Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
ki hogyan érez rá.
Én pl analóggal tolom szal gázadagolás 0%-100%-ig szal én már vágom nagyon.
és az teccik az egészben hogy kézre esik nekem a váltás is mert én mindig manualon nyomom.
De kinek hogy.
LAMBORGHINI THE BEST CAR
hogy lehet gamepaddal nyomni 1 AUTOs játékot?
mer tulképp én FPS-en és stratégián kivül mindent azzal nyomok (lassan már a winfos desktopom is),de most én vok béna,h nem tok ráérezni,v tényleg lehet irányitani?v vegyek inkább ps2-t,és gyakoroljak azon,mer ott ugyebár nincs más lehetõség,és a kényszer nagy ur,h ráérezzek??? 😊))
amugy én csak örülök,h kihagyják a dragot...
v elsõre nyertem,v kb 40x kellett nekiállnom 1-1 pick up, kamion, sima kis csöves mezei jármü miatt,amikor emelkedett a pálya,aztán ugratásbol belezuhantam abba a kaszniba,amit takart az emelkedõ 😞
a drift se kéne bele,mer anno jo volt hülyéskedni a jo öreg pizsi-pözsóval a drift pályákon (nekem az vált be legjobban az UG-kben),de ha most nem lesz ilyesmi kocsi,akkor én már most nem fogom szeretni 😊
aki driftelni akar,vegyen kocsit,és menjen parkolokba gyakorolni 😛PP
amugy csak nálam nem jelenik meg a logo?
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
LAMBORGHINI THE BEST CAR

<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Ho-hó ha ez megcsinálják akkor zsír lessz!
Fentvan 1 új interjú, nézzétek meg!
ittvan hogy szeptember 3 demo
Csak néha furi volt hogy a mw-ben néha rezgett a pad.de utána húztam egy rendzsert és normálisan rezgett😊
Furcsa volt amikor jora akartál menni és nem ment ha ment is 2-õt és bele a forgalomba.Szentem az nfs U1-ben volt a legjobb a drag.
De ki hogy van vele.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
"a trueno és a levin között annyi a különbség hogy az egyik állolámpás a másik meg bukolámpás" ezt irtam, magyarázd el légyszi hogy mi egyébb a különbség a két auto között, lehet hogy nem tudok valamit?
( trueno hatch: 4ac, 4age
trueno coupe: 4ac, 4age
levin hatch: 4ac, 4age
levin coupe: 4ac, 4age ) tudomásom szerint csak ezek a modellek léteznek, most akkor ez 8 különféle auto??
Nézd meg a videót.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Én tuti nem nyúlnék hozzá kívülrõl... felni, és kész... meg egy sima egyszínû festés...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85