22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#6149 Írtam a moderátoroknak! A Topik valószínüleg be lesz zárva, ha a demo kijön újra nyitva lesz... -
[Walaki]D`Lair #6145 Szerinted ezért hány büntipontot fogsz kapni? -
[Walaki]D`Lair #6144 Na ez egy jó ötlet...sztem törölni is lehetne a HSZ-eket belőle, és majd akkor újraindítani... -
#6142 ok bezáratom a topikot a demóig! -
#6140 ez a kötöszködés pofátlansága.... -
#6135 na ok be is lehet fejezni! Kamu az egész és kijelenteném, hogy továbbra sincs demo, full meg nem is lesz 29-e előtt!!! -
BIZ0906 #6134 Ez már k-nagy kamu megint jön a haveromnak a haverja szöveg! -
#6133 arra kivi leszek -
BIZ0906 #6132 na jó ez már kamu denagyon! -
#6131 de azt mondtad h 3 vagy 4 napja nyomod, akkor h is van ez? -
#6129 rendben de ha te már leszedtet és tolod akkor tegyél be ide képeket! -
BIZ0906 #6127 Herti1
Tegyél már képeket ! -
#6126 én is elkezdtem ...csak kipróbálni h mivel basszák a hülyék fejét...29% nál meg is állt -
#6124 hát akkor ezt megbeszéltük :)) -
#6121 attol h ott tart még lehet kamu.. vagy nem??? :D -
#6119 biztos enm szedi, egyből zután irta be miután kijelentetted h szolsz ezeknek emg azoknak h ne legyen több warez. sztem kamuzik a gyerek :) -
#6117 akkor tedd be a linket is hogy honnan szeditek... -
Herti1 #6116 oké ! amugy a haverom is most tölti ! -
#6115 pedig már egyszer töröltem... akkor lehet volt egy kis bug mert nekem még ott maradt -
#6114 miért nem törlöd egyből? -
BIZ0906 #6113 Igaz.
Herti1: Tegyél képet amiről biztosan tudjuk hogy TE játszól vele! -
#6112 nem véletlenül tiltott sok külföldi forumon a carbon topik...
"eccerű játék eccerű embereknek" és hát ez a vége -
#6111 hát koolyan mondm olvasgatom ezt a forumot de ennél szarabb hazugsággal nem taliálkoztam... szánalom xDDDDDD -
#6110 Ennek örülök, kívánom, hogy élvezd a játékot..... () -
#6109 akkor tegyél be képeket róla! És nem kéne szétcseszni a topikot a Caps Lockkal! -
#6107 ha tovább megy a warez, szpem, off és a fake cuccok linkelgetése, akkor szólok a modiknak h zárják be... úgyhogy jobba ha észhez tértek kicsit -
#6103 ja,szerintem is!
majd elég lesz akkor kinyitni ha kijön demo vagy a full... -
Oehler1985 #6102 a turf war is elmegy de nekem nem igazán tetszik !!!!!! -
#6101 zárasd le a topicot egy kis időre -
Oehler1985 #6100 ja ez elég jó kis vidi !!!!!
És az rx-8 nem semmi !!!! -
Szabi1991 #6098 Need For Speed Carbon :: Turf Wars
ha tetszik a játék , itt játszhatsz vele ! -
#6097 hát aki olyan hülye az tudjon magára! De ide hiába linkelitek be ugyanazt 20000x-er, meg lett már beszélve h fake! És jó lenne ha egyesek visszaolvasnának, szánalmas ami itt megy néha! -
Szabi1991 #6096 -
Szabi1991 #6095 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=K9wtdfa0chY]Need for Speed Carbon from "On the Spot"[/URL] -
#6094 de az fake lesz vagy nem fake? :D Csak vicceltem:) Sokan ezreket fizetnek a fakeért de szerintem megérdemlik :D -
#6093 A válasz gomb lemaradt.Neked szól az üzi:#6085
-
[Walaki]D`Lair #6092 Ennyi sok barmot...hihetetlen mit össze nem nyígnak...2 hét bazz hát győzzétek már kivárni...:)) -
#6091 OFF:
Gondoltam megnézem miért kaptál büntipontokat..Úgyis jókat szoktam rajta nevetni!:D
Rákattolok a nevedre,nézem nézem keresem,utána kapcsolok hogy a logódba van!Ezt jól besz*ptam!:D
ON. -
#6090 de az:) -
#6087 nekem ez a kedvencem:
Need.For.Speed.Carbon.Collectors.Edition-RELOADED 4.2 GB