22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#5628 nézzétek meg, hogy mi az és rá jöttök! azért mondjátok meg h tényleg az-e -
#5627 én nyugodt vagyok csak igazságtalannak éreztem... a káromkodásra persze jogos. amúgy ha nem Te akkor ki? ki mer 1 választott moderátort felülbírálni?? -
#5625 teljesen igaza van ! inkább most pucolja a hülyeségre utaló jeleket mint holnap kelljen az 500 beugró és a 20 csitító közül mazsiznia h mi maradjon és mi nem. -
#5624 nyugodj már meg nem én töröltem.... viszont az egyik üzit töröltem amiben káromkodott a srác!
a többit a moderátor törölhette. én nem élnék vissza a jogommal -
#5620 akkor ez is kb... -
#5619 Most Wanted kozép grafon:D
-
#5618 Nem sajna.
-
#5617 Ha a Most Wanted ment akkor ez is fog... -
#5616 szerintetek van valami halvány esély hogy elinduljon a gépemen? -
ipacs #5614 lehet kissé korai még ;) -
#5613 jó de ezt nem kéne már elkezdeni :| -
#5612 egy dolgot kihagytál
Honnan lehet leötlteni?
Küldjetek torrent cimeket, vagy fájt
Adjátok meg az oldal sms jelszavát.
Lassan jön, nekem gyorsan
Meg hasonlók.. -
#5611 van már csak belett zárva,mert korai volt még! szerintem elég azt kinyittatni majd,esetleg megkérni egy ráérő modit,hogy törölje az ott lévő kommenteket! íme -
#5610 meg természetesen kell majd egy új topic az autóknak.. -
#5609 ezeken kivül kevés dolog van amiröl lehet beszélni -
#5608 hát ja,
ménem indul?
miért akad?
végigjátszás van?
cheat van?
mikor jön a carbon 2?
és még sok más elmés kérdés :D -
#5607 ehhez csak annyit hogy MW topik messze legborzalmasabb volt... -
#5606 Képzeld el majd a megjelenés után...belegondolni is rosz:) -
#5605 STALKER topikhoz képest ez semmi! :) -
#5604 megse jelent a játék de már 5600 hozzászólás grat :) -
#5600 Menni fog ez novemberig, és szerintem megint úgy fogunk járni, hogy
DEMO-DEMO-DEMO-DEMO-DEMO-DEMO-hoppá, megjelent a teljes-DEMO-DEMO-DEMO-DEMO-DEMO-DEMO
Ja, és ték. -
#5599 kik mondják 14-17 köré? az időjósok?:D -
#5598 de azok már nem friss videók szvsz...
amúgy ne demózzatok már folyton! Majd jön amikor, és nem kéne szpemmelni! -
#5597 mámint minden nagyobb Nfs-oldalra és hír közlő oldalra gondoltam de mind1,majd jön demo azt kész... -.- -
#5596 felbontások között ? :DDD -
Bullitt #5595 méghogy minden oldal kussol két napja? :D az enyém nem, ha gondolod nézz fel most dobtam fel nemrég egy csomó vidit. :)LINK Amúgy a demot, 14-re, és 17-re mondták 12-éről nem hallottam sehol...bár ne legyen igazam és jöjjön ma! de akkor este jön. és holnap ugye suli. +ha jól emlékszem az MW demo európai időben délelőtt jött ki -
#5594 ja, New Yorkban pl! de ha a Nyugati partokon fejlesztik?:)) akkor -9 óra -
Daveee #5593 reggel 10 or 15 perc van ott -
#5592 énis azt mondtam hogy nem biztos,szvsz ma sem lesz de nem vagyok ideges,sőt tűrelmesen várok!:) -
#5591 egyik nap se bizakodj,és akkor soha nem lesz demo! :)
srácok nálunk 4 óra van, de nem magyar időszámítás van az USA-ban,ott még épp hogy elkezdődött a munka,ezzel is számoljatok! hiába vártok délben demot,ha az USA-ban még csak akkor ébrednek, ki az az állat az EA-nál,aki reggel 6-kor már demot nyomat fel a szerverre?:D -
#5589 miért ne?:DDDDDDDDDD
jah..:D sztem nem elsz ma demo, hiéba bíztatjátok magatokat:)
türelem rózsát terem:) -
#5585 hát igaz hogy nagyon demó szag van,mivel minden oldal kussol min 2 napja.
semmi infó,vidi semmi egyéb sem.
de azért ne legyünk ennyire biztosak hogy ma jön a demo... -
Daveee #5583 remélem ea megajádnékoz sülinapomra egy demoval mert 15 én lek 14 éves
:D -
Rolesz #5582 Én meg 20.a fele jósolom!De neked legyen igazad! -
#5577 Jah, már erősen demoszag van, de én péntek-szombatot jósolok a megjelenésének... -
#5576 bárcsak ugy lenne!! ha teljest nem is legalább egy demo had élvezzünk :D -
#5575 Aha, igaz... -
globalsidius #5574 zsír csak 512mb ramom van -
#5573 USA-ban háromnegyed 9 lesz, még bármi történhet ma! :) -
#5572 nem mondod-.- tisztában vagyok vele. csak a játék stílusához sehogy sem passzol. a két pedál, + 3-4 gombos kombó bőven kielégít minden lehetőséget:D