Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
et csak úgy érdekesség képpen -.-
AZ MW-be nagyonjó zenék voltak!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
a grafika olyan amien,szvsz nem olyan rossz dehát úgyis javítják még szal nem lényeg.meg úgyis más lesz pc-n.a kocsik közül nekem az exotic lamborghini nem jött be.a muscle chevrolette camaro ss az faja,bár egy kicsit nehéz irányítani.a Tuner mitshubishi lancer evolution mr az viszont kajak dúrva.az irányítása nagyon elvan találva meg a hangja is.nagyon jól lehet vele driftelni is.a driftre áttérve szerintem kúrva jó lett ez az új driftelés.kicsit fura volt de gyorsan belejöttem.elsõre megnyertem a driftet elég nagy fölénnyel.egy pár alkalom után meg már nagyon jól megy.szal nem lesz gondom vele és nagyon tetszik is.a circuit az ugyan olyan mint volt talán nem annyira csal a gép.és a canyon duel is nagyon jó.az elején egyszer leestem de utána már rájöttem hogy itt jobban kell használni a féket.ez a verseny fajta is nagyon jól ment.símán leelõztem az ellent és levertem.szóval elsõre végignyertem minden versenyt.és hát elvagyok ragadtatva a játéktól,már alig várom a pc-s fullt!😊
Remélem igazad van #2668 mert ami most van PS2-n, elég tré!
Áááááá már nagyon várom a játékot!!!!
Biztos nagyon jó lessz!!!!
amúgy minek kell?
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
hát nekem nincs ps2-õm de megoldom.
lezúzom aztán kiégetem egy dvd-re és go a haveromhoz akinek chippelt ps2-je van!😊
Nos, énmár nyomtam a PS2-es demot, és nekem nem megy a drift, igaz tegnap már sikerült nyerni, de elötte nem, havaer 10 lves az elsõre kibirta 😄 noh, de canyon duelbe meg õ enm tutta hogy kell én meg igen 😄
A Ps2 es demoba nincs fele effekt sem, mert emlékeztekk a régi fejlécre?
iyen kék meg rozsaszin vonal volt megtekerve és picit fénylett!
Nah és egy videoban ami x360-os abba van iyen vonalka, pl akkoris amikor ugye van a 3 kocsi fajta és pl exotic rol, tuner re váltasz akkor bejön egy iyen vonalka, de PS2 n iyen nincs, meg pls a motion blur is szar
da ha nincs ps2-d megnézheted mien a demó : #2627
na asszem elõrendelés bekmondom és megrendelem ezt
sõt nemis😛
most félévig net nélkül leszek akk nem fog kelleni a multija szal jolesz ha haverral kiiratom
mire meg lesz netem addigra ocsobb lesz
\"If in doubt, flat out!\"
De eddig az összes NFS sorozattal játszottam.<#bee1>#bee1>
4 éves voltam amikor az NFS 1-et nyomtam....
* Survive the Canyon - All-new Canyon Duel and Drift race modes are the ultimate test of skill and nerve, where one wrong turn could cost you more than the race.
* The City Is Yours for the Taking - Race for control of the city block-by-block by taking down rival crews on their turf, then defeat their crew leaders in life-or-death races in Carbon Canyon.
* Customize Your Dream Cars - The revolutionary new Autosculpt car customization tool gives you the power to design and tweak your crew's cars in every way imaginable.
* Represent a Class - Align with the Tuner, American Muscle, or Exotic car classes and prove once and for all who makes the best set of wheels. A new physics model makes each class handle and drive differently.
* Build Your Crew - Strategically choose your crew members and then use their skills on the road and in the garage to help you dominate races.
* Race Online - Take your custom Autosculpted car online and challenge other live racers from around the world.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
SEGÍTSETEK LEGYETEK SZIVESEK!!!!!!!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Csak megpróbáltam felbaszni az agyát amivel csak lehetett. Ti ne vegyétek magatokra! 😊
#2627 Van hossza bõven!!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
kép 01
kép 02
mégtõbb kép 😊
kár hogy ez nem lesz Pc re <#rinya>#rinya>
itt is lesz olyan mint a most wented volt h balck edition meg a másik ami volt???? vagy itt nem lesz két féle verzio?
\\__/) (O.o) ( } { )