22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#7199 -
LeePí17 #7198 hát nemtom h honnan veszed...
mert szvsz még sehol senkinek nincs demoja..
az újságírok kaptak "beta" verziót..esetleg..de ebben is kételkedem.. -
#7197 elvileg már van demó...
-
#7196 na nem kéne megint demózni, majd kijön amikor és kész, nem kell ezen rágódni h mikor jön. -
#7195 én ezt a demó és a full megjelenési dátumot mostmár csak irány dátumnak fogom fel..szóval mindekettőhöz nyugotdtan oda lehet számítani a plusz egy hetet........ -
#7194 Ha nem jön 24-re se. -
#7193 Sztem oda kéne írni a banner-ba, hogy nem fix a dátum, mer balhé lessz megin sztem. -
#7192 hm...érdekes mert én nem találom azt a hírt -
#7191 hivatalos oldalon írták egy hírben -
#7190 ez engem is érdekelni #7164 -
Laceeka213 #7189 bocsi nem 7183 hanem 7181 -
Laceeka213 #7188 valaki válaszoljon már erre #7183 és erre #7164 !!! -
djcom #7187 Nálam az elmúlt 4 év legjobb játéka. -
#7184 majd sgre is beteszik... meg lesz úgyis pár ember aki belinkeli ide és majd bannerba kirakom -
Reyes #7183 Kb. ezer helyről... -
#7182 ha holnap le lehet tölteni akkor szerintetek honnan lehet letölteni??....mert az EA-nak az oldala 100% hogy túl lesz terhelve :) -
#7181 Egyébként,hol van ez írva,hogy 23-24-én lessz demo?? -
Code92 #7180 nah vazz az ilyen hozzászólások hiányoztak már csak és elvileg holnap demó jeee (kár h. mostt lassult be a netem:( ) -
#7179 Szeretünk! :) -
#7178 jaja 72% a call of hát ezek mit néztek?
Kurva jó az a game ilyen jó game régen volt minden meg van benne!
Nah térjünk vissza a carbon-hoz! -
#7177 Vicces -
LeePí17 #7176 a GC/PS2 verziós demo esetleg..
más nemhiszem... -
Daveee #7174 zerocool véletlenül nem látogatja ezt a forumot? emrt ha igen igazán leirhatnáa v alos benyomásiat, és még némi ppénz ellenébe felis tölthetné ezt a gammát vhova:D -
djcom #7173 Jaja.Azért várom én is nagyon ám.:)
-
PunkZoli #7172 off ,de a dark messsiah nem szerepgám :)
a call of meg nekem is bejött:P
carbonmeg mint írtam előfordulhat hogy jólesz:D -
djcom #7171 Zeronak szerződése van az EA-val.
A Gamestar egyébként elég elfogult egy csapat, írtak már ezek mindenféle baromságot.
A lejobban azon vagyok felháborodva, hogy a Call of Juarezre 72%-ot adtak.
A Dark Messiah-t meg kikiáltják az év játékának.Mondjuk még nem játszottam vele, de kétlem hogy jobb lenne az Oblivionnál.Már a mi a szerepjátékokat illeti.
Na mindegy.
Bocs,nem ide tartozik, de be kellett szóljak:) -
PunkZoli #7170 ennyi demo nyávogás meg torrent warez csinnadratta mellet?:D olvassak vissza? csak felbaszommagam:D
amúgy érdemes elolvasni zerocool cikkét a gamestaron...eddig én nem hittem hogy ez a gám még lehet jóis:D,de előferdülhet hogy a sok újítás miatt etalon lesz
de megfigyeltétek hogy az irányítás kicsit pocsék(csak videok alapján következtetek)???nem tom mivel nyomta ,de nem kormánnyal az biztos.. ha meg billentyűzettel ,akkor mégrosszabb:S -
LeePí17 #7169 újreg.
én kérek elnézét :) -
#7168 lusták az emberek:) -
LeePí17 #7167 az autosculpt már ma 4-5x volt kirakva..nem tudtok visszaolvasni vagy mi? -
#7164 23-24.-ei dátumot hol lehet elolvasni valami hivatalos oldalon? Vagy ez is csak szóbeszéd? -
tom235 #7163 " ha mégis nem ártana bannolgatni"
mi értelme van banolni egy olyan fórumon, ahova akárki regisztrálhat? -
#7162 -
#7161 Lesz amikor lesz.......ha kijön a demo (vagy a full) - 100000000 helyen lesz róla infó sőt még le is lehet majd tölteni ;). -
#7160 hidd el még ha csak demo lesz de milesz ha lessz full majd ....:) -
Rick Wyeth #7159 énis remélem legalább a demót... :-) -
#7158 evribádi -
#7157 na lesz-e holnap demónk? :-| -
#7156 Én meg azt remélem, hogy nem szpemmelik szét a topikot! ha mégis nem ártana bannolgatni -.- -
#7155 remélem holnap kapunk demot :)