22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#7074 frissítettem kicsit a FAQ-t, nagy változás nincs, csupán az autó listát frissítettem, zenékhez nyomtam egy forrást, meg hivataos oldal link...
különben nem tudom most mi az igaz, mert volt ez az xbox-os oldal, ahol fent voltak a gyári autók, de a hivatalos oldalon meg egy csomó nincs ott, pl a Plymouth Road Runner, se a Pagani (még ha csak bónusz, akkor is illene kitenni az oldalra, és oda írni, hogy ez csak xy esetben jár) -
#7073 thx
sajna a szünet után:S
Ennyit a tanulásról... -
#7072 az Németországra és még egy két országra vonatkozik. Itt 1-én fog megjelenni -
#7071 "Várható megjelenés: 2006.11.10."
Cigán vagy vagy magyar? -
#7070 Itt
November 10-ére van kiírva a Carbon PC-s megjelenése. Ez elég idegesítő, hogy annyi megjelenési dátum, ahány weboldal. -
Code92 #7069 nah akkor mostmár caak 2 nap a demóig ami remélem nem ugyanaz lesz mint a ps2-es demó mert az nem volt v.mi nagy szám -
Daveee #7068 az ea gameknak a telepitője egy rublikába négy betűszám fér, a legelső azcsak 3.... -
#7067 mind1.. sok topikban kerülik a warez témét egyrészt mert annyi szpem lesz belőle hogy namég... ráadásul majd a sok vérpistike itt kérdezi hoyg honnan szedhetem le meg hasonló.. majd a FAQ-ban lehet lesz earez téma is szal akinek van esze meg nem lesz lusta az benéz oda.. nem véletlenül van ott! -
#7066 bazz! -
#7065 Ez a torrent A Call of Juarez takarja
-
#7064 ez a Call.of.Juarez.EMUDVD-Unleashed nek az nfo ja -
#7063 Aki probalta irja meg mi volt.... -
#7062 Mért szivatják azzal az SG-t? azt nem az SG irja be hanem a hozzászoló! Tudod: szólásszabadság.. -
#7061 azért mert sg-t szívatják hoyg warez oldalakat terjeszt... -
#7060 Nem, pont akkora!
-
#7059 ez nem tul hosszu 1 key nek? -
#7058 Hát az nfo gyanús!
Install Notes:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Burn in a120, burn with rmps checked, install DT4 with
vdrives disabled, and enable rmps emulation in DT4.
alternative option is mounting the image with Daemon-Tools,use
Securom loader to start game.
3. Install Game
4. When asked for a key, use COJ-RKYRT-9FACF-YE9AA-E9XCF-ECF9Y -
Hellsing47 #7057 tán me' ö a házigazda :)) -
#7056 És mért ha vanm Warez téma akkor mivan?? Ő felelőssége téged az mit zavar?? -
#7055 jah és elnézést a warezért! -
#7054 Szoljon valaki ha lejott neki a "Carbon"... és télleg az van a torrentben. -
#7053 Bocs. -
#7052 Mondtam már, hogy ne legyen itt warez téma! -
#7050 ja..OK -
#7049 Az Review verzió! Akárcsak a SC:Double Agent ami megvan nekik szinén. -
Hellsing47 #7048 az az a betonút amin az autok,,bicikik meg egyéb jármüvek mennek :D
nah meg persze gyalogolunk is rajta ;) -
#7047 Ja furcsa. De a 209 ember közül valaki megnézhette volna mi az.
Amúgy most meg el is tűnt az RSS listáról. -
#7046 Amúgy sztem ha a gamestar-osoknak megvan akkor lehet benne vmi h felrakta valaki....(csak 1 elmélet) -
#7045 3.02 GB in 45 files. Torrent created 4 days ago. -
#7043 Én csak azt mondom, hogy látom, hogy van RSS-ben, de isohunt-on is van, nézd meg ha akarod. -
#7039 dögöljek meg éjjel letöltöm isohuntról max feleslegesen leszedtem pár gigát :D -
#7032 Nem írja nekem, hogy új üzenet jön :s -
Code92 #7028 én meg akkor mirelitt pizzát eszek és 2literes ice tee-ből vagy 3 dobozzal zárkózom be a szobámba , a demó annyira nem kavar sok vizet nálam de azzal is elleszek kicsit. -
Dash #7027 Igen, ez már hivatalosan is megerősített a demo dátuma nem. -
Bagoly81 #7026 23-24 -én jön csak ki a demo, a teljes pedig Nov 1. <--- biztos? mert akkor süttetek sütit anyukámmal. -
Code92 #7025 erőszakoskodjál az igazaddal akkor mikor igazad van vazz. -
#7024 És én hülye még hittem is neki meg beírkáltam ide.SRY -
Dash #7023 23-24 -én jön csak ki a demo, a teljes pedig Nov 1. -
#7022 Oké baszki elnézést kérek. És azt is megértem és felfogtam hogy még DEMO sincs. Kiderült, hogy nem is osztálytársammal beszélgettem MSN-en, hanem vmelyik hülye haverjával, és ő szopatott meg. -
#7020 fasza, fél nap ide vagy oda! :|