Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
én meg remélem megtanulsz normálisan írni hogy ne csak az olyan Istenek tudják elolvasni mint te hanem mi átlag halandók is

\"If in doubt, flat out!\"

Dave9214
lol te ebzsélsz, huzzá anyádba, és apucinak mond el mifoyik a forumon, és utána menjél el amerikába csövezni hogy aztán milliomos légy

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

maffioso
sztem anélkül is megtehetnéd mert nem hiszem h csak nekem nem tetszik a modorod és a viselkedésed

KapuBen
Banner jöhet!a faqba az ótókat javítsd légyszíves erre:
BMW M3 GTR
Porsche Cayman S
Nissan 350Z
Lamborghini Murcielago
Ford Mustang GT
Audi Le Mans Quattro
Lotus Elise
Toyota Supra
Alfa Romeo Brera
VW Golf R32
Mercedes CLK500
Chrysler 300C SRT-8
Toyota Supra
Honda S2000
Nissan 300ZX
Nissan 350Z
Porsche Carrera GT
Porsche Cayman S
Porsche 911 turbo
Lamborghini Murcielago
Lamborghini Gallardo
Ford GT
Jaguar XKR
Subaru Impreza WRX STi
Toyota Celica Gt- gt-s
Mitsubishi Eclipse GSX
Mazda Rx-7
Mazda Rx-8
Mazda 3
Volkswagen Golf GTi
Dodge Neon
Dodge Challenger
Mitsubishi Lancer EVO VIII

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Dave9214
nah akkor én innen elhuzok ha ez a paraszt lesz a házigazda

ngcsnet
Slick? vagy te<#smile>

maffioso
legyek?😛
ja átolvastam
ott a jogdijakrol pampogtam😛

DJ Skyline
ki akar házigazda lenni!? <#smile>

ngcsnet
ja hogy te ilyen vicces gyerek vagy<#smile>

maffioso
a gogfathert nem ismerem
a godfathert kitoltam és klafa játék
és én ugy tudom h nem huztam le a gémet javiccsatok ki ha nem igy lenne

Dave9214
lol emléyem õ volt az elsõ aki elszarozta a gaet hogy mekkora szar! 😄
remélem bannolják végleg

maffioso
kösz

flashback te meg kérdezd meg vmi okostol h mire jo a forum
ahogy elnézem nem tudod
nem arra van h mindenki elmondja pozitiv tapasztalatát, véleményét
negativat is nyugodtan
kérdések is jöhetnek
ha meg te csak azt akarod olvasni h kinek mennyire tetszik a játék(pozitiv határokon belül) akkor szerintem menny fel az nfs oldalára és olvasd le a játék leirást
oda rosszat ugysem irnak

ngcsnet
2.: ahhoz képest hogy nem ismered a Godfathert, írogattál a topikjába...

ngcsnet
szerintem ez a fórum, mindenki elmondja a véleményét

zolo15
Szerintem a jöhet úgy a banner

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

CheAteR88

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

The FlashBack
és akkor mivan?
Mindenki bejönne ide, aki játszott vele, és beírná, hogy "Hú de szír így, hó de gagyi így"
akkor felésleges a topik

ngcsnet
de attól még igaza van

maffioso
ja és tuttommal arra van a fórum h a játékrol beszélgessünk
ha jo, ha nem az a bizonyos vélemény

maffioso
1: te hülyevagy
2:gogfather az melyik game?
3:a godfathert és a fifát nem hordtam le és a carbont sem
4:fogalmazó kézséged még az enyémél is nullább
5:te kinek képzeled magad h itt parancsolgatsz?

The FlashBack
Megbeszéltem SLICK, el, és kaptam engedélyt, a FAQ megdizájnolására, meg lehet nézni, hogy mijen lett.
Továbbá az a fehér hátteres csaík, benne pirossal a link, elég csúnya, úgyhogy a bannert megcsináltam flashba, és rátettem a linket, ha áment mondtok rá, cserélhetjük -.- :o}

Íme

(Mérettõl nem megijjedni, csak a böngészõd húzza szét (ff biztosan :o} )

The FlashBack
figyelj. Neked az a hobbyd hogy bejössz játékok topikjaiba, és lehordod õket? Így volt a Fifa-nal, a The Gogfathernél, és enyél. És ki tudja még hánynál, ahol nem voltam it. Menj innen!

maffioso
szerintem a most wanted egy nagyon gyenge rész lett

ngcsnet
teljesen igazad van, én elég fiatal vagyok, és barátaim teljesen így gondolkoznak ahogy azt leírtad😊

szerencsére még nem sikerült rámtukmálniuk a níd for szpídet-.-

The FlashBack
lásd sponygabob<#idiota>
Na, egy szó mint száz, azért az EA odafigyel a játékmenetre, és élvezhetõsége, mert, szinte csak azok várják ezt a játékot (is) akik anno a Most Wantedet végigvitték😊

SLICK
hát azt kell mondanom hogy már megint szép offolás született na de mindegy...

a lényeg:

Nem mondok újat: manapság a legtöbb játéknál, a grafika a játékélvezhetõség rovására megy. Hiába van csili vili grafunk, attól nem biztos hogy sokáig élvezhetjük a gamet... szinte semmi történetük nicns játszok velük pár napot esetleg hetet. a régebbi játékoknál nem volt valami hû de nagy grafika, de mégis olyan történetük és hangulatuk volt hogy sokaknak az 5 6 (ha nem több) éves játék, még msot is ott virul a gépen...
és mondtam már már a Most Wanted topikban is, hogy az EA az szinte csak kis tezenéves gyerekeknek csinál játékot, mert azok úgyis szólnak apunak/anyunak hogy nekik ez a játék kell karácsonyra, meg ilyenek... innen jön bevétel EA-nek. És itt nyílvánul me az üzleti politika a kis hugyosokat kell már megfogni mert nekik tetszik ha egy játékban csili vili garfika van és semmi történet bár egyesek ezt még fel sem fogják csak fú nézd milyen szép ez a kocsi stb...

Szóval csak azt akartam mondani, hogy minket idõsebb korosztályt (nem mintha olyan túl idõs lennék) már nem tudnak megfogni ilyen dolgokkal, és a kis gyerekekre támaszkodnak, azoknak meg minden hülyeséget el lehet adni...

remélem nem fogalmaztam szarul, csakhát nem gyõzöm ismételni magam, hogy itt egyesek milyen értetlenek...

Amúgy mostmár tényleg házigazda kéne...

ngcsnet
nem mindenképp...

The FlashBack
Nem tudom te hogy vagy vele, de én, úgy, hogy lehet akármijen élvezetes egy játék, a sok apró hiba idegesítõvé teszi:|

The FlashBack
én nem félek már nagyon az EA grafikájától😊 Egyre jobbak lesznek, így egyre jobb gémeket fognak piacra dobni. Hiszen, ha senki nem venné meg õket, akkor nem érné meg (és fõleg nem lenne mibõl) legyártani. Szóval én bizakodó vagyok😊

Dave9214
de ha szar a graff akkor a fellingse nagy

bertino
ez a baj testvér... a játék feeling 100x többet ér, mint a game grafja...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

VRSDM
12-15ért sosem veszem meg... szépen letöltöm, játszok vele aztán mikor lemegy az ára szépen megveszem addigra legalább multirol is leszonak a vérpistik és meguszik 3-4 bõl (mint most a splinter cell-t)

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
én spec a filmre gondoltam... aztán na mind1, csak ugy megemlitettem

Az EA games csinála a Tokyo Drift játékot is 😊

maffioso
nem az itéli meg csak válaszoltam egy hszre

csabush
Ez igaz, ez már nem a régi értelemben vett NFS...De hát ez kell a népnek, veszik viszik (letöltik<#eplus2>), és mit kell mondjak, az Underground 1 nekem nagyon bejött, nagyot ütött meg minden. A 2 az már nem durrant akkorát, az MW meg sztem egyenesen szánalmas lett, mivel elég nagyot léptek vissza az ug-khoz képest. Úgylátszik a Carbon fog némi pluszt adni, részletes tuning, meg miegymás. Majd meglátjuk mien a végeredmény.

A warezhoz annyit teszek hozzá, h letöltöd, megnézed jóe, és ha bejön megveszed (multimeg ienek miatt). Mert ha megveszed 12-14k ért azsírúj játékot és kiderül h fos, akkor tépheted a hajad (ha mw-t megvettem volna, ma már nem élnék<#falbav>)

VRSDM
így igaz, más alapokról indult a sorozat, elhagyatott külvárosi államokat összekötõ autópályákon való száguldást a világ legjobb luxus és sport autóival, régen még törés is volt, éjjel pl. lámpa törik és máris nemvolt olyan egyszerû, volt belsõkamera akkoriban egy olyan SZIMULÁTOR VOLT melynek nyomába sem értek, ma meg már régen le lett körözve csak mivel ez a populáris majomnép ezt hype-olja igy mindig az eladások élén lesz

VRSDM
megkell védenem sky-t ööö talán onnan tudom hogy az elsõ résszel még akkor játszottam mikor még nemis tudad hogy létezik ilyen hogy nfs, mikor 6évesen minden nap mikor apu megjött a melóból kérdeztem elhoztad? megvan? "nincs" és sírtam és ezt minden nap aztán mikor elhozta végre eltörtem vagy 4-5 joy-t egész nap azzal játszottam aztán a 2-3-4 jobbnál jobbak 5 a ráadás onnantol romlik a széria... ugyanugy ahogy az egész EA

VRSDM
nemtudom irták-e már de észrevettétek hogy a tokyo-drift ben a legutolsó nagyverseny a fõsárgával ugyan arra alapszik mint az elsõ carbon-os film? értsétek mind2ben ezvan ( éjjel - hegyrõl le drift - egy sportkocsi vs. oldtimer paripa - kiszakadt kerítés mert ugye a sárga is lepottyan, nem egy kameraállás is ugyan az, szerintem nem véletlen )

"de videoközbe mégnem" mert még nem volt jó minõségû video 😄
(legalábbis én nem tudok róla)

Dave9214
1-2 t láttunk benne lol 😄

Dave9214
sztem egy játékot nem a boritoja itéli meg.....
Oyan sok bug lenne benne? eddig-12t láttunk benne, de videoközbe mégnem....

maffioso
(hacsak nem télleg törés volt)

maffioso
hát az eddig látottak alapján nincs is
sok bug
szar boriot stb

reaper4
ez néha (bár ami nagyon szép az sokszor jó is...) tény 😊 de ha még szépen se lenne becsomagolva...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Adam II
"szépen becsomagolt kutyaszart"

Ezen jót röhögtem majd belegondoltam ,hogy sajnos a mai játékok többsége az😞(

reaper4
én is le fogom szedni 😛
ja és 2006ban én is és még nagyon sokan elvárják a fasza graf-ot.... ezt hívják fejlõdésnek tudod?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

maffioso
lol😄

Ez a #1743-ra ment. Sry...