Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ha az Astonra gondolsz ott nem törik sehol! szerintem csak a fények esnek rá rosszul!

amugy meg sok nfsc-s képen tõrik a kocsi... vagy nagyon bug-os...

DJ Skyline
ja,de carrier módban törhetne,mint ahogy az NFS Porsche Evolution módjában is úgy volt,hogy a kocsit a verseny után javíthattad,de ha egy sima single raceben tört össze,akkor utánna törés nélkül kaptad vissza a kocsit!
különben nem kell mindíg arra költeni,vigyázni kell az autóra,és nem fog törni!

matyi08
max úgy, hogy versenyen összetörik, aztán a verseny végén megint jó, mert arra költeni folyamatosan a pénzt, hogy javítgasd... én tuti kikapcsolnám.

DJ Skyline
régebben volt errõl vita vagy itt,vagy az MW megjelenése elõtt,hogy nem kéne! mondjuk én a törés mellett voksolok...

cicai
Én nekem csak 1 bajom van a NFS-ekkel, hogy nem törik benne a kocsi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Páran le is írták, amivel szintén egyetértek: ez egy hót amatór munka, összevagdosott képekbõl meg agyba-fõbe használt filterekkel.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Szerinted ez a borító marketinges szempontból megfelel?
Kovácsnéni felismeri, hogy ez egy autós játék, ha meg szeretné venni 10 éves egy szem fiának?

A válasz mindkettõ kérdésre: nem.

100%, hogy nem ez a végleges borító. Nem kell egybõl a fejedet tenni rá, csak azért, mert részben hivatalos oldalról való.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

KapuBen
ez iszonyú jó kép:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

DJ Skyline
hagyd abba a másik fikázását!

...

SötétBarom
Jólvan kisfiam, a helyedremehetsz.
<#wave>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nem de egy NewYork-i Játékboltban állitolag lehet játszani vele , egy auto van , egy pálya, egy versenymód 😄

Csori
Biztos, h dolgoztak rajta sokat, de nem az autók újramodellezésével 😊))) Biztosra vehetõ, h amik MW-ben benne voltak, és bekerülnek a Carbonba is azok az autók át lettek emelve. Semmi értelme nincs 2X ugyanazt megcsinálni. Azt is elképzelhetõnek tartom, h ha pl lesz Skyline benne akkor U2-bõl jön át. Lehet h nem 1 az 1be, mert javítanak rajta vlmit, de nem kezdik 0ról szerkeszteni az fix. 1bként valszeg a javítás is kizárható, mert nem a modellezés miatt szögletesedik ki pl a sárvédõív.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Dave9214
nem én vok a fejlesztõ....
csak nyilvánvaló egykét dolog amit mondtam!, amikor megláttam a BMW-t azhittem vmi unatkozo emberke átrakta PS-el mwbõl Carbon képre, bevallom hogy egykét autot elsem kezdték csinálni hanem átrakták egybõl MWbõl Carbonba...
de nem mindet..... azért dolgoztak rajta sokat.....
A boritora azért modnom hogy fake... mert nézd meg az eddigi NFS boritókat, mindegyiken virit egy auto, ezen meg kék sé vmi mintázat bele vésve hogy carbon....... valszeg fake
és tom hogy ezek az ujságok nagyon tudnak hazudni, de a technika fejlõdik, és valszeg a grafika szebb vmivel

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

SötétBarom
Az ilyen faszságokkal kíméljük egymást légyszives..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csori
Más gáma, más élvezet 😊))
Ennek a nyüvesnek nemh a pix méretnek kell stimmelnie, de a fájlméretnek is, és a DDS beállításokank ... stb. Rohatt sok minden bele van építve, aminek meg kell felelni, h a variálást elfogadja. Pl a sima vinyl és a skin máris más DDS beállítás, de ami a legjobb ... a copgto és a copcorvette is teljesen más DDS beállt követelt. Elõször ugyi a GTO készült el, aztán abból a corvette, nos a corvette skinnel elvoltam egész délután mire eltaláltam a beállításokat, mert v fekete-fehér volt, v csak fehér ... v ezüstre "fújta" az egészet.

icespeakyy
haverod játszott a carbonnal?...tán teszter? 😄😄

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

ja ismerem 😄 nem tudom én még nem csináltam az Mw be matricát , csak a GTASA ba , az Mw bõl konvertált autókhoz , amik ugyan azok , és ott mükõdõt 1024 be rendesen 😄

Csori
Ha betehetnéd, de nem engedi. Csak a rendõr skin volt 1024 méretû, "asszem" ismered amit csináltam ... az 1általán nem pixeles. De azt se saját kedvem miatt csináltam + 1024-re ... hanem mert akkora az alap.
Ha 512 helyett 1024 méretet raktam be akkor kivágott belõle egy részt ami 512, és azt használta vinylnek. Ezáltal átláthatatlan paca lett a matrica helyén. De a lényege nem is ez volt annak amit leírtam, hanem az h csak a matrica van négyzetre szerkesztve ... és talán a többi olyan dolog ami 2D-ben került szerkesztésre.

SLICK
hagyd sok mindent nem ért még :C és sajnos össze-vissza beszél 😊

SNAKE01
most biztos elkezd leugatni majd!:|

o.0

érdekes az a zõld-fekete wizard(asszem ez a neve) festék 😄

SNAKE01
😊
csak már annyira idegesít hogy itt okoskodik.nameg ha valaki mond valami infót akkor egybõl elkezdi hogy az nem úgy van fake meg minden.persze amit õ tud az biztos forrás...lol!-.-

de ha az Mw be 1024 es matricákat teszel , egyáltalán nem lesz pixeles 😊

Csori
1024X768ra már nem nyomja össze. A matrica egészen más okok miatt van négyzetre feszíve. (minden oldalának szerkeszthetõnek kell lennie 2D-be)
Az autót viszont ebben a képarányban szerkesztik 3D-ben.
Nagyon leegyszerûsítve ... de kb így van.

erre már én is gondoltam 😮

SNAKE01
ez a Dave9214 olyan okos!véletlenül nem õ fejleszti a gémet?hogy így tud mindent és csak az a nem Fake amit õ mond meg linkel... :|

reaper4
tudom 😛 õ idézett tõled és alatta az érvelésében már nem vette figyelembe... ezért írtam

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

*azt

én szoktam olvasni a pc gurut , de neten 😛
és egy haverom amcsi ban van (nyaral) és játszott a Carbon-al , egy PS boltban és õ is azt mondta hogy a graf valamivel jobb mint az mw ben, leginkább azért amit az elõbb is leírtam...

az én írtam 😛 csak tõllem idézte...

reaper4
a "kb" az mit jelent nálad? csak neked nem jelent semmit pedig odaírtad <#buck>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

icespeakyy
Pc guru leírta...régen vettem vagy 2évig de azért untam meg mert elég gyakran akkorákat nagyítottak grafika terén, + hülyeség kidobni 1900,-Ft ot az ablakon...e z mind1, de egy dolog a valóság meg egy másik a gamerújságok szava...

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

SNAKE01
de ez így van!😛

Dave9214
ezzel azt akarod modnani hogy ami MW be voltak kocsik, és carbonba is lesz, az véletlenül mind MWbõl van átkonvertálva Carbonba? Mert eléhhüyén hangzik.....

ja és utánna 1024x1024 rõl vissza 1024x768 ra, vagy amire épp a felbontás van állitva !

igen csak az mw ben egy hatalmas hiba van az 512x512 es matricák , amik 1024x1024 re torzitva pixelesek 😞
ezt a képet alapján kijavitották a Carbon-ban ! <#eljen>

SLICK
szinte hasonló grafika lesz a MW-hoz, ez kicsivel még jobb is, bár én tökéletesen meg voltam elégedve a MW grafikájával is, kivéve az árnyék nem tetszett, nagy pixelkocka 😄

amúgy inkább RAM-ot igényel a game, nem rég vettem egy DDR 512-es RAM-ot és már cseppet sem szaggat a Most Wanted...

gondolom játszottál az Most Wantedben a BMW vel ful grafikán , és gondolom láttad a Carbon -os BMW-t is , látsz bármi külõmbséget is ?
nem hiszem , mivel az mw ben az autó modellek szinte tõkéletesek , csak a pálya , és a matricák pixelesek , ezt könnyû javitani , szerencsére ezt meg is tették... és azért ezeket a képeket egy kis Ps el is megdolgozzák...

Dave9214
te irtad: a grafika kb ugyan az , ha megy az mw maxon , akkor ez is megy legalább közepesen 😊
Ha ugyanaz a grafika, akkor miért ne menne ezis maxon?
Akkor elmondom az miértnem hivatalos oldal, nézdcsak meg az NFScarbon ál, mivan odairva miyen platformokra jönki? a PS3 odasincs irva!, az igazi hivatalos oldal, az a www.ea.com azonbelûl USA/Canada

nagyon keménynek igérkezi a játék remélem olyan lesz ahogy leirták áááááááááááááááá
ok és én mit írtam ? Kb oan mint az mw , egy sorral lejebb , ha az mw megy neked fulon , akkor a c tuti megy közepesen , ez mit jelent ???...

Csori
Nekem csak az büdös ezzel a borítóval kapcs, h látszik az A és R betû alatt h valahonnan vágva van a logó. Ettõl még lehet, h ez lesz de szvsz ez nagyon igénytelen, összedobott xarr.

ea.com --> Asia és Oceánia --> Austrália , magyarul hivatalos az oldal , és a boritó is ...
..na most akkor ki a hülye ?

Dave9214
csak onann hogy a pc guru nyilatkozta mert õk kiprobálták, és leirta a lényeget a gamerõl az ujságba és ottva közte hogy a graff szebb mint az MW

ngcsnet
honnan tudod hogy grafika jobb lesz mint MW?

Dave9214
nemvok jobban informálva!, de az összes UJ EA GAME már iyen csomagolásban jön ki, szval ez alapbol fake!
az ea, nak ez az oldal: www.ea.com
az vmi mellék oldal lehet, de 100 hogy nem hivatalos

bár gondolom tuti jobban vagy informálva mint a játék kiadó...