Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint okosakat sikerült írnod... Szerinted egy 12 évesnek ilyen gondolatai vannak? 😄 A 012-nek köze nincs a koromhoz (ha érdekel, 22 vagyok).
Szerinted ha egy nyilvános fórumon azt írod, hogy nem veszed meg a játékot, hanem letöltöd, akkor az mi?
Az meg igaz, hogy nem magyar óra a fórum, de nem is cset, itt van ideje az embernek megírni a mondanivalóját. De aki igénytelen, az igénytelen, és nem foglalkozik vele.
"2006 ban elvárom a csili vili graffot" -tudod mit? Karácsonyra kapjál szépen becsomagolt kutyaszart, majd örülhetsz a szép csomagolásnak.
te ezt élvezed?
\"If in doubt, flat out!\"
ti jöttetek ezzel
de mint már emliettettem téma lezárva
itt most te vagy a kp-ban
ugy látom sûrgõs ápolásra szorulsz
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
amugy igen én beszélek
fogd vissza magad mert sok vagy mára
az h ki h lesz millimos az az õ magánügye de a te szellemi problémáid ránk is hatással vannak
2 jo dolgott látok benne, van benne egy emberke, és egykis horpadás törésnek nevezhetõ dolgocska, ott alul 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Te 12 évesen mégis ismered õket? én 14 en nem? leszarom azokat, 2006 ban elvárom a csili vili graffot, te honann tudnád mi az NFS?
Arról nem is beszélve, hogy 14évesen marhára ismerheted az nfs1-2-3-4-5öt. Neked az a lényeg, hogy legyen csili-vili grafika, és lehessen minél több szir-szart aggatni a kocsikra. Ez NEM Nfs (bár az adott kort megelõzõ grafika régen befigyelt)! Igaz páran már leírtuk ezeket a dolgokat. Ilyen jó lett az MW is, hogy 4hétig nyomtátok (én kb. 5 napig bírtam). Nfs Porsche a mai napig a gépemen figyel... Szóval ennyit az új Nfs-ekrõl.
nemvok büszke rá hogy enyiidõ alatt szedem le, de ha már ennyire názüzk hogy vki kiad érte 12 t, és ugyanaz az élmény lol 😄 arra csak hüyét lehet mondani!
Más kérdés, hogy nekem eszem ágában sincs pénzt adni érte.. Nyilván leszedem a warezt, ha van rá lehetõségem, de ha nincs, nem fogom kaparni a falat..
és ugyanaz miden.. csak ugye borito egyébmás... de ere is van megoldás,
kinyomtatod a boritot, és nekem oyan nyomtatom van, ami nyom a lemezre is, nos az 1 perc, és 5 óra alatt megvan a játék nyomtatott boritoval, lemezzel, és ugyanaz az élmény, csak te 12 e t fizecc érte, énmeg 0 ft t....
A warez a takarékos gyermek játéka.. Hameg egy ilyen 1x-edik rókabõrér kicsengecc 12 creditet, akkor érzed jól magad.
És így legalább multizni is tdok. 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
novembe 2 elött lesz párnappal az aranylemez és akkor már lesz warez szval jolesz 😄
NAgyon teccik.
csak az a vicces , hogy ezeket a képeket biztos sokszor átnézték , mielõtt kiadták volna , hogy egy hiba se legyen benne...
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430