Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
akkor meg minek szarakodnak a faqval és a banneral? <#buck>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DJ Skyline
lényegtelen,soha nem nézik meg! 😊

k8bal
azt a mindenit mi megy itt... :c
ez a banner azért nem jó mert bejön valami pistike és mivel hogy nem szúrja ki a szemét a FAQ elöbb kérdez... a legjobb az lenne hogy egy kép alatta fehér hátteren piros betûkkel hogy faq... szvsz<#zavart2>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Minek akarjátok lecserélni a mostanit? Ez legalább egy szépen megcsinált banner, flashes gombbal, készen.
Amit meg beraktatok egy egyszerû (jóval unalmasabb) kép, a széle 2 kattintással elintézve.
Ha meg nem tudod még swfbe se elmenteni, akkor nem tudom mit akarsz a flash-sel, vagyis nem tudom, hogy fogod megscriptelni a gombot, ha akarsz rá...

PSN: berghold

hykao
...és laposabb... 😛
sztem is jöhetne ujabb élénkebb

Barney Tech
JÓ maradjon de sztem szar nagyon.

hykao
Na most miért is kell új a mostani helyett? Miért nem jó ez?
Barney Tech
Ez lessz az ütöolsó csere igérem.

SLICK
értem, akkor kicsit módosítok a szövegen. rövidebb lesz

Ezt mondom én is. Gyere msnre.

SLICK
meg amúgyis... összedõl a világ ha véletlenül itt nem flashes banner van meg mi egymás?? le lehet állni a naponta banner cserével!

Mit csináljak a faq-al? Benne van ami kell.

hykao
Azzal nincs baj, ha a banner minél laposabb és flashes, mert így a sok kiírt duma, link, stb. bele tud kerülni. Ráadásul általában az .swf-ek mérete nemigen több, mint egy sima .jpg-s kép.

Sokkal szarabb volt, amikor egy oldalt foglalt el csak a banner, és annak linkjei, felhívásai...
Most rólad beszéltem...

hykao
Mit? A .jpg-t? Hát a kérdésbõl ítélve nem neked kéne a flash banner készítéssel próbálkozni.

@KapuBen: ha nem lesz a mérete jobban közelítõ a 760x150-hez, akkor szvsz tök fölösleges új flash bannert csinálni. Mi a csudának?!
SLICK
nem értem mit kell még midnig ezen az idióta FAQ-on meg a banneren barmulni?
Barney te belehalsz ha vmi nem úyg van mint ahoyg azt te szretnéd vagy mi?
jobb lenne h nem szórakoznátok ilyeneken nem véletlenül volt a banner meg a FAQ külön!

Barney Tech
És akkor motnmár mmegint kezdjuk elõlrõl most éppen Fleck csinál valamit a faqval.

KapuBen
Ha segíthetek a faqban😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Barney Tech
Bocs de SLick 18 :/

Ezért nemszabad egy 14évesre bízni a topikot... Ez nem állapot hogy naponta új banner/új faq...

KapuBen
jó! rárakom a faq-t😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Barney Tech
Azt most csinálom : )
Tudnál segíteni hogy tudnám elmenteni swfbe?

hykao
Má' elnézést, de ez mivel jobb, mint a mostani flashes banner?
Se a képarány nem jobb, se a FAQ nincs benne...
SNAKE01
nagyon fasza de a felirat nem tetszik!

Barney Tech

hykao
Az jó lesz, de akkor már próbálj 760x150-hez közelíteni légyszi!
Barney Tech
MH nemjó.
Összedobok vlaami sokkal jobbat.

hykao
Méretadatok? Vagy azt már luxus lenne közölni?
Barney Tech
http://carbonfaq.uw.hu/bt.swf

hykao

Ahogy kapom az új linket, javítom.
mike0013
uhh,de fura így a banner

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hykao
Tedd fel valami olyan helyre, ahonnan engedik az oldalfejléc nélküli linkelést, és biztosan nem is fogják törölni (szvsz UW-rõl pl. lehet linkelni, ha minden igaz), valamint add meg a szélesség-magasság adatokat a berakáshoz.

Egyébként meg nem ártana az .swf-en belüli linket (linkeket) úgy megoldani, hogy új oldalon vagy lapon nyíljanak meg (_blank).
SNAKE01
úgylátom semmi újdonság!
amúgy meg gratulálok az új bannerhez nemtom mivel jobb mint az elõzõ...<#wilting>

fennvan egy angol oldalon..... meg az EA már bejelentette

Prince of Máté
Megnéztem a FAq-t van benne egy két bug linkekléssel: "bõvebb ifnormációt pedig itt"
De ha rákattintok az itt-re semmi sem tröténik!
A gépigény-t azt honnan szedtétek?
Még jó hogy van PS2-m...
A grafika sztem aligha változott vmit de rohadt erõs gép kell a gémhet...

SLICK
azok még nincsenek belinkelve, de azok is még ma meglesznek.

Jó lett 😊

Csori
ahham, vágom 😊 volt monnyuk rá 1 sejtésem, de yoo hüjjegyerekhez méltóan inkább rákérdeztem 😄DD

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

DJ Skyline
nem! jó lesz az,csak ha külön megnyitod,akkor ilyen nagyban nyitja meg,de itt a topikban akkora lenne mint a régi volt

em jo nagyok a pixelek :I

Csori
1 picit túlméretes ... nem ?

Barney Tech
Tegnap volt egy kis gond nem tudjuk hogyan illeszük be.
De amugy igy nézne ki.

Csori
faca a banner 😛

úgyérzem az EAnak a fantáziája nem a legnagyobb..úgykéne a játékot csinálnia mint asszem a C&C Tiberium Warsnak..1 pár játékost megkeresnek..beszélgetnek velük mit,hogyan..mit tegyenek bele...mit vegyenek ki..(assziszem tán a SpellForce is így készült el a játék)
vagy h az autóknál maradjunk a WTCC is úgy készül(t).

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Barney Tech
Ja igazad van az Nfs U 1tõl uggyan azokat gyártják.

hát nem tudom a faqot valahogy kezelni, mert amikor ki van irva hogy ezt meg ezt itt! lehet megtekinteni akkor az nincsen belinkelve még.
Na most az a kérdésem hogy az én hibám hogy nem tom ezeket a szövegeket megnyitni, vagy még télleg nincs belinkelve?
Sajnos az EA ennyit tud.
Kiadja a tavalyi játékát némileg átalakítva, jönnek a szokásos nyálcsorgatós képek-videók, mindenki hanyattesik (legalábbis az EA azt hiszi), aztán mikor megjelenik a játék akkor meg mindenki nagyot csalódik hogy megint csak ennyit sikerült összehozni 1 év alatt.

12346: Hát tudod jövõre is kell hagyni valamit <#idiota>
gabi89
Hát igen eggyetértek.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

12346
ezt eddig is lehetett tudni:/ ea alapból megmondta, hogy a mósztvantid hibáit nem javítja ki, csak a KÖVETKEZÕ NFS-ben. asszem ez mindent elárul. nincs több kérdés. hehh mi lenne, ha még szeretném is ezt a játékot..:/