22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#5722 SLICK felhasználói adatlapja
Utolsó látogatás időpontja: 2006. 10. 13. 12:18
nem ő volt még mindíg! fellehetne már fogni,hogy nem csak SLICK képes üzenetek törlésére a topikban! -
romanpierse #5718 Új Videó!! -
#5692 "A WAREZ hozzászólások törölve lesznek! Majd akkor gyertek warez cuccokkal ha BIZONYÍTANI TUDJÁTOK a valódiságát! Aki olyan hülye, hogy bedől a fake cuccoknak az legalább ne reklámozza a saját agyi kapacitásának korlátait!" -
Red Bull #5680 Biztos azt mondja hogy nem jó neki a printscreen gomb :) -
Red Bull #5679 Jo lenne ha nem jönnének. -
#5678 Jaj,jönnek a tizenéves NFS Fanok! :-tNFSf -
#5675 csak azt nem értem, h ha ennyire kitart az állítása mellett, akkor miért nem rak be pár képet? -
#5674 Jaj, Péntek 13...
Ma tuti nem lesz demo XD -
Red Bull #5673 Kaptam egy privátot :)ami az #5647 hszre vonatkozik :)
"Feladó: c a r b o n
Elküldve: 2006. 10. 12. 21:47
Tárgy: Nincs tárgy
te szerinted ki a faszt érdekelsz?
Onnan letöltötted ahonnan én te fasz?" -
#5672 sztem olvasták ezt a totyikot. és látva a mai hisztit kicsit piszkálják a kedélyeket :DDD -
#5671 legfrissebb hír a needforspeed.com-on! már azt hittem demo lesz a tizenkettedikei dátum alatt, de még várni kell! :) -
#5670 Az ftp://largedownloads.ea.com oldalon 300-ra csökkentették a felhasználói limitet... Ez persze nem jelent semmit, de hátha -
Vitéz Roland #5669 :DDD -
#5668 Nem kell biztatni, tölti anélkül is -
#5667 Na persze. :D -
#5666 -
#5665 Én nem ismerem ezt az embert -
#5664 A mocskok meg már rég nyomatják az elkészűlt verzióval.. Mi meg csak várjunk pff... Inkább elmegyek FOXX-al keresztbe rakjuk egyszer ktszer az 1000-res suzukiját és megvolt a napi CARBON -
#5663 Nem baj :D
Én haveromat bíztatnám hogy tölcse le -
Laceeka213 #5662 Az EA ugye sokmindent megígért nekünk. Ígért szeptember közepét, szeptember végét október elejét, majd október 8 (vasárnap) 13:00 is volt. Én erre azt tudom mondani, hogy szemét EA! Össze-vissza mondanak mindent. Mintmár említettem a chat-be az is előfordulhat, hogy a játék megjelenése után (erről november 1-6-ig kaptunk infót) fog megjelenni a demó. Ha ez így van akkor a kutyának sem kell majd... Csak ezt akartam elmondani. FORRÁS -
#5661 A lényeg: Test Drive ne csússzon :) -
#5659 tartalom :
dizány : - pont elég -
#5655 Nem baj, jó ez. :) -
#5654 :D látok benne valamit:D -
#5653 nos, csináltam egy FAQ-t, természetesen konzultáltam előtte SLICK-el, hogy kell-e, mert személyes véleményem szerint a gportálos FAQ elvan hanyagolva,és fél óra míg betölt néha!
először is leszögezném,hogy nem vagyok kíváncsi arra,hogy szar a dizájn (ami nincs),mert egy FAQ legfőbb célja az információ közlés, és nem a webszerkesztő tudomány bemutatása! másik,meg nem értek nagyon a dologhoz,és azért sincsen dizájn! -
#5652 és akkor nyitnak 5 perc múlva egy másikat! :C
különben egyre gondoltunk,mert fél órája ezen gondolkoztam én is,de akkor inkább maradjon,és törölgetés,mint hogy nyitnak még 3 Carbon topikot -
#5651 Szerintem a demóig le kéne zárni a topicot. -
#5650 looollll XD nagyba olvasom...lassan elkezd rátérni mi az a borzasztó dolog mondom magamban biztos min 1 hónapot nyúszni fog erre olvasom hogy 5 napot csúszni fog xD -
#5649 Ajjaj -
#5644 Hat azt egyebkent sem art felrakni, masreszt meg nem tart sokaig felnyomni ra egyet.
-
Zsoberpapa #5638 Oks, csak azért kérdem, mert most lett megcsináltatva az új gépem és teljesen stock SP1-es XP-t raktak rá. Most nehogy ezért kelljen mindent újrarakni rajta. Nah, akkor ez jó hír ;-) -
Daveee #5637 nem -
Zsoberpapa #5636 Hello! Olvastam a várható rendszerkövetelményeket és azt szeretném megkérdezni, hogy mindenképp SP2-es XP kell hozzá? -
#5635 ajánlom figyelmedbe ezt a linket.
használatához sok sikert kívánnék^^ -
#5634 semmi baj értem mivan csak nem értem, h ha Te vagy itt a moderátor, akkor más miért szól bele? így Rád haragszanak amikor közöd sincs hozzá.
én is befejezem az ezzel kapcsolatos kommenteket. -
#5633 én csak a topik házigazdája vagyok, ami anynit tesz hogy a topik rendjére vigyázom, tehát kommenteket törölhetek, és fejlécet szerkesztgetek... a mdoerátorok meg midnig nézegetik a topikot h téynleg rendben megy e minden...
na itt most lezárom a témát, mindent tudni lehet mostmár.. és elnézést mégegyszer! -
#5632 figy én nem voltam itt egy napig a gépem karbantartása miatt... Kandurex elvállata h tisztítja a topikot míg nem vok, ahogy benéztem vártam a srác lökjön vmi bizoynítékot h téynleg megy e a game, bár nekem is lehetett volna eszem h azonnal törlö mmert sehol sincs még demo meg hasonló.
Ahoyg visszanéztem a te üzenetedre akartam váalszolni, de ahogy elküldtem már ki lett törölve minden. szal addigra a mod megelőzhetett.
És elnézést a kellemetlenségekért de nem én törlök szándékosan! -
#5631 épp most akartam meg nézni h tényleg az-e hey mod nem tudtál volna várni még 5 percet?:D -
#5630 vagy ha nem Te vagy a moderátor akkor ki? -
#5629 hehe ... tegnap regeltél, ma + lehet banolnak is :DDD