Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2006.novemeber 2. PC elõtte párnappal demo
2006.november 17. PS3 hát demo nem tom minek lenne erre mikor maga a konzol is ekkor jelenik 😄
LoL<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ide már tényleg kell egy házigazda aki rendet tart... már rosszabb mint az MW topik volt :|
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Javaslom figyelmedbe a Tõzsdecápák címû filmet. Álmodozni lehet. de ahhoz rengeteget kell tanulni 5-7 évig legalább) mert ilyen hülyegyerekként aminek most mutatod magad én 1 forintot nem bíznék rád nemhogy 1 milliót.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ja és utolso szavaim ebben a topicban
bucser tõzsdézni nem csak magyarországon lehet és nem is kell kimenni hoggy külföldön csinálhasd
na örültem a beszélgetésünknek és ujabb tapaszttalattal gazdagottam azon téren, hogy meddig láttok el
\"If in doubt, flat out!\"
bár mit várunk egy tíz évestõl aki alig éri fel az asztalt <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Sztem neked lelki problémáid leehtnek és rajtunk akarod lefoytani
menj phsziológushoz
Hogy leszel könyörgök milliomos ha nem dolgozol? Kimész guberálni a Rózsadombra az igazi gazdagokhoz? Csak pl ezt magyarázd meg plz hogy leszel akkor kazdag. És ne avval gyere nekem hogy nézzek szét a világban, mert hidd el hogy ki tudom deríteni az IP-det és akkor kurvára szopni fogsz.
És ha téged olt mindenki és téged mindenki hülyének tart akkor nem lehet hogy igazuk van valamiben? Vagy akkor te vagy a full tökéletes, aki most csoró de nagyon gazdag LESZ és mindenki más hülye, nem tud semmit az életrõl?
Leszóltad DJ Skylinet, valamilyen szinten Csorit is, SötétBaromnak, TruckDriver-nek, Most engem is lehülyézel. Jó lenne ha visszafognád magadat és elkúrodnál amerikába hogy gazdag lehessél és itt hagynál minket a búsba fórumozni!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
aza 600ezer huf az kb a negyede annak amit itt magyarországon összeszedhetnél te is ha lenne eszed
nem kell kimenni amcsiba, nem kell korrupcio.Meglátszik mire gondol a magyarember
csalás,hazugság
énis kifogok menni amcsiba 100 ha kiengednek, ed nem álitom azt hogy dusgazdag leszek ott!
amugyha már ennyire gazdag akarsz lenni, menj ki Kuvaitba! Ha nem dolgozol akkor Munkasegéyt kapsz ami 600.000 HUF és még nem is dolgozol... nah ebben lenne logika, de amit te beszélté abba nincs,
egy egyszerû magyar agyban szegény állampolgárok.Ezért, pont ezért nem lehet az ilyen ember gazdag aki igy gondolkodik
odakell figyelni a másikra és elfogadni a stavát nem pedig hitetlenkedni hogy hazudoik meg minden
és ausztráliában az infrastruktura legalább olyan szinten van mint az usa-ban
Maffioso: hüye vagy te, Amerika fontossabb kontinens mint Ausztrália és iyen magyar fasztarisznyák mint te nem kellenek oda! Lehet hogy nemvok nagy angolos, de ha elkezdesz vmit dumálni angolul megértem, és talán válaszolni is tok rá, 14 vok nem kell túlem elvárni midennt, de ezzel az erõvel tesem tucc irni mert nem repper, hanem rapper, nah mind1, kijavitom....
Pl ha annyira gazdag vagy, akkor mért nem vagy elõfizetve VIP fórumozóra? Vagy miért nem normális e-mailod van, mért freemail...
De jó kis OFFot csináltál a topicból a saját fasságaid miatt...
Jahát és mily különös hogy az adatlapodon semmit nem adtál meg...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
the best repper is 50cent
igylenne helyes sztem
a PCGURU magazin állitólag játszott egy bétával ,és nekik tetszett!
ausztráliában 160valahány nap asszem
és ahol én akarok számlát nyitni oda kell a 18év
Nagy nehezen lehet vizumot kapni, de ha megkapod a vizumot csak akkor hogyha van ingatlanod legalább 1, és 1 autód ami a te neveden van, ez az alap ha ez nincs meg búcsut mondhacc, és ha ki is jucc, bármikor hazaküldhetnek vagy kitoloncolhatnak végleg... és ahhoz hogy állampolgár légy legalább 10 évig kinnkell lenned amcsiba, meghuzva magadat...
figyelj ha oda figyelsz arra amit csinálsz akkor, és tudod mit kell tenned hogy anyagi független legyél nem sok év választ el tõle
én a 18at várom h nyithassak számlát és már tûzök is pénzt csinálni
Hidd el nem iyen könnyû az élet, mert akokr midneki amcsiba lenne, és nemhiszem hogy neked több eszed lenne mint egy érett felnötnek!
A mafia megtalál mindenkit... 😄😄
na ezvolt az uccso offom ebbe a topicba
demo hány nappal várhato 10dike elõtt?
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
(akik az utcán versenyeztek hogy ki ér hamarabb haza , akkor vették meg az ug2-t , és belementek egy taxiba ,a taxis meghalt...)