22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#6786 ez nem nfs -
Szabi1991 #6785 ez -
kozmiviktor #6784 NEED 4 SPEED NISMO VIDEÓBA láttam sORRY lehet hogy hülyeséget mondok de ez a belső nézetes játék ez melyik NFS ? -
#6783 Ha még nem lett volna -
#6782 én az UG2-ben hegesztettem egy olyan 240SX-et,ami 1,5 másodperc alatt volt 100-on trainer nélkül természetesen -
#6781 hát igen.. a realisztika..:) na mindegy már kitárgyaltuk...:) -
Daveee #6780 és még nem kapnak a rendőrők nagy szereoet, ahhoz képest elsznek csak oyan küldetések hogy rendőrők ellen kell menekülni:S -
#6779 OFF
ennyit az audirol emegy a cég magyarországrol...részvétem -
#6778 A skynak nem... csak nem volt neki elég a stage 4-5 kivezető út végig a belvárosig... 320 után nem nagyon pörgött -
#6777 nemtudom volt-e már Need for Speed Carbon Interview (Firingsquad) -
#6776 nem, kiakadt
ennyi volt a maxja neki -
#6775 xDDDD
egyszó, mint száz jó lenne egy kb 100 Km-es hótegyenes, amin nem jár a kék, mert tőteni mindíg kell mert ellustul^^ -
LeePí17 #6774 csak utcán..
386 Acura rsx
videómon benne van.. -.-
neki is.... -
#6773 akkor sztem oda sem kellet volna már sok^^ de még pörgött és niro is volt még 1.2 csepp :)
ja és csak utcán ér:) teszt/verseny pályán nem ér^^ -
#6772 én 378nál kiakasztottam a Mitsubishit :P -
#6771 ....remélem lesz valahol egy megfelelően hosszú egyenes szakasz, ahol nem járnak kékek és ki lehet huzatni a vast, mert az u2-ben a skylinennal mentem ugyan 376-ot amit 373-nál shotoltam és jött a kanyar :)
szal itt kéne egy hely ahol csak nyomom neki... -
#6770 "szart sem látok belőle" viszont leesik az fps elég rendesen :D -
LeePí17 #6769 ezzel az erővel Ug2ben 0,490pm alatt 100ra?
floppylemezről nfsu2.exe...
játékban i betü...azt kész :)
de ne offoljunk. -
Reyes #6768 Jah, egyéként MW-ben ki gyorsult 100-ra 1 mp alatt?:)
Recept: szarrá tuningolt SLR Mclaren, gyorsulás mód, pontos váltás, nitro folyamatosan nyomva;) -
Reyes #6767 Azért nem lenne rossz a replay, mert motorháztető nézetben elég keveset látok abból, ami mögöttem történik, folyamatosan meg nem nézhetek hátra...
Mondjuk néha szívesen megnézném azt pl., amikor üldöz 8 rendőrautó, szemből jönnek a SUv-ok, én meg éppen áttörök egy úttorlaszt... Szép kis banzáj lehet, csak szart sem látok belőle:S -
LeePí17 #6766 reméljük a legjobbakat. -
#6765 ilyen fostalicska játékból, amiben matchbox-okkal kell tépni a kanyargós uton semmi értelme movie-t csinálni, mert semmi nem történik benne...
az összes NFS-C trailer is ilyen: halálunalom -
LeePí17 #6764 jah..ha nincs replay oda a múvimnak :|
de remélem lesz... -
babetta80 #6763 Sajnos ugynolyan szar lesz mint az MW -
#6762 sztem az sem lesz :( -
Reyes #6761 Csak legyen Replay... -
#6760 Úgy látom a rendőrök számát nem korlátozták...
Az NW-ben soha nem fogytak el, és ha kellett 2 állam rendőrautói üldőztek (mennyiségileg)
Nehogymá' egy szar kisvárosban százassával álljanak a rendőrkocsik + nem hinném, hohy a zsaruk átmennek eléből nyszitibe csak mert egy marha 120 helyett 121-el mert menni... ez lol a másik lol az lesz, ha nem csináltak semmit a rendőrök fizikájával... -
Szabi1991 #6759 Új videó ! -
Szabi1991 #6758 "Also keep checking back for the PC Demo as it will strike here after a few days. : -) "
(www.nfsunlimited.net) -
#6757 :)))))))))) -
#6756 Ehe csöppet...mivel majd mikor kijön a DX10-es kari vesz egyből majd sli-be 2-őt:D
úgy tervez hogy egy hosszú időre ne kelljen vennie gépet:) -
#6754 4 gb ram :))))))))))
Az illető hülye??:))
-
#6753 igaz, hogy a graf még jóindulattal sem mondható szépnek - ami mellesleg nem gépfüggő, viszont már a mósztvantid is egy optimalizálatlan szarhalom volt. -
#6752 Azért kiv lennék hogy mit írnál a haver gépére...2XAMD X2 4gb ram Ati X1800...jah erre azt írnád biztos hogy tán fog menni de itt ott lemegy 80fps-ről 79-re...
Tudom hogy szar a VGA-m de attól nem kell azt írni hogy nem fog menni... -
#6751 Vazze nehogy már ne mennyen.Ez hülyeség...nem egy FEAR vagy egy Oblivion Grafika...pedig azok türhetően mennek... -
#6750 azt láttam meg, más színbe...de ha csak egyenként nézem akkor is elég sok lesz... -
david508 #6749 én 55 autóról halottam -
#6748 nem lesz annyi, van ott több olyan autó is ami másképp van feltuningolva, de attól ugyanaz az autó... -
#6747 ilyen sok lesz? muscle car részlegen fogok tevékenykedni:):D -
#6746 Hat ha egy eleten at akarsz varni mire betolt akkor persze.