22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
meril #7298 nah persze! Mi meg higgyük el? Akkor rakj be képeket! A te neveddel! És akkor elhisszük! Am ha megjelenik a demo akkor úgy is itt lesz fenn elősször!: ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/ -
LeePí17 #7295 az lehet h ez lesz: Need for Speed Carbon GC Demo -
Hellsing47 #7294 örülj neki xD
töltsd le..majd gyere és meséld el hogy FAKE :D -
#7290 2 héttel, olvass vissza az MW forumba, de itt is kibeszéltük már ezt -
#7289 ha jól emlékszem akkor tavaly 4-5 nappal előtte adták ki... -
#7288 amúgy olvastam hogy csapatunk lesz, lesz aki blokkolja az ellenfelet, lesz aki szélárnyékot ad hogy gyorsabb légy, lesz aki a legrövidebb utat mutatja..de lesz ilyen aki szereli a kocsit, legalábbis segít...az hogy lesz vagy mi? szerelni? -
#7287 na jó, de az exoticosok, brera lesz a "kis" autó, a muscle-nek camaro ss, a tunernek RX-8-as -
#7286 hát akkor már bazhatják..csak nehogy az legyne, hogy azért ennyire nyugodtak, mert késni fog a játék és tudják hogy ráérnek a demoval..rem nincs igazam -
LeePí17 #7285 szvsz kisebb kategóriából indulunk alapból..
lásd mw..
én pl chevi cobaltal nyomtam majdnem a feléig..és csak utánna váltottam..
akkor lehet ebbe is úgy lesz h kisautóval kezdessz..és úgy mész majd nagyobba. -
#7284 2 héttel a teljes előtt szokott a demo megjelenni, de az ea megint hülye volt.
1: Igy már lekésték a Novemberi számítógépes ujságokat, nem tudják már rárakni.
2: Maga a játék már rég készvan, hisz többszörösíteni kell, terjeszteni.
Egy lehetőség van, hogy csak a teljes elkészülte után fogtak hozzá a demo-hoz, talán ezért késik ennyit -
Oehler1985 #7283 Nem tom nekem a kezdő kocsikból ami bejön az a alfa brera , meg a camaro ss, de az rx8 is jó. Még most sem tudom melyikkel kezdjem el de nagy a valószínűsége hogy majd ha meglesz akkor vagy a camaro ss-sel vagy az alfa brerával kezdem el . -
#7282 akkor ideje lenne kidobni a demot, mert ha egy két nappal-előtte adja ki, semmi értelme...szal
tavaly hogy volt? nem függ össze évről évre? -
Daveee #7281 1 hét és teljes -
amdopteron #7280 MI lesz nagytudásu fiatal emberek ma jön:D SEnki nem tud semmiröl!Amugy sztem hot hülyeség ez a demo kijön most vagy holnap és két hét mulva a teljes!akor meg már ugyan mind1 mivel játszol -
#7279 Ezzel énis egyetértek... -
#7278 ezt vágom azért vanak modik hogy töröljenek.. nem pedig oltani hogy demozást abbahagyni (tudod olyan nyersen)....ugysem fogják....
nemis azzal va a baj hanem a megfogalmazással ha érted mire gondolok..nade mind1...majd jön ugyis a hogy kö elinditani szöveg :D -
#7277 igen, veled van a baj
nem kell 1 nap 50x leírni, hogy "alig várjuk, jöjjön már, jujj a demó így fog jönni, ugy fog jönni" nincs ilyenekre szükség
köszi -
#7276 neharagudj léccives minde tiszteletem a tiéd de e legyünk már ilyen ellenszenvesek..idézek "demozást be lehet fejezni"" mideki azt várja miröl beszélgessünk...sorry de nem értelek de lehet velem va a baj!!! kitárgyaltuk autokat gépigényt mond valamit amiröl beszélhetünk és akor em demozunk.... pííísssszzz -
[Walaki]D`Lair #7275 De ezek szimulátorok, valszeg az NFS-es nagyközönségnek nem tetszene...;)) -
Thanatos #7274 szvsz nem votl agressziv csak lényegretörő :D -
#7273 nah így legalább nincs az az érzetem hogy elnyomás van a fórumon amikor csak elkell olvasnom a piros részt -
#7272 Módosítgattam kcsit a bannert, hogy ne legyen olyan agresszív, mindettől függetlenül normális, korrekt, valamint értelmes fórumozást az elkövetkezendő napokban, köszi. -
#7271 amíg mindenki rá van izgulva erre addig menjenek valami másik autóssal tolni... mondjuk Richard Burns Rally, GTR2, Live for Speed, rFactor....
-
LeePí17 #7270 ezzel így vagyok én is.
-
#7269 mind1, felesleges most belemerülni az időzónákba...lényeg, hogy még nincs demo, majd meglátjuk, hogy lesz-e ma! -
LeePí17 #7268 New York vasárnap, 2006. október 22. 18:34
szal még ráérünk... -
#7267 Hawaiin 12:32
De teljesen mind1. -
FLeK0 #7266 hát nem. 6-9 óra eltérés van a keletitől a nyugati partig, 10 sehol (esetleg hawaii-n :D). -
#7265 Az USÁ-ban most pontosan 14:26 -
Laceeka213 #7264 amikor itt lesz 9 akkor ott 00:00 van -
LeePí17 #7263 meg ha nálunk hajnali fél 1 van akkor náluk még csak vasárnap délután^^ -
#7261 ez a helyes:) -
#7260 eltelt a napból kb negyed óra ,te meg már 99%, hogy nem jön ki! ha így állsz hozzá nem is lesz! biztos pozitívan akarsz csalódni, hogy azt mondod nem jön ki, és mégis! :) -
#7250 ok demózást be is lehet fejezni! -
Daveee #7249 nah remélem holnap kb délután 2 kor már demozunk :D -
#7248 Ha lesz is akkor tele lesz minden szerver :)
Bár én is azért imádkozom, hogy legyen benne. :) -
#7247 remélem, mert ez lesz az egyik legjobb dolog ebbe a gaméba -
#7246 a demóban lesz multi? -
#7245 Hát ilyenen nem fog menni az 10000. -
#7244 lol! -.-
F.A.Q. és amúgymeg akkor derül ki igazából ha kijön a demo!