22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Rick Wyeth
    nah megvannak a zenék...hát... Jónak jó de sztem még mindig az nfsu2 nek volt a legjobb musikja:)
  • FOXX supreme
    11, és nem 12:DDD bibibí
  • FOXX supreme
    visszatérve a TDU-ra...nem igaz hogy nem értitek meg...:)
    amire kijön februárban..addigra már a carbont annyira kijátszottuk, hogy már unalmas lesz és feledésbe merül, és lassan kezdenek majd megint egy új résznek...szal ez már Februárban nem fog vetekedni a TDU-val...
  • DJ Skyline
    11 GB or more free space to download and install
  • Evogordon
    NA mit mondtam??? Azt hogy biztos forrásból tudom hogy 12 giga lessz.
  • DJ Skyline
    nagyjából igen, de pár autó nincs a listán!
  • Rick Wyeth
    sztem az...
    Mondom én leszedem azt ami fennt van... Aztán ha szar szólok.(sorry a kifejezésért) Ha meg nem az akkor pedig felküldök mindenkit a torrentre :)
  • Daveee
    hát nem tom, remléem nem, mert elég szegényes sztem, ha emgnézitek 10-15 auto jot egy kaetgoriába, elég kevés az
  • Daveee
    de sztem mindenki kibirja ezt a fránya 11 gigát, igaz nekem 120 as vinyo 2 particio 40 a winfosnak 70 giga a wareznak abbo márcsak 14 giga szabad :S szval törleni kell egy két dolgot, de ha végképp nem férne kiirom dvd-re
  • Tomsteel
    Üdv!
    ami a FAQ-ban van autólista, az már végleges?
  • Daveee
    ahogy modnod :D, de ako warezol annak 15 giga :D azért mert leszedi a rar okat ami 4 giga, kicsomagolja megint 4 giga, felteszi 6 giga :D
  • amdrula
    Azt írja, hogy az install anyag+a felinstallált játék annyi...
    Ha így nézzük, akkor a Tomb Raider Legend is 11Gb
  • UnknownAsshole
    valahogy úgy hogy pont egy dévédényi lessz az install (4.7gb) és ha felteszed akkor az 6gb-ot foglal majd. sztem igy gondolták :)
    de itt a min ram azmár csak 256, szal nemtom hogy kinek vagy minek lehet már hinni
  • Cukros
    ÁÁÁ 11 giga lesz a game?
    "The following are minimum requirements for downloading the product:

* CPU: 1.4 GHz or faster
    * Ram: 256 MB or more
    ##### Hard Drive: 11 GB or more free space to download and install######
    * Video: DirectX 9.0c compatible
    * Sound: DirectX 9.0c compatible
    * Input: Keyboard, mouse, or USB Streering Wheel / Gamepad
    * Video card with 64 MB or more memory and one of these chipsets is required: NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 (Ti series only) and ATI Radeon 8500 or higher.
    * NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 (Ti series only) and ATI Radeon 8500 or higher.
    * Broadband connection required for online play"
  • Daveee
    amugy oyan véleményen vok hogy ugye holnap 23-a és magyarországon minden csukva lesz ha kijönademo enm tugyuk emg, szval mindig néznki kell a hivatalos oldalt, vagy vmi nagy külföldi gamer oldalt!
  • DeathJr
    A Gamestar-ra gondoltáál???
    Azok mindig hamarabb megkapják...
  • Daveee
    ezeket nem a fakeket nem a warez csoportok rakják fel! hanem egyszerű emberek pl te vagy én, csinálnak egy mapát NeedForSpeedCarbon.Unleashed felnyomod torrentre, de attol még fake, ere van az a modnés hogy ne a boritojárol itéld ela könyvet, ez esetbe ne a nevéről higyed azt hogy az carbon :D
  • Rick Wyeth
    de az ost már megvan annak örülök :D
  • Rick Wyeth
    plusz még egy indok-- az unleashed nem pakol fel faket de mondjuk lehet a név is átverés de én optimista vagyok:D
  • Rick Wyeth
    50 kbvel jön le sztem holnap már tok mit mondani... amugy van lehetősége hogy nem fake mert már tesztelik a magyar ujságok vagyis készen kell lennie:)
  • Rick Wyeth
    nem baj próba cseresznye :d de én is azon a véleményen vagyok hogy az :D csak közönség nyugtató szerepet töltök be mint a resi4nél :D
  • Rick Wyeth
    remélem nem bár van egy gyanúm hogy az lesz de majd meglátjuk :D
  • Hellsing47
    mi már most megmondjuk neked hogy fake :P
  • The FlashBack
    hát ere kivi vok, de a seed is lehet fake:)
  • Rick Wyeth
    emberek én elkezdem letölteni a torrentet mert elég sokan seedelik gondolom nem alaptalanul--- isohunton... Majd aztán mondom hogy fake vagy nem fake :)
    Üdv....
  • ipacs
    előbb szerintem várjuk meg míg mindkét játékot kidobják okés?
  • Gyusz
    Csak a tisztán látás kedvéért: a Test Drive Unlimited is arcade játék és nem szimulátor.
  • DJ Skyline
    én a helyedben akkor menekülnék, ha eltolnád a Carbont még majdnem 4 hónappal! :))
  • Daveee
    még kb 9-et alszunk és kijön a carbon, ugygondolom ez egy carbon topik, az nfs és a tdu ég és füld, egyik arcade másik szim.., nekem pl akkoris a carbon jönne be, de vkineka tdu, ez saját véleméyn mdienkinek, kéretik nems zét offolni a topikot másik game-el
  • Djemba
    még kb 20 alszunk és kijön a carbon de én a carbont eltolnám jövő nyárra mert TDU nagyon elveri a EA fiúkat majd februárban!!!!!!de várom az a pillnatot a TDU lesz a játékok királya
  • dienesoft
    én már azthittem megjelent a game és azért első a topic :D
  • kozmiviktor
    Jah :D
  • Szabi1991

ahozképes elég kihalt a topic ^^
  • norrec92
    Nem olvasok vissza de a torrent fake egy haver mondta h leszedte asszem a 4 gigás verzsönt megnyitta a mappát de tartalmilag nenm volt semmi benne (1-2 trójain kívül).
    Üdv a vidékieknek(evo)
  • Shortstop
    mindig is szerettem az ilyen poénos embereket, aki nick mögül ugat. szegénységi bizonyítvány
  • PunkZoli
    60giga
  • Shortstop
    cső.
    látom nagyon moderált topikról van szó úh. nlényegre is török... valaki nem tudja hogy mekkora terjedelmű lesz a játék, mivel a FAQ-ban nem találtam.. előre is köszi
  • Viktor01
    Hi! A kérdésem az volna hogy a Clollectors Edition csak előrendeléssel szerezhető meg? a másik pedig h kapható e még a Most Wanted Collectors Edition? Előre is köszi:)
  • davee1991
    okt. 30 aszülinapom november 1. az jo ajándék lenne
  • FOXX supreme
    aha aha, én is néztem furcsán, de mindegy én a hivatalos oldalon lévőt nézem, és számolom képbe...