Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
szerintem itt páran a külsõ jegyekre gondoltak,hogy majdnem ugyanaz,nem pont a motorra!

attilaswf
😊 nem érdekel hogy milyet sikerül szerezni ( SR5 vagy GTS ) használom egy ideig utána ugyis ujá lesz épitve az egész auto (kasztni, motor, minden) js és persze ha SR5 lesz akkor GTS-é lesz alakitva (motorcsere)

SZilaJMaGGoT
Most írta le elõtted alien... Kurvára nem ugyan az... Nagyon tévedsz...(van bazzeg vagy 4 féle motor...(

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Szerintem se, csak nem szeretem ha meggyõzõdésbõl hülyeséget ír valaki... Én is beismerem ha tévedek...

attilaswf
nem értem mire gondolsz. mi más a különbség? ugyanaz a motor, ugyanaz a hajtás, ugyanaz a futömü, ugyanaz a belsö, hmm, mivanmég ami ugyanaz?

sztem meg nem kéne off-olni , és egymást szidni...

ALIENwoods
vigyáss vele mert nem tudhatod milyen motor lapulhat benne, nagyon cselesek ezek a kis japók XD

SZilaJMaGGoT
Akkor kicsit jobban utánanézhetnél a dolgoknak... És nem kéne hülyeséget írni..

attilaswf
hát elég nagy ismeröje vagyok.. reményeim szernt nemsokára egynek a tulajdonosa is...

SZilaJMaGGoT
Akkor te is nagy ismerõje lehetsz... 😛

xD

SZilaJMaGGoT
Tehát szabi ismeretei alapján levin, trueno egyre megy... XD

attilaswf
a trueno és a levin között annyi a különbség hogy az egyik állolámpás a másik meg bukolámpás

ALIENwoods
persze a Trueno meg a Levin is AE86 meg a 83-s Trueno GT-Apex is AE86 XD

attilaswf
hát reménykedjünk benne

SZilaJMaGGoT
De a trueno meg a levin nem... Különben ne egyeztesd a levint az ae86-al mer van ae85 is... Drift zseni... 😛

levin és ae 86 ugyan az 😛

ALIENwoods
Mi a franc lesz ez?

Need For Speed : 3DS MAX ? XD

DJ Skyline
Pontiac GTO! Opel Speedsterhez semmi köze!

SLICK
a Vauxhall Monaro nem az Opel Speedster hasonmása??? Vagy ez a Most Wanted-ban lévõ Pontiac GTO hasonmás? :|

SZilaJMaGGoT
Na bazmeg sajnálom h ilyen fasza kocsikat pakolnak egy ilyen gyökér játékba... Még jó h levint nem raknak bele... Csak el ne szóljam... :S De amúgy szépen fog kinézni egymás mellett egy lambo meg egy ae86 drift közben.... Még esküszöm nfsu-ba is jobb volt amikor az elsõ kerekes eclipsel driftelt az ember, de ez az nfs évrõl évre alul múlja magát... Elég lenne bele néhány porsche ha már nem csak a megszokott tuning verdákat akarják belerakni.. De ha már drift gamet akarnak, akkor elég lenne lekoppintani a kaido 2-t... Igaz ez kisgyerekeknek készül... Mind1..

az ea nél semmi se biztos 😉

két kedvenc luxus autóm , de tuningott rá ? hát nem tudom 😄

attilaswf
ez biztos????

DJ Skyline
Koeing,és Zonda NFS féle tuninggal? erre kíváncsi leszek!

Bár lenne Peugeot is benne!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ezenkivûl lesz ae86 is (Toyota Sprinter TRUENO), jeee !

3 új autó ami benne lkesz az nfsc-ben :
Koenigsegg CCX
Pagani Zonda S
Vauxhall Monaro

3 új autó ami benne lesz az nfsc-ben :
Koenigsegg CCX
Pagani Zonda S
Vauxhall Monaro

3 új autó ami benne lesz az nfsc-ben :
Koenigsegg CCX
Pagani Zonda S
Vauxhall Monaro

Truck Driver001
Tökéletesen egyetértek!Az mw-be kiidegelt párszor a drag.Fõleg hogy valóban csak akkor ment a kamion a keresztezõdésbe,mikor én értem oda!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DJ Skyline
helyette lesz jó kis tuningolási rendszer! nem az,hogy feltolom a matricát az oldalára,és kész...hanem oda teszem ahova akarom,meg úgy forgatom ahogyan akarom,stb! inkább ez,minthogy fél perc alatt elmegyek A-ból B-be,közben 10x újrakezdem a "pont akkor jön a keresztezõdésben a teherautó" és társai miatt!

Cukros
sztem is

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

mike0013
az hát... az volt a legjobb😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Barney Tech
De a Dragot mi a f@asznak haggyá ki???Ez bosszant a legjobban.

pedig jó volt az a pálya😄DD

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

SötétBarom
U2ben a versenypályán volt azér kanyar szépen..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

The FlashBack
nfsu kettõben voltak azok a hatkörös, amik 2igazi" versenypáján mentek? Azokat szívbõl gyûlõltem, csak a száguldás, semmi kanyar meg ilyesmi. Ezért utálom a való életben is az autópályát, és a forma1-et :|

nem kicsuszni kell 😛 én csak simán sodrodtam (Drifteltem)...

SNAKE01
tök szar a tokyo drift gáma!és nem is az EA csinálja mégjóhogy nem lesz pc-re!😊

KapuBen
Az azért van mert azok a csapattársai!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

SötétBarom
ehh fõleg a 7 körös a vége felé.. Fõleg ha megcsúsztál valahol az uccsó körben.. beszteszt

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Barney Tech
Szvsz kaki csak konzolra fog megjelenni.

DJ Skyline
baromira nem bírtam azokat! végre lenyomom a 4 kört,erre bedobja ugyanazt a pályát utánna,csak megtolja 1,5 kilóméterrel! <#wilting>
idõ után baromi unalmas volt!

*élményére

ez a versenyrõl szól , és belsõ nézettel nehezebb driftelni 😄
A vezetés élényére ott a TDU !

nfsu2 ben én az url eket imádtam !
Teljesen oan volt mint egy D1 Gp 😄
Remélem itt is lesz versenypálya , ahol lehet driftelni !
És remélem hogy ezek az autok benne lesznek a játékban : 240SX , AE86 , Silvia S15 , régi supra , R32😉
Ja és valodi nfsc ...

nearo
Miért nem tudnak összehozni végre egy normális belsõ nézetet?!? (Ahol a kormány is látszik meg a sofõr keze, stb...) Ilyen utoljára a porschéban volt, ezt azért hiányolom.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(