Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
ti is maffioso haverjai vagytok? 😄 <#banplz>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

SLICK
na ja 😄

The FlashBack
nem sértõdik meg, de fél hogy holnap megkeressük😛

SLICK
szavazhatsz nyugodtan senki sem sértõdik azon kir szavazol 😄

The FlashBack
Nagyon szívesen, máskor is😊

akkor én nem szavazok...

The FlashBack
õõõ, és mit szolnátok hozzám?:😊

<#idiota>

The FlashBack
FAQ frissítve.

DJ Skyline
nem! 😊

The FlashBack
OK
CSinálom

és 2 házigazdi nem lehet ? 😉

KapuBen
Slick.

LAMBORGHINI THE BEST CAR

SKy.

zolo15
szerintem legyen SKY a házigazda!!!
THX!!!

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

SLICK
n az új FAQ-t msot tudtam megnézni, szebb lett htx FlashBack 😊

KapuBen
fú énis tsinálok új banner jelöltet😄

LAMBORGHINI THE BEST CAR

és mien jó õtlet 😛

SLICK
nah mint látom házigazdaság... én szívesenelvállalom de ha kar Sky lenni akkor õ is lehet hisz fasza srác 😉

na amúyg írni akrtam még hogy csinálhatok esetleg egy új bannert És Flashback ráteheti a FAQ szöveget mert azért van már annyi kép, hogy lehessen egy sezbb bannert is csinálni 😊 de ez csak egy ötlet...

SNAKE01
akkor énis jelentkezem a feladatra!de elõre szólok hogy én nagyon geci leszeK!<#vigyor1>

Eisenhower
sztem legyek én a házigarázda ^.^ na jó inkább ne, legyek szkájlájn õ ugy is nfshomi ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Dave9214
hát elöször a maffioso buzi gyerek pattogott, most a házigazdát válasszuk meg

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

DJ Skyline
most épp a kussolás idõszaka jött el végre remélhetõleg! 😄D
meg házigazda szavazás!

SLICK
na bocsi kicsit lemaradtam mert bekrepált a netem na mirõl van szó?

Dave9214
Én skyline ra szavazok, fasza gyeek, meg amugyis szereti az NFS-t

DJ Skyline
több jelentkezõt! 😄
pl te is lehetsz!

SNAKE01
NA FIGYELJETEK!
döntcsük el ki legyen a házigazda!
DJ Skyline
SLICK
???

Dedótopic.

muszáj

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

SNAKE01
ezt most muszály volt mi?

KapuBen
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LAMBORGHINI THE BEST CAR

SNAKE01
kussoljon midnenki aki csak szenvedésbõl van itt!:\

Dave9214
lol buzi vagy ? 5 haveral voltam jaj és féltek tõlem, ekkora buziságot, én 4 csajjal mek, és csak egyedül én leszek fiu, ez a buli, enm azamit tecsinálsz hogy 5 buzival mozi meg szarságok

maffioso
én mek haverokkal egy hétre balcsira szal addig nem is leszek itthon és dave örömére nem is fogom látni a forumot
érdekes nem h másoknak nem irok agresziv, bunko hsz-eket csak dave nak
na mind1 biztos bennem van a hiba
na ezzel már befejeztem mert csak este érek hazacsá

\"If in doubt, flat out!\"

SNAKE01
kuss!😊

SNAKE01
jól mondod!😊

maffioso
téged egyszer nagyon megfognak verni a nagy pofádér(ha más nem akk mi)

SNAKE01
na azér!de addig is aludjatok vagy valami,én pl egész éjjel nem leszek itthon majd valamikor holnap jövök haza...

maffioso
hát mer ennyi eszed van
ha röhögsz az olyanokon mint én akkor tudlak sajnálni
mi meg pont rajtad röhögtünk a multkor
moziban is beszolt nekünk két gyerek de a végére már nem találtuk õket
szerintem felmérték a helyzetet és rájööttek h õk ketten 5ünk ellen nem sokra mennek
de számos helyen történt már ilyen

Dave9214
nah msotmár nem bezsélek errõl a faszrol, uj logoja lett a carbonak sztem nagyon szar, a régebbi jobb volt

DJ Skyline
STFU!

Dave9214
szojj apucinak, megnézi a forumot, és majd beirja hogy ne báncsátok kicsifiam maffiosot

Dave9214
én 7 kor mek, és általába röhögünk oyanokon mint maffioso, szval kb 2 óráig röhögünk ezena faszon, aztán irány pest, buli, fireworks, és coool lesz

maffioso
jolvan bazki nekem még van félorám haverokig addig muszály megvédenem magam

SNAKE01
ebbõl elég volt!ennyire unatkoztok bázze?mennyetek piálni meg bulizni.mindenhol van most program nem tom mit kell szenvedni itt.énis ezt fogom tenni,megyek nyólckor és jól elhülyülünk...

maffioso
hát ez qrva poénos volt
járna neked már párdarab büntetõ pont
hiddel h reklamáltak már h olvashatatlan az amit irsz
egy vesztes vagy fogadd el

Dave9214
énmár irtam nekik

Dave9214
látom apuci beléd verte hogy heyesirásbol 5* legyél, de eddig midenki eltudta olvasni..., hidd el én ha modi lennék, apádékat megbaszatnám hogy ne legyen neted 😄 hehe

SNAKE01
na jólvan megy a moderátoroknak az email!:|

maffioso
jo én bekussolok csak valahogy juttasd el a tudatára davenek h nem kell fikázni a másikat csak mert nem tud irni és mert nem tetszik neki az h mit akarok csinálni
ráadásul azt sem fogta fel h nem akarok kimenni amerikába de remélem egyszer majd rájön h ezt emlitettem párszor

DJ Skyline
kudcsmár' pliz!

maffioso
jolesz ha visszaveszel
modi lennék te nem az sg-n forumoznál