22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#6043 ugy látom isohuntra rászabadult egy korlátolt agyú 12 éves :D -
oliverb #6042 Hát nem tom , de nekem egyik ismerősnek msnen az van kiirva hogy játszok a
full gammel:S. Majd megkérdem töle hétfön hogy milyen a game. És ha tényleg a ful game akkor megkérdem töle högy honnan szedte le. -
#6040 basszus fel se ismerjük majd ha kijön az eredeti mert azt fogjuk hinni hogy fake :D:D:D -
#6038 ne má!vazze pedig már ugy megörültem! na mind1 akkor!várunk még! -
Daveee #6036 amugy köszi :P -
Daveee #6035 ez fake, de jo lenne ha nemaz lennee -
#6034 neked má megvan??? én is ezekkel szaraxok ,de kamu az összes!!! -
Szabi1991 #6031 HBD !
hátha :) -
Daveee #6030 Ma van a szülinapom, remélem EA megajánédkoz egy demoval vagy egy fullal, ma :D -
Szabi1991 #6029 -
Szabi1991 #6028 #5956
je ott van eleanor !! :) -
#6027 -
#6026 Need for Speed: Carbon - november 9-ig eltolva
http://www.sg.hu/cikkek/47860 -
#6025 ja akkor az nincs meg sry de ha kell a kettő szójj :) -
#6024 nem, legelső rész speckó kiadása! van a második részből is egy SE verzió -
#6023 az a nfs 2? mert az meg van :) -
#6022 nincsen meg valakinek az NFS SE? szükségem lenne 4 file-ra, próbáltam ma felmásolni a CD-ről a játékot, de nem tudtam,mert 4 file CRC hibás, gyanítom amiatt nem tudom elkezdeni a telepítést sem,bár nem biztos! -
#6021 Hehehe.... hiszen az még a hőskorból való
Hangkártyának megfelelő paraméterekkel kell indítani és a BLASTER környezeti változó is kell neki (máha SB compatible a karid) -
#6020 :))
-
#6019 Legalábbis hasonlít! :) -
#6018 A piros kocsi motorháztetőjén a Tisza logója/jele van! :) -
#6017 ott mondanak mindent! persze nincs kizárva, de én nem szoktam bedőlni az ilyen magabisztos kijelentéseknek, hogy akkor kedden 13:12-kor jön a demo! ha majd az EA mondja, hogy 17-20 között, akkor elhiszem! :) -
#6016 ea forumba olvastam -
#6015 Nem tudom hogy bevolt e linkelve,de belinkelem,ha be volt akkor bocsánat,ha meg nem akkor élvezzétek a jo kis videot alul;
::::::::::: -
#6014 honnan az infó?
gyerekek,ha van új infótok,akkor ha lehet linkkel együtt gyertek,mert így elég hihetetlen -
#6013 A Pc Demo 17-20 között jön -
#6012 Ez hogy csomóan leszedték és megpróbálják feltörni kicsit száni duma... :S -
#6011 ha kicsi szerencsénk van akkor az előrendelősből sül ki a warez :P -
IStexI #6010 Lost viking ember! Lemmings..... Áhh, nem hiszem el. Frankón nem tudtam eddig ezek a gémeket beszerzni pedig 10 éve mennyit nyomtam őket! NFS? Jah.. hang probléma szokott lenni.... Nekem pl Another word-be 1xerűen nemtok olyan verziót leszedni amibe normális hang van.... Majd csekkolom -
#6009 ha jól rakom össze a képet, akkor 3 verzió lesz:
a natúr
a collector's
a collector's előrendelőknek
szerintetek? -
#6008 1-2 napot elképzelhetőnek tartok az előrendelőknek, de közel 1 hónapot semminképp :D -
#6007 nem lehet még tölteni ! meg lehet rendelni. -
#6006 nem nem nem! Pre-Order = előrendelés! majd csak akkor lehet leszedni, ha megjelent, az-az Okt.31-én gondolom! ez csak azért jó,mert ha előrendelsz,akkor a collector's editionhoz kapsz pluszba két autót, meg egy minden teljesítmény tuning elérhető opciót! gondolom ez a collector's edition limitált szériája! :) -
#6004 nincs mit! nekem valamitől nincs hang az NFS-ben, nem tudom neked van-e!?:S -
IStexI #6002 Hálás köszönet a linkért! Örök hála de télleg nem gondoltam volna, hogy ilyen 1xerű lesz... és akkor nem beszéltem 1 csomó kedvencről amiket szintén nem tudtam eddig beszerezni! Pl abuse, alone in the dark, dark forces ááááá.... rengeteg, mekkora gémek voltak... THX -
Daveee #6001 :D, hát figy, már az EA DOWNLOADER oldalán lehet legálisan tölteni, fullba, poton 40 $ - ért ami oyan 7-8 e körül van, sztem már csomoan leszedték és mostmár megprobáják feltörni, reméjük holnap talán már mi is jáchatunk vele! -
#6000 bármikor jöhet, lehet holnap, lehet jövőhét végén
és ték! ^^ -
mikiking #5999 miért?holnap jön i? -
Daveee #5998 remélem holnap iyenkorra már tolhajtjuk a carbont -
#5997 Ne kérj teljesíthetetlnet :-)