Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

off :
1967 Mustang fastback (3f3f Tokyo Drift)
1973 Mustang Mach I (Gone in 60 Seconds)

Vazze, ez a legtutibb kocsi. Iszonyat vagányul néz ki. A Halálos Iramban 3-ban is valami ilyesmivel nyomult a végén a gyerek (valami régebbi típussal).
Ha megjelenik a gamma, akkor ezzel fogok mindenkit szanaszét verni.:-))
Imádom a Ford Mustangot.

Barney Tech
<#wow1>
Ezek télleg ilyen olcsoak vagy csak vicc?

maffioso
jaok vmiért rémlett hogy mustangos a karossz de nem ugrott be kösz

\"If in doubt, flat out!\"

DJ Skyline
Tolvajtempó c. filmben hívták úgy a Shelby GT500-ast! minden autó kapott a filmben egy nevet...kicsit legörgetsz és ott lesznek

KapuBen

LAMBORGHINI THE BEST CAR

peeter22
Shelby GT 500. Ford Mustang 1967-bõl. Persze ez már csak küllemben az, csúcsteknika dorombol a motorháztetõ alatt.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

maffioso
miageci azaz eleanor?bocs de vmiért nem ugrik be

SiteDisagner
TDU-ba is lesznek concept autók. Ebbe is elfért volna.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

DJ Skyline
az még csak egy concept,vagy prototípus vagy mi is, nem?

Csori
inkább a 6 v 7 kellene ... de esélytelen 😞

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

peeter22
Na azon mit tuningolunk hisz az Eleanor alapba (a valóságban)500hp+ a nagy testvér amiben kicsit nagyobb a motor 700hp+. De nem baj legyen-legyen<#vigyor5>. Ha lesz hozzá se nyúlok csak olyan hobby autó lesz a játékban...

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

SiteDisagner
Pf... mé nem a Micsu Lancer X-et rakjak mar bele...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

KapuBen
Lehet lesz Eleanor!!!!!!!!!!!
Tehát az eddig valószínû autók listája:
Aston Martin DB9
Dodge Challenger
Dodge Charger
Dodge Neon
Dodge Viper
Ford GT
Ford Mustang Shelby GT 500
Honda S2000
Jaguar XKR
Lamborghini Gallardo
Lamborghini Murcielago
Mazda 3
Mazda RX 7
Mazda RX 8
Mitsubishi Eclipse GSX
Mitsubishi Lancer Evolution IX
Nissan 300ZX
Nissan 350Z
Nissan Skyline R-34 GT-R
Peugeot 206
Porsche Carrera GT
Porsche Cayman S
Porsche 911 turbo
Subaru Impreza WRX STI
Toyota Celica Gt
Toyota Supra
Volkswagen Golf GTi

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
Nekem Radeon 9800 SE és a MW 1024x768-ban ment mint a villám pár effektet kikapcsolva!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

SiteDisagner
x800as agp-s 256-os vidkari? ne viccejj már!<#taps>

maffioso
látogasd meg az olcsopc.hu-t

roberto
Ramnak már tervezem a vételét. meg amugy a geforce2 mx400as kártyámon a most wanted effektusokkal 640x480as felbontásban gond nélkül ment.ugyhogy bizom benne ez is fog menni.

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

gamerboy91
Hát a RAM egy kicsit kevéske.

roberto
drága aranybogaram:
asus K8N
intel pentium III(r)1.3ghz
radeon 9550 128mb AGP 8x
samsung 80gb HDD
256MB SD RAM

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

DJ Skyline
nem fog többet igényelni az MW-nél szerintem! ha nem kapcsolom be a sok csili-vili efektet,akkor elfut az! nekem is 9550 van,és ha kikapcsoltam a motion blurt,meg a nem tudom mit,akkor nem akadozott...

gamerboy91
YAH!

gamerboy91
Szrintem:
NEMVALÓSZÍNÛ!
TALÁN: Ha minden Low-on minden effekt kikapcsolvatalán-talán eldöcög.
Inkább vesgél egy X800-as vidikarit(mondjuk ezt)
Ez csak az én véleméynem.

k8bal
Annyira szeretem az ilyen típusú kérdéseket! Honnan a lófaszból tudjuk drága aranybogaram, hogy még mi van a gépedben? <#zavart2>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

roberto
szerintetek elég neki ati radeon 9550?

DJ Skyline
tuningmátyás-e vagy?<#gonosz1>

Dave9214
sryyyyyy, NFS3, nem UG3 lol, nem vok láma, ez van, mostmár ezfog menn az a tuningolos cucc egy jo darabig

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

k8bal
neeeeeeeeeeeeee<#lama>

Akkor próbáld ki a Porsche-t, meg a Hot Pursuit 1et! Na szerintem azok az igazi NFSek!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

SötétBarom
<#wilting><#wilting><#wilting>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dave9214
egyetértek veled, én a legrégebbi nfs UG3 volt, eljácottam vele, de ahogy jött az UG1, eszméletlenül teccet, a 2 is, és az MW is, korszerû autos game, ami a streetillegalrol szol, az iyen.... csak persze nem nappalta jácva :d

Istencsászár
Ja azok szarok voltak, nem volt nitró, meg város, meg tunning, meg neon, meg 400as tempó, meg mósön blõr... azok nem is NFSek voltak mer az NFSek a Ug1-tõl számítandók!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CzGobe
Miért? Mi tetszett azokban, ami ezekben nem?

eom$

CzGobe
Miért? Mi tetszett abban, ami ezekben nem?

eom$

SiteDisagner
Rossz dolgok? Szerintem az Underground elötti korszaka jobb volt az NFSnek mint ez a karácsonyfaaggatás...

CzGobe
Szerintem ez nem koppintás, hisz így fejlõdik minden. A jó dolgokat megtartjuk, a rosszakat lecseréljük. És ha koppintás, az nem csak 1 oldalú. De #1300-ra nincs senkinek válasza? 5.1 vs Stereo?

eom$

SiteDisagner
Már volt erröl szó.. és akkor is azzal a véleményemmel éltem, hogy az NFS az Underground óta a Halálos Iramban c. filmeket koppintja

Truck Driver001
Hõõ nem tudtam:S.Sry!De akkor is rémisztõen hasonlít a filmre!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Sland
Lesz külön Tokyo Drift Játék, már van trailer is róla, szal a Carbon teljesen független tõle. És azt a játékot is az EA fejleszti.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Truck Driver001
Off
Vlki látta a Halálos Iramba új részét? Mert ha nem ajánlom mindenki figyelmébe.A játék a film alapján készült ez már fix.A végén Driftelnek,egy full ugyanolyan hegyrõl lefele mint ami a trailer-be is látható.Ráadásul Amcsi kocsi vs Japán.Teljesen megegyezik a film a játékal.Ja és kurva jó.<#worship><#papakacsint>
On

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

SiteDisagner
Igaz, MW-ben meg Axe Unlimited tusfürdö volt..

CzGobe
MWom nem volt, a többiben meg nem láttam ilyen beállítást: 5.1es vagy sima sztereó a hangzás, nem tudjátok véletlen?

eom$

ILLNeo
érdekes, hogy meglepõdsz ezen, mert egy olyan játékra vársz ami 1 nagy reklám.

Az autók a kiegészítõk és stb.. gondold csak el

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

SiteDisagner
Úristen...

Ruhareklám egy autósjátékból? <#idiota><#idiota><#gun>

DJ Skyline
a képekrõl mazsolázták ki õket,sehol még a hivatalos lista

SiteDisagner
Dave de buta vagy<#idiota>
Egyenlöre ennyit tudunk csak, ennyi...

k8bal
ez gondolom csak egy eddig "tuti-benne-lesznek-a-játékban-autó-lista"! 😉

Dave9214
Lol olvastátok a SG nfscarbonrol irt mai cikket?
* Aston Martin DB9
* Dodge Challenger
* Dodge Charger (2007)
* Dodge Viper
* Ford Mustang (Shelby GT-500 2007)
* Lamborghini Gallardo
* Mazda3
* Mazda RX-7
* Mazda RX-8
* Mitsubishi Lancer Evolution IX
* Porsche Carrera GT
* Subaru Impreza WRX STI (2006)
Ennyi auto lesz szerintük benne? nem sovánka ez? 50 felett kéne lennie nem?

maffioso
nem esik le mi, hogy nem olyan csicska helyen kéne nézni?

12346
alap-.-

SiteDisagner
odébb van az még...