Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
különben nem kell mindíg arra költeni,vigyázni kell az autóra,és nem fog törni!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Kovácsnéni felismeri, hogy ez egy autós játék, ha meg szeretné venni 10 éves egy szem fiának?
A válasz mindkettõ kérdésre: nem.
100%, hogy nem ez a végleges borító. Nem kell egybõl a fejedet tenni rá, csak azért, mert részben hivatalos oldalról való.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
<#wave>#wave>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
csak nyilvánvaló egykét dolog amit mondtam!, amikor megláttam a BMW-t azhittem vmi unatkozo emberke átrakta PS-el mwbõl Carbon képre, bevallom hogy egykét autot elsem kezdték csinálni hanem átrakták egybõl MWbõl Carbonba...
de nem mindet..... azért dolgoztak rajta sokat.....
A boritora azért modnom hogy fake... mert nézd meg az eddigi NFS boritókat, mindegyiken virit egy auto, ezen meg kék sé vmi mintázat bele vésve hogy carbon....... valszeg fake
és tom hogy ezek az ujságok nagyon tudnak hazudni, de a technika fejlõdik, és valszeg a grafika szebb vmivel
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ennek a nyüvesnek nemh a pix méretnek kell stimmelnie, de a fájlméretnek is, és a DDS beállításokank ... stb. Rohatt sok minden bele van építve, aminek meg kell felelni, h a variálást elfogadja. Pl a sima vinyl és a skin máris más DDS beállítás, de ami a legjobb ... a copgto és a copcorvette is teljesen más DDS beállt követelt. Elõször ugyi a GTO készült el, aztán abból a corvette, nos a corvette skinnel elvoltam egész délután mire eltaláltam a beállításokat, mert v fekete-fehér volt, v csak fehér ... v ezüstre "fújta" az egészet.
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Ha 512 helyett 1024 méretet raktam be akkor kivágott belõle egy részt ami 512, és azt használta vinylnek. Ezáltal átláthatatlan paca lett a matrica helyén. De a lényege nem is ez volt annak amit leírtam, hanem az h csak a matrica van négyzetre szerkesztve ... és talán a többi olyan dolog ami 2D-ben került szerkesztésre.
csak már annyira idegesít hogy itt okoskodik.nameg ha valaki mond valami infót akkor egybõl elkezdi hogy az nem úgy van fake meg minden.persze amit õ tud az biztos forrás...lol!-.-
Az autót viszont ebben a képarányban szerkesztik 3D-ben.
Nagyon leegyszerûsítve ... de kb így van.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
és egy haverom amcsi ban van (nyaral) és játszott a Carbon-al , egy PS boltban és õ is azt mondta hogy a graf valamivel jobb mint az mw ben, leginkább azért amit az elõbb is leírtam...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
ezt a képet alapján kijavitották a Carbon-ban ! <#eljen>#eljen>
amúgy inkább RAM-ot igényel a game, nem rég vettem egy DDR 512-es RAM-ot és már cseppet sem szaggat a Most Wanted...
nem hiszem , mivel az mw ben az autó modellek szinte tõkéletesek , csak a pálya , és a matricák pixelesek , ezt könnyû javitani , szerencsére ezt meg is tették... és azért ezeket a képeket egy kis Ps el is megdolgozzák...
Ha ugyanaz a grafika, akkor miért ne menne ezis maxon?
Akkor elmondom az miértnem hivatalos oldal, nézdcsak meg az NFScarbon ál, mivan odairva miyen platformokra jönki? a PS3 odasincs irva!, az igazi hivatalos oldal, az a www.ea.com azonbelûl USA/Canada
..na most akkor ki a hülye ?
az ea, nak ez az oldal: www.ea.com
az vmi mellék oldal lehet, de 100 hogy nem hivatalos