leírjátok, hogy mi, merre, hol, akkor sokkal érthetõbb lenne, de nekem zavaros, sry

láccik hogy ps, mert én 10 perc alatt szereztem 200 000 kárt mig te 11 ora alatt 450 ezret,..... 5 perc alat zuztam le 70 kocsitte 11 ora altt 50-eT?

constantin
törölt hozzászólás

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Danman
aztán elindítod amit kicsomagoltál és amin átállítottad a kompatibilitást, és be ikszeled az alsó kettõt az elsõ oszlopban, majd read és set de nekem nem megy vmiért...

DJ Skyline
hát én ezt is nehezen értelmezem! :S
addig jutottam el, hogy átállítottam a kompatibilitási üzemmódot 98-ra! aztán?

Köszi mindenkinek 😊
Amúgy billivel toltam és frapssal vettem fel csak a youtube lerontja a minõséget 😞
DaniX14
ez lehet vmivel értelmesebb leirás:
A CE-hez csak egy kell innen lehet leszedni:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
Kicsomagolod. Aztán a NFSCarbon.exe tulajdonásgaiba beállitod a kompatibilis rendszert windows 98/me aztán megnyitod megjelenik az ablak ott az elsõ oszlopba lévõ utolsó két fájlt bejelölöd aztán katt Read majd Set gombra aztán elinditod a gamet és a karrierba a car lot-ba ott lesz minden kocsi
A simához kettõ progi kell:1.http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+19_ch.zip
ezt megynyitod elinditod a gamet nyomsz hosszan egy F3-at majd ctrl+alt+del utánna megnyitod ezt a progi:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
és megycsinálod amit amit leirtam a ce-hez.ennyi a trükje jo játékot!!

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

DaniX14
hát lehet felnit csinálni festés a BMW nél meg némyiknek van egy body csomag meg festés matrica üvegszinzés a magaségot állitani aztán ezek motor tuning nics autoscluptobol meg csak spoiler

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Mivel vettél fel másfél percet? Fraps?