Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lui76
sztem tök feleslegesen pörgeted (3400+-ra gondoltál?) a 9600-ot alapon
is maximálisan kihasználja...
Ha jól skálázhatóra csinálják a játékot akkor lelehet venni olyan szintre majd hogy fusson.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Dave9214
nekemis a kedvenc játékom az NFS, amikor megjeletn az MW 3 napig logtama sulibol hogy vele jáchassak, és leszartam a fizikát meghogy hogy kanyarodik stb... hanem élveztem hogy száguldok a rendõrõk elölö, és ez midenn ujabb részbe igyvan velem, szeretem az NFS-t, attol hogyti nem nem tehetek rola

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Csori
honnan tudod, h milyen a carbon ? én még nem játszottam vele, pár video alapján pedig sem azt h jó, sem azt h nemjó ... nem fogom rá.
a videokba szvsz nem a leggyengébb részek kerülnek be, és nem is a legjobbak. abból, h kanyarodik az autó az úton, nem vonható le semmi. az kétségtelen, h tetszik az alkatrészek egyedi méretezése, de ettõl többet nem árultak el a videók ... még.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

ngcsnet
talán mert a többit még nem próbáltad guszti<#smile>

Csabesz6
de jó sokat vártam rá mert külföldi oldalrol szettem

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
torrent rulez😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sland
OFF

Enthusiát honnan a bánatból lehet megszerezni? Mindenhol néztem már de semmi eredmény 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Csabesz6
ez is egy vélemény
sztem nem
régebbi nfsek rulz😊 mostanság az entusiat és a fletótó2 öt szeressem

föleg sztem a carbon
de sztem a legjobb autós játék a világon
nekem az egyik kedvenc játékom az nfs
csatok
DJ Skyline
no problem,ifjú pádáván<#gonosz1>

Sland
Elnézést mester 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
McLaren F1 is viszi a 400-at,legalábbis nincs messze tõle! 😊

JaSoN HuNTeR
Ebbe se lehet maj bmw-t venni?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sland
Amíg te egy karácsonyfával fogsz 400zal repeszteni egy X játékban, addig az értelmesebbek, egy élethûbb és reálisabb játékban fognak kb 300-320-al menni szolíd, szép, autónak és motornak nevezhetû jármûvel.
De valószínûleg ezt is ki fogják próbálni a TDU fanok, hogy tudjanak hasonlítani.
De igazad van, ez itt az NFS:C topic, nem a TDU...

Sland
biztos hogy nagyon szarul fog... persze hogy normálisan fog 😄

hát ezen a konfigon nem maxon de egész szépen fog szaladgálni a gamma

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

CzGobe
Könyörgöm, hagyjuk már a TDUt, meg a többit, ez a fórum nem azokról a játékokról szól.

eom$

az õsszes jó ezek közûl 😊

DeathJr
Szentetek ezen a konfigon hogy fog menni?😊

Asus K8N
Amd Athlon 64 3200+ ami 3400-en pörög
2X512 DDR Dual 400
Ati Radeon 9600

Sland
Ezek nagyrésze lesz a TDU-ban is

sziasztok a nfs c. magunk választunk lökháritot vagy küszöb szpojlert vagy megint az egész kasznit.

DJ Skyline
itt meg egy másfajta borító van! bár lehet õk faragták gyorsan össze,de nem tudom

Csabesz6
jaa<#idiota><#hehe>

amugy a kocsi modelje jól nézne ki , de a festés elrontja 😞

az 55DSL reklámra gondoltam...

12346
óóó a fa**om.. most látom csak megint hogy indult el ez az eleanor mizéria... mikor tanulják mán meg a kispöcsök, hogy NINCS. max az a junikos vagy milyen, film alapján készített "eleanor" koppintás. de azt a bizonyos 67-es shelbyt a valóságban még mindig nem hívták SOHA eleanornak.

12346
nincs "eredeti" eleanor... ez csak az eredeti ('74?) filmeben szereplõ eleanornak elnevezett mustang^^

Csori

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

HElló skacok látom nagyon elkalandoztatok 😊

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Csabesz6
ja oks😊

DJ Skyline
félreérted,nem úgy értettem,hogy miért nem szedted le,hanem eleve nem kellett volna feltennie annak,aki kreálta az autót! 😊

Csabesz6
jó éncsak leszettem rola a reklámot:|

DJ Skyline
ez például jól néz ki,de azokat a batár ötven valahányas matricákat leszedném! :\

Csabesz6
mánincsreklám😄D

Csabesz6

Csak ne töröljétek a szép Mustangos képeket.

DJ Skyline
nem-nem! nincs házigazda,én meg nem vagyok moderátor! 😄

DJ Skyline
elkalandoztunk nagyon! :\

jaja ezt néztem én is 😄
sky , tudod tõrõlni amikjet írtunk ?
ugy innentõl #1340 😄

ha jól tom ez volt az eredeti eleanor

DJ Skyline
ott figyel be a másik tolvajtempó kocsija a Mach 1-es Mustang,lehet azzal keverik imdb-n vagy min

1967-es Shelby Mustang Gt500 😊 (én is ugy tudtam)
aakkor viszont a IGn en b*szták el , de nagyon 😉

DJ Skyline
a ign. com ról néztem 😊

DJ Skyline
Shelby GT500!!! a Mach1 Mustang az ilyen