Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
nyugi , nem csak te vagy ezzel igy 😊
senki sem akard dolgozni , de a pénz mindenkinek jól jõn...
a gazdagok világában, te csak egy sima átlag ember vagy szerzel melót és onnan mész nyugdijba nem hogy átgondolnád a lehetõségeket és válnál te is anyagi függetlenné
nyugi , nem csak te vagy ezzel igy 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
én nem dolgozni akarok hanem milliomos akarok lenni
tudod nagy a különbség
és nem apuci intézi el hanem én simán hiddel hogy nem tellik sok idõbe h akár azt a mustangot is megvehessem
gondolkozzatokmár mielõtt irtok vmit
Lehet hogy nálatok Apuci elintézi,és nem nagy dolog.De nem mindenki teheti meg hogy csak kedve szottyan és kiköltözik az USA-ba.Gondolkozz már.És még egy kérdés!Dolgozol már?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
fater is aszonta h mire behozzák stb minimum 10 mill
amugy én nem hiszem h sokáig maradok itt mo-n
hidd el maffioso, h tisztába vagyok a mustang motorpalettájával ... nem véletlenül írtam 2000ccm-t. de ha már itt tartunk akkor az akácfa hokedli reális ... semmi kivetnivaló benne ? 😄DD
úgy fogja ez verdesni a minimum 10M-t ... de inkább 15M ... mint a szél.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
amugy kiakarja behozatni?kimegyek élni amcsiba nagy dolog
kissé hitetlen vok a dologgal kapcs, mert ugyi a mustang amerikai gyártású, ami hozza magával az 1. költséget amit VÁM-nak hívnak, és nem adja ki a 800.000 Ft árkülömbség. következõ nem kispénzû tétel a regisztrációs díj, amit nyugisan lehet kb 1,5M-ba számolni.
Ha a dolgokat összeadogatjuk, máris kiderül, h nem jön ki 5,3M-ból.
Ár: 4.500.000 + VÁM (~20%): 900.000 + Regdíj: ~1.500.000 + mûszaki vizsga, zöldkártya, remdszám, forgalmi kiváltás, törzskönyv, névreírás: összesen kb 200.000 ... ez minden együtt : 7.100.000 és nincs még rajta a kereskedõ haszna aki az autót eladja, és nincs rajta a beszállító haszna sem. bocs, de te sem gondolod komolyan, h az autó ott fog teremni magyar rendszámmal a ford szalon mögötti fán 😊 azért sztem elég reális számokkal számoltam (némiképp ismerõsek a kifizetendõ összegek adatai), de senkinek nem vagyok hajlandó elhinni, h 1 kereskedõ akkor is forgalmaz, ha minimum 2.500.000 Ft kára van minden eladott autóból 😛
szerinted 20ezer amcsi dolllár mennyi te faparaszt? felmész a ford.comra és megnézed mister dj skyline nem pedig beszolsz
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Az NFS úgy jó, ahogy van. Ha nem vennék meg a világon kellõ példányszámban, akkor változtatnának rajta.
eom$
a régi NFS-ek is árkádok voltak,1-2 részben volt tuning,mégsem voltak ilyen dolgok! :\
JA igen és az utak nem 50m szélesek sehol..
Ez az EA + nfs kombó elég száni.. D=
<#rolleyes>#rolleyes>