22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#6826 ok tudjuk már nem kell 100szor beírni ugyanazt... -
#6825 Nem, az egy .
:D -
Laceeka213 #6824 valaki nagyon jó a photoshop-ban :D grat. grat. -
#6823 az a aki bedől neki -
#6822 aki elad eredeti nfs-t mikor még az USA-ban sincs :D -
#6821 hát elkell készülni a következő számig a teszttel! :) -
#6820 de ! :D_:DSASAD -
#6819 Kicsit nagyképe van a ZeroCoolnak... :/ -
Rossifumi #6818 Van aki már tolja :). -
#6817 asszem ez a legszánalmasabb amit mostanában láttam így játékok terén :D De evvel annyi embert hülyére vesz...hát jóhogy kamu! -
romanpierse #6816 2 Új kép:
1.
2. -
#6815 Most mindenki azt hiszi, hogy Hú de nagy gépigénye van és nem fog elindulni. És ilyenkor mindig az szokott lenni, hogy hooppá megy a játék.
Legalábbis én eddig így voltam az NFS-ekkel. Az Underground 2-vel a régi gépemen játszottam,(800mhz; 256 ram; geforce 4) és mégis ment. Igza néhol picit beakadt, de egész élvezhető volt. Sztem ugyan így lesz a Carbonnal is. -
#6814 Most mindenki azt hiszi, hogy Hú de nagy gépigénye van és nem fog elindulni. És ilyenkor mindig az szokott lenni, hogy hooppá megy a játék.
Legalábbis én eddig így voltam az NFS-ekkel. Az Underground 2-vel a régi gépemen játszottam,(800mhz; 256 ram; geforce 4) és mégis ment. Igza néhol picit beakadt, de egész élvezhető volt. Sztem ugyan így lesz a Carbonnal is. -
#6813 De durva! Úgy ahogy van kamu. Magyar nyelv....LOOLOLLL:D:D:D -
ipacs #6812 ez mekora looool -
#6811 LOL :D -
Szabi1991 #6810 lehet nem lesz szerepe , de attol még lesz :) -
#6809 Hát akkor valamit félrenéztem v hallottam pedig az egyik videóban azt mondta srác, hogy nem lesz szerepe a bountynak de akkor mind1... -
Daveee #6808 hát amit most töltöttem le a gamestar odlaárol videot, az egy rendőr üldözést mutat és amikor egy suvot elpustit kiirja hogy + 15 ezer bounty -
#6807 Nem épp azt mondták az egyik videóban h most kihagyják a bountyt mert nem olyan fontos? -
Daveee #6806 ebbe is lesz szar bounty :S -
#6805 k-lite mindent visz. -
Samthek #6804 Sziasztok,valaki megtudná mondani ,hogy milyen codec kell ezeknek a sz*r need for speed carbon videóknak? mert írták a vlc playert,hogy az lejátsza rendesen,de b*szik lejátszani,már codec packot is váltottam,de most is megakad már az elején -
#6803 LOOOOL!!!
az egy előrendelés! ha megjelenik a game akkor tod leszedni.. pénzért, szal vigyázz :D -
#6802 Halee all!
Azt szeretném kérdezni, hog ami a need for speed hivatalos odlalán van Collector's Edition azt hogy lehet letölteni?
Mert én leszedtem az EA downloadert de nem találom a demo-t. vagy az mi egyáltalán? -
#6801 Annyira jó, hogy mindenki ismer mindenkit valaki kint él és az EA games postásának haverja és megvan neki a carbon te meg a Bithumenes formát ismered. de ő honnan tudja?
Szégyellem magam me nem ismerek senkit.
-
#6800 hát csak elfér ....muszály lesz neki:XDDDDD -
#6799 Én nem csodálkozom a mérete miatt, de hogy miért, az most mind1.
Remélem a PC demo hétvégén már megjelenik:) -
#6798 Na ez a másik amiért kételkedem xD
De majd látjuk... -
#6797 12 GB?Az sok.Az kicsit kevesebb,mint 3 DVD.Minek annyi.KB 34 GB kibontva.Még a Crysisnak telepítőjének sem hiszem,hogy ilyen sok hely kellene,pedig az 6 GB-t foglal majd,mint a Condemned és az se volt 12 csak 4 vmennyi. -
#6796 Ja... De én azért kétlem mert még a demó se jön ki akkorra :D -
#6795 7főre kiderül... -
#6794 Én nem tom... Emléxem amikor a san andreast vártuk(K*RVÁRA) ez a haver megmondta a megjelenést és akkor meg is jelent. A bithu vezetője mondta neki... -
#6793 áhhh...kizárt, de nem fogadok senkivel ezügyben! -
#6792 dehogy vannak utolsó simítások, már régen le van adva -
#6791 semmi... -
gstup #6790 SZiasztok!Csak éjszakai pálya lesz a Carbonban? -
Code92 #6789 én elhiszerm (talán) ert már csak egy hát van hátra a megjeneéséig vagy még egy pár nap plusszba az egy héthez ilyenklor már csak az utolsó simítások mennek rajta viszont lehetséges h. ami kint lesz bithuman-on az nem fog müxxeni ki tudja...:D -
#6788 hahahahaa:D jah hát én optimista vagyok..de :S nemtom -
#6787 Ne röhögjetek ki ha nem hiszitek el(még én se nagyon) :)
De egy haverom ismeri a bithumen "vezetőjét" és azt mondta hogy hét végén kint lessz a carbon és 12 giga lessz. Hogy ebből mi igaz...