Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
akkor majd az autódba is ha lesz kösd be a billentyûzetet,mert nem leszel elég gyors a kormány mögött! <#smile><#gonosz1>

ha ennyit tudnék még annak is örülnék<#nyes>
de nem vagyok flash témában otthon
de majd leszek...egyszer

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

SLICK
tom hogy Csori csinálta, csak vmiért így mondtam 😄

Imremagdi
szerintem a mostani sokkal szebb

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

héj héj nana ez nem az én bannerem<#ejnye1> én csináltam ! én csak ajánolm

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

OrioN the S
<#kuss>ha nem tudsz kormánnyal akkor játsz bill-el.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

SLICK
le lesz cserélve, csak annyit kérhetnék még, hogy pl a banner szélét egy iylen fejléc kék színnel körbehúznád? remélem érted hogy mondom, csak azt akaro mpicit dizájnosab legyen...

szarul van kivágva a csaj, vágd ki szebben és akor jöhet!

banner erre csere !<#vigyor><#eljen>

kovecses
jaja,de elötte a faq is javításra szorulna (itt linkek) !

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Na ne offojunk má, fasza lett a banner, sztem azt berakhatnánk!

kovecses
Ja és mellékesen (mivel senkisem tökéletes):

kormyányzás + ellenkormányzás sokkal több idõ mint 2 db billentyû leütése

kovecses
JÓjó, de nem az új nfs-sel... mind1 Az nfsu2 az pite pl a mostwantedhez képest ahol a rendõrök üldöznek miközben versenyzel és jönnek szembe az autók ... ott aztán rángathatod a kormányt!

OrioN the S
Még linket is raktam be melyik kormánnyal zúztam ,nehogymá te legyé ideges sry

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
kb2x álltam neki kipörgetni nfsu2-t ,de np..

OrioN the S
lol 😄 Nem mondtam mi? 😄 #3260

Hozzá lehet szokni kormánnyal is ha nincsenek mozgási problémái az illetõnek.

kovecses
"Addig várhat míg megveszem a kormányt 😊 Me ugye driftelés az kormánnyal lesz baba ^^

" mi cseszõdhetett volna el, meg azt mondtad nfs-t még nem is próbáltad...ne idegelj! <#violent> Figyelj majd meglátod hogy a kormánnyal nem leszel elég gyors...mi hálóba nyomjuk haverokkal ahol ez még többet számít és nekem is van egy kormányõrült haverom aki kivétel nélkül mindig kikapott mert kormánnyal sokkal.sokkal lassabb volt mint mi...ja és a hegyi versenyekrõl nem is beszélve, majd kíváncsi leszek hogyan rángatod majd a kormányodat ha már átszakítottad a korlátot (reakcióidõ)! Én inkább eladom vagy elajándékozom a kormányomat vagy az is lehet hogy kikukázom mert nfs-re szart sem ér már bocs! sajnálom

OrioN the S
hát nekem nem cseszõdött el <#whatever>

kovecses
Pontosan...én is errõl beszélek...kormánnyal nem lehet nfs-ezni mert utána kukázhaod...min1<#nezze>

OrioN the S

OrioN the S
Hát azé nem 😊

bepe79
És akkor pár karika NFS-ezés után vehetsz is új force feedbackes kormányt.. <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

OrioN the S
Hát de nfs-be meg épp az a buli 😄 attól lesz izgi a game ,hogy rángatod a kormány ,mint egy félõrült 😄 sztem úgy a jó...

kovecses
Jó de se a dtm-ben se a gtr2-ben...nem kell számolnod szembe-forgalommal, vagyis nincs szükséged hirtelen kormánymozdulatokra! De az NFSben igen!!!!

OrioN the S
nekem gyakorlás után ugyan úgy ment kormánnyal mint billel..sõt megszoktam a kormányt és jobban is. pl most GTR2-vel nyomom és meggyõzõdésem ,hogy ez is jobblenne kormánnyal 😊

kovecses
Igen az F1-en kívül én is csapattam DTM-et kormánnyal! De hidd el nfs nem jó kormánnyal, sokkal gyorsabb reakcíó szükségeltetik...

OrioN the S
underground 2-t csapattam kormánnyal meg DTM-et.. azok rohattjók voltak kormánnyal... hát meglessük eztis majd kiderül.

Szvsz a driftelés a videóból véleményezve nagy hoki lesz, elég hülyén néz ki ahogy sínen csúszik az autó a játékban (már nemcsak sínen autózás lesz, hanem sínen driftelés is <#idiota>)

Kiváncsi leszek rá...
kovecses
Nekem van kormányom de kormánnyal driftelni szinte fizikai képtelenség, majdnem kitötem tõbõl...😛

F-1-ezni nagyon jó vele, nfs-ezni nem igazán, mert sokszor túl hirtelen, gyorsan kéne az autót irányváltoztatásra kényszeríteni és ez rontja a kormány egészségügyi állapotát és szerintem lassabb is mint a klaviatúra...

<#vigyor2>

OrioN the S
Addig várhat míg megveszem a kormányt 😊 Me ugye driftelés az kormánnyal lesz baba ^^

kovecses
Na látom élénkül a fórum...csak nem jön a game...😛

bizony,és egész jokis gám, most wanted csak este😛
Csori
Volt 1 kis idõm jáccani vele, így rátettem még a majdani (egyenlõre lezárt) Carbon Garage totyikot, és a TCM oldalt 😊

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Csori
Összecsaptam a korábban készített banneromból 1 mûködõt. A Carbon hivatalos oldala és a FAQ elérhetõ belõle.
Megnézhetõ itt.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

De csend van erre fele 😄

bepe79
Aki látta, az mégis, melyik torrenten látta fent?

Suzuki Swift GL 1.3

sokat nem tucc modnani a carbonrol, mert mindent kibezséltünk,

bepe79
Nem is kicsivel elõbb.. na de ne offoljátok szét a topikot warezzal, maradjunk a Carbon-ról szóló csevejnél.

Suzuki Swift GL 1.3

wanadoo ra gondolsz 😄
Sztem torrent oldalkon elöbb fen lenne!

buldozer99
jaja

Forca Barca

Barney Tech
Ha a W****** nincs fent akkor sehol.

Hiii!
Állítólag már MOST fenn van a warez oldalakon az NFS:Carbon.Én utána néztem ,és tényleg reklámozzák a warezeken. Ajánlom a www.warez.lap.hu oldal alján, a warez keresõk pontot.

Tufa
pre order, elõrendelés...

inkábbb licit!

Tufa
Elõrendelés

CheAteR88
szerintem kamu vagy nemtom:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

buldozer99
Mi ez??😊
Most ezt én nem értem!

Forca Barca

mike0013
azt nem mondtam -.-

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Sland
ez nem az autó mánia topic...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bepe79
OMG.. szerintem meg sokak szemében jobb/szebb/elérhetõbb, mint a MW-ben lévõ csili-vili szarok (Murci, Lambo, Cayman, stb..)

Suzuki Swift GL 1.3