Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
BMW M3 GTR
Porsche Cayman S
Nissan 350Z
Lamborghini Murcielago
Ford Mustang GT
Audi Le Mans Quattro
Lotus Elise
Toyota Supra
Alfa Romeo Brera
VW Golf R32
Mercedes CLK500
Chrysler 300C SRT-8
Toyota Supra
Honda S2000
Nissan 300ZX
Nissan 350Z
Porsche Carrera GT
Porsche Cayman S
Porsche 911 turbo
Lamborghini Murcielago
Lamborghini Gallardo
Ford GT
Jaguar XKR
Subaru Impreza WRX STi
Toyota Celica Gt- gt-s
Mitsubishi Eclipse GSX
Mazda Rx-7
Mazda Rx-8
Mazda 3
Volkswagen Golf GTi
Dodge Neon
Dodge Challenger
Mitsubishi Lancer EVO VIII
LAMBORGHINI THE BEST CAR
a godfathert kitoltam és klafa játék
és én ugy tudom h nem huztam le a gémet javiccsatok ki ha nem igy lenne
remélem bannolják végleg
flashback te meg kérdezd meg vmi okostol h mire jo a forum
ahogy elnézem nem tudod
nem arra van h mindenki elmondja pozitiv tapasztalatát, véleményét
negativat is nyugodtan
kérdések is jöhetnek
ha meg te csak azt akarod olvasni h kinek mennyire tetszik a játék(pozitiv határokon belül) akkor szerintem menny fel az nfs oldalára és olvasd le a játék leirást
oda rosszat ugysem irnak
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Mindenki bejönne ide, aki játszott vele, és beírná, hogy "Hú de szír így, hó de gagyi így"
akkor felésleges a topik
ha jo, ha nem az a bizonyos vélemény
2:gogfather az melyik game?
3:a godfathert és a fifát nem hordtam le és a carbont sem
4:fogalmazó kézséged még az enyémél is nullább
5:te kinek képzeled magad h itt parancsolgatsz?
Továbbá az a fehér hátteres csaík, benne pirossal a link, elég csúnya, úgyhogy a bannert megcsináltam flashba, és rátettem a linket, ha áment mondtok rá, cserélhetjük -.- :o}
Íme
(Mérettõl nem megijjedni, csak a böngészõd húzza szét (ff biztosan :o} )
szerencsére még nem sikerült rámtukmálniuk a níd for szpídet-.-
Na, egy szó mint száz, azért az EA odafigyel a játékmenetre, és élvezhetõsége, mert, szinte csak azok várják ezt a játékot (is) akik anno a Most Wantedet végigvitték😊
a lényeg:
Nem mondok újat: manapság a legtöbb játéknál, a grafika a játékélvezhetõség rovására megy. Hiába van csili vili grafunk, attól nem biztos hogy sokáig élvezhetjük a gamet... szinte semmi történetük nicns játszok velük pár napot esetleg hetet. a régebbi játékoknál nem volt valami hû de nagy grafika, de mégis olyan történetük és hangulatuk volt hogy sokaknak az 5 6 (ha nem több) éves játék, még msot is ott virul a gépen...
és mondtam már már a Most Wanted topikban is, hogy az EA az szinte csak kis tezenéves gyerekeknek csinál játékot, mert azok úgyis szólnak apunak/anyunak hogy nekik ez a játék kell karácsonyra, meg ilyenek... innen jön bevétel EA-nek. És itt nyílvánul me az üzleti politika a kis hugyosokat kell már megfogni mert nekik tetszik ha egy játékban csili vili garfika van és semmi történet bár egyesek ezt még fel sem fogják csak fú nézd milyen szép ez a kocsi stb...
Szóval csak azt akartam mondani, hogy minket idõsebb korosztályt (nem mintha olyan túl idõs lennék) már nem tudnak megfogni ilyen dolgokkal, és a kis gyerekekre támaszkodnak, azoknak meg minden hülyeséget el lehet adni...
remélem nem fogalmaztam szarul, csakhát nem gyõzöm ismételni magam, hogy itt egyesek milyen értetlenek...
Amúgy mostmár tényleg házigazda kéne...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
u dont have to listen anybody else but me
A warezhoz annyit teszek hozzá, h letöltöd, megnézed jóe, és ha bejön megveszed (multimeg ienek miatt). Mert ha megveszed 12-14k ért azsírúj játékot és kiderül h fos, akkor tépheted a hajad (ha mw-t megvettem volna, ma már nem élnék<#falbav>#falbav>)
(legalábbis én nem tudok róla)
Oyan sok bug lenne benne? eddig-12t láttunk benne, de videoközbe mégnem....
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ezen jót röhögtem majd belegondoltam ,hogy sajnos a mai játékok többsége az😞(
ja és 2006ban én is és még nagyon sokan elvárják a fasza graf-ot.... ezt hívják fejlõdésnek tudod?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit