Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
megnéztem 1 19perces videót a carbonról..
gratula az EAnak ehez a játékhoz..télleg..<#levele>#levele>
Carbon = Underground2(csak a szabad autózás miatt)+Most wanted(szinte ua a Carbon)+apró csinosítások+pár autó
pl a Drift..nos az RC autómmal jobban driftelek xD
tuning azt eltalálták..
minden más ua mint a MWben...
ez mind magánvélemény...!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ez 1-2 hétig megy, aztán néha irkálnak, és a népesség 50-60% megszûnik....
vagy hogy is van ez?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Mosthamár én nem lehetek, és barney magára válalta, akkor csinájja õ!, frissiteni kell csak és kész! nem tom miért oyan fontos neked ez fleck hogy te csináld kizárolgaosan is a te tárheyeden
ne veszekdjetek mert hívok moderátort és büntetések lesznek!
Intézek én mindent...
És slicket meg én biztam meg de mind1 hogy csináljunk faq.
Bocs slick de ezt berakom.
Feladó: SLICK
Elküldve: 2006. 09. 09. 16:25
Tárgy: FAQ
hi!
Rád inkább jobban bíznám mint Dave-re a FAQ készítést! na szal:
a dizájnon már nem kell változtatni, csak annyi kell hogy további kérdésekkel és rá a válaszokkal bõvítenéd a FAQ-t. Gondolom úgy nagyjából fel tudod építeni, ezt úgy értem a kérdések ne össze-vissza legyenek, hanem pl: kezdenéd azzal:
1. Van már játszható verzió?
Válasz: PC verzió még nincs, viszont demo található PS2- höz. (2,6Gb)
és így tovább mindentmajd a végére gépigény meg hasonlók 😊
remélem érted hogyan gondolom 😊
ha megpróbálkzonál vele akkor keress meg nyugodtan és amit tudok segítek!
köszi elõre is!
bye
Ha megjelenik a game, én ide kb 2 hétig járok, aztán szarok bele! sztem sokan igy vannak vele!, ha megjelent sok midnent nem irhatok FAQ ba, mert ugye warez cuccok törölve.... akkor mimást irhatnék?
ugy mégis?
Na nyugi lányok. Egyszerü a játék megjelenéséig te FLECK csinálod a FAQ-ot utánna Daveee.
De ugy is ti döntötök de ez nem a baszogasd a másikat topik.
Ez már ultra szánalmas...
Ien baromságon veszekednek... 😛
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
És nem az lessz hogxy az egész topic fogja tudni a jelszót.
Készpassz az ügy lezárva.
Fleck ha megy olyan vagány vagy akkor banoljál meg.
A frisítés ma fog megtörténni.
Én attól tartok, hogy igen, lesz, de mivel most erre a tuningmegújító izére koncentrálnak nagyon, nem lesz semmi azon kívül érdekes a játékban, mondhatni a megszokott. Mivel mindenhol ezt majmolják, szerintem igazi elõrelépést nem mutat fel egyáltalán. a rendõrök is lehet lesznek, elvétve, meg 3-asban lerázod egy laza padlógázzal, vagy valami hasonló...
Nah most már legyen ON
Igazán jöhetne már egyetlen egy rendõrõs kép vagy videó, nem?
Mellesleg, demó, az oktober elején váható, és még demóban sincsen rendõr!
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Szerintem ezt ami a FAQ-ban van a "FAQ | Olvasd el" helyére és ha rákattintunk akkor bejön az oldal tök cool lenne
ha vki elvállalná a FAQ- frissítést az pü-ben keressen meg! THX!