22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#7242 és méghozzá milyenek! -
#7241 Neked látom minden percben uj logod van. -
LeePí17 #7240 csak szoltam.nehogy baj legyen belőle.
már kaptakitt bünti pontot.
-
LeePí17 #7238 "Felesleges, semmitmondó, a játékhoz nem kapcsolható, valamint letöltéssel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek. Az elkövető személyt pedig azonnal büntető ponttal gazdagodik" :D -
Laceeka213 #7236 én meg azt várom hogy játszhassak vele :D -
#7235 -
#7234 én meg azt várom hogy ne reflexjáték legyen hanem kicsit haladjon a szimulátor felé... :) -
Szabi1991 #7233 én azt várom hogy valos kasztni tuningok legyenek pl. Veilside...
és ne csak utánzatok.. -
oliverb #7232 Mondjuk én mindig azt vártam volna nfs-től amiota ilyen tuningolos meg minden hogy ne előre legyártott cuccokat kelljen a kocsimra pakolni hanem én saját magam alakitsam ki a saját autom képét. És ebbe a carbon egy kis előre lépés -
Laceeka213 #7231 NOW letöltheted az ea downloadert :D:D:D -
#7230 Thx! -
#7229 Ez előfizecc rá...
És majd mikor megjelenik letöltheted.. -
#7228 pre-order = előrendel
majd ha megjelent a játék, akkor leszedheted a collector's editiont...kifizeted,lehet tölteni -
oliverb #7227 Megkérdem tőle majd ha feljön:)
-
#7226 Akkor ez mi??
http://www.ea.com/nfs/carbon/us/news.jsp?id=18 -
#7225 Kibirod vársz nem warezolsz, met utána meg faszolsz.
-
#7224 De persze. -
#7223 Hát persze....Nekem csak az furcsa ha mindezt még az amcsi megjelenés előtt tenék.(ugyanis hozánk eleve később érkezik mint az amcsikhoz) -
oliverb #7222 Nekem van msnen egy zerocool-os ismerősöm és lehet ö a gamestaros:) -
Daveee #7221 ők proba verziot kaptak, hogy tudjanak szépet irni rola és csomo hüye megvegye, és hogy már vagy láma? pont azér :D
nézz fel a nforce.nl -re ittvan kiirva hogy meyik játék jelent meg, ha itt nicns fent akokr még seholsem jelentmeg! -
#7220 Tőlük kapta. -
#7219 az Gs midnig kap egy teszt verzót szal... szted honnan tudnak ennyi mindent a játékról? -
Laceeka213 #7218 nem mindegy ? :D mi úgyis csak nov elsején játszhatunk a fullal :D -
#7217 hát pedig nem! -
#7216 MIért is? -
#7215 Hát valahol pedig meg kellet jelenie...Nem hiszem hogy a GS kapna csak úgy egy premier előti példányt(rádásul előbb mint az amcsi újságok)
-
Laceeka213 #7214 jah :D:D:D:D -
Daveee #7213 lol de láma vagy, ha amcsiba már kijött volna akkor már mi rég gamelnenk vele -
#7212 az mind kamu! NEM jelent meg sehol! -
#7211 Pfff megnézném a te fejedet hallod!
-
#7210 Ez érdekes...deemó meg nincs de amcsi torentekről már lehet húzni a full játékot.(ott elvileg már kijöt.) -
Code92 #7209 hülye feje van annyi szent de jó a dumája máramennyi lejön belőlle a cikkeiből -
Szabi1991 #7208 -
#7207 de akor is 11gb -
#7206 mert? mi bajod vele? 600 * xy, és kb 60kbyte a kép! :) belefér a limitbe, ha meg nem bírod az arcát, az meg magányügy! :)) -
#7205 Az az önkielégült kaján mosoly a szája sarkában... Szerintem én is így vigyorognék -
Szabi1991 #7204 linkelni nem lehetett volna(?)... -
#7203 Pontosan. Review verziót kaptak -
Laceeka213 #7202 de csak ZeroCool -
Laceeka213 #7201 újságírók teljeset kaptak, tegnap... :D:D:D