Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imremagdi
3GB ? nem olyan sok az, ennyit fog foglalni feltelepités után, tehát marad a 4cd verzió

Nem sok ez, sõt...

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

peeter22
Nincs is olyan nagy helyigénye, mint más most, vagy mostanában mejelent játékoknak. 3giga már nem számít soknak szerintem.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

bertino
3GB kell neki ?
a jó kurv@ anyjukat...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Imremagdi
NFS C: System Requirements Monday, 25.09.2006
Electronic Arts published the system requirements of Need for Speed Carbon. You can check here if the game runs on your PC:

Windows 2000 Service Pack 4
CPU: 1.7 GHz or faster
1GB RAM
8x or faster DVD drive *
3 GB or more hard disk space
Video: DirectX 9.0c compatible
Sound: DirectX 9.0c compatible
Controller: Keyboard, Mouse, Dual Analog Gamepad or Steering Wheel

Supported Steering Wheels:
Logitech Rumblepad
Logitech Dual Action
Xbox 360 Wired Controller
Logitech Momo Racing Wheel
Logitech G25 Racing Wheel

Graphic Cards with 64 MB or more memory and one of these chipsets:
NVIDIA GeForce4 Ti-4200
NVIDIA GeForce4 Ti-4400
NVIDIA GeForce4 Ti-4600
NVIDIA GeForce4 Ti-4800
NVIDIA GeForce FX Series
NVIDIA GeForce 6200
NVIDIA GeForce 6600
NVIDIA GeForce 6800
NVIDIA GeForce 7300
NVIDIA GeForce 7600
NVIDIA GeForce 7800
NVIDIA GeForce 7900
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9000
ATI Radeon 9100
ATI Radeon 9200
ATI Radeon 9500
ATI Radeon 9550
ATI Radeon 9600
ATI Radeon 9700
ATI Radeon 9800
ATI Radeon X300
ATI Radeon X550
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800
ATI Radeon X850
ATI Radeon X1300
ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900
Suggested resolutions: 640x480 / 800x600 / 1024x768 / 1280x1024 / 1600x1200

Note: Notebook versions of these chipsets can work but won't be supported. NVIDIA GeForce MX-series is not supported.

*) The DVD drive is only required in Europe, in the USA Need for Speed Carbon will be released on CD-ROM. 😊

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

DjDano
Valószinüleg a 2. lesz az, mert melody. egy japán csajszi és a szám vége fele valami érthetetlen nyelven vinnyognak 😄

SLICK
amúgy ha tippelnék akkor ez a két szám lenne az:
Ekstrak feat. Know-1 - Hard Drivers
melody. - FEEL THE RUSH (Junkie XL Remix)

de ezeket sehol nem találtam meg.

szintén

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

bertino
engem is érdekell!!!!

SLICK
akkor estelge segítenél annyiban, hogy nemrég belinkeltek egy Toyota Suprás drift videót és alatta van egy zene, ami nicns még meg... amit leszedtél azok közt megvan? légyszíves ha nem túl nagy kérés akkor megnéznéd?? 😊

ALIENwoods
egyik régi GS-ben már megmondták a Motor City Online fejlesztése közben, hogy csak azért fejleszt az EA online játékot hogy sörözhessen meg csajozhasson, és visszagondolva mekkor igazság van benne 😄

DjDano
Már csak 4 zeneszám hiányzik a soundtrackból, akinek esetleg valamelyik megvan ne titkolja!!! 😉)

Ezeket keresem még:

Dynamite MC - After Party
Ekstrak feat. Know-1 - Hard Drivers
melody. - FEEL THE RUSH (Junkie XL Remix)
Part 2 feat. Fallacy - One Of Dem Days (Remix)

ALIENwoods
no igen, ha Street Legalnak lenne olyan grafikai megvalósítása mint az U2-nek volt szerintem ma is azt tolnám XD

az UG2 az nagyon rossz graffal let megáldva, pixeles mint a nyû, és vhogy a fényeknek a szine 99% ba fffff a szinkod táblán, tehát full fehér

énse tom mitõl szép az nfs graffja, de azbiztos hogy amikor hazajöka schoolbol elsõ dolgom az hogy ide feljöjek ogy na vane már demo, mert nekem kedvenc autos gamem, nemtom miért, ez nálam oyan dolog hogyha fenvan warezon,csapot papot otthagyok szedem lefele 😄 nemtom mivolt mw idejébe, fennvolt, este 10 ig 2 lemezt leszedtem, felkeltem reggel 5 kör, sé a maradék 3 at is leszedtem, aztán kiprobáltam és aztán má mentem is schoolba :S

bertino
az még hagyjánn de én most nyomom ujraa NFSU2-t és abszolut full grafon is vmi hányadék az egész :S
a Cross Racing Championship szebb nála, pedig az hamarabb megjelent, ráadásul magyar...
meg ez csak egy példa :|

SZilaJMaGGoT
A fizika az no comment... Árkádnak is elég buta lett... Egyébként nemtom mitõl szép az nfs grafja... Feeling meg le lett rombolva a sok hülyeséggel... Mer ugye driften lenne a hangsúly de azt is agyonütötték a marhaságaikkal...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ALIENwoods
én azon mosolyogtam mikor GS írta hogy mégrealisztikusabb lesz a környezet tükrözõdése, most nem azér de egy klasszikus shaderen mit lehet tuningolni? XD arra is nyomatnak éjszakai spezial HDR-t avagy mi? XD

nem cska az a lényeg, annál élethûbb vmi, minél ottvan inkább a graff, meg picit a fizika, de ez minekt nem érint 😛, azért feeling is legyen

SZilaJMaGGoT
Hát nem csak ps2-n lesz szar a graf ha már ott tartunk... Amúgysem az a lényeg..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ALIENwoods
no igen, láttam MW-t TV-n nyomatni, összes efektekkel, eléggé hányingeres volt 😄, neked béta nekem demo 😉

ez igaz, de ps2n szar a graff, 1részt felbontás miatt, másrészt bétaság miatt

ALIENwoods
Köztudott hogy NFS U óta arcadeos fizika uralja az NFSket szal nem gondolom hogy valamit is megváltoztatnak majd

ALIENwoods
PS2-re demo, (azaz demonstration -> bemutatás) jött ki, a béta, alpha pedig a fejlesztési szakaszokra vonatkozik ugyebár. Ha már van demo az azt jelenti (legtöbb esetben), hogy kész a full és nemsoká boltokban lesz, tehát már túl van a béta és az alpha változaton is, max a masterelés van hátra, a sorozatgyártáshoz. Demo kiadása után már nem módosítanak a jelentõsebb grafikai vagy fizikai elemeken, vagy ha mégis akkor az késõbb patch formájában érkezik a nép kezei közé

reménytelen
Ja, csak az hazai gyártmány lesz... <#idiota>
renéjjük

ALIENwoods
ha az oroszokon múlik akkor lesz elõbb is 😄

bertino
és ezt most muszáj volt megosztanod velünk ?! <#banplz>
<#worship>

DJ Skyline
pazdet! <#eljen>

gabesz752
Jómagam egy "öreg" M3-as bömöst hajtok 300LE felett...na az feeling 😊

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Barney Tech
AMugy ogaz hogy a beta és a demo közt van különbség.

Barney Tech
Szánalom hogy mi megy itt ráadásul nem is fazék.

nah nyugi ez nem ovi...
... orosz források szerint ezen a héten Pc -demó !
hátha xD

lámák vattok, éncsak jotakarok, mert a béta ver az szaar, a full az jobblesz, nah most mennem kell, mert barátok közt, csááááá

SLICK
LOOOL! innen látszik h milyen okos is vagy <#idiota>

SLICK
az az okoskodás amit te csinálsz! Miért kell fennakadni ha vki netán demót mond a betára? Nem tök mindegy? És ne húzz fel mert nem lesz jó vége...

akkor véletlenül miértnem aztirják a legtöbb heyre, hogy kijött X játék bétája!

Doomista
avagy 1 db külömbség sincs !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ajaj, de kemény vagy

hát rengeteg különbslg van

SLICK
mi az h mit okoskodok? Vedd már észre hogy mit mûveltél eddig! ne akard hoyg modiknak szóljak

na megnem mondom, de pls, ami PS2n van kinn, Az BÉTA, a full jobblesssz!

Doomista
mutas egy oldalt ahol levan irva az hogy van különbség a demo és a béta között.hajrá !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
és mi a különbség a shareware és a demo között ? a alpha és a beta között ?

nem, met a béta ls a demo nem ugyanaz, van rengeteg különbség, pl grafikai fizikai szinten

Doomista
ennyi erõvel shareware is lehetne,az is betát jelent meg demot,vagy lehetne alpha verzio,nem mind1 most davee ?

mit oksokodsz? ez az igazság, az nem demo, hanem béta

bertino
én driftelõkedvnek nyomom ezerrel U2ben, ahogy csak bírom -.-

SLICK
nem tök mindegy neked hogy beta vagy demo??? Mellesleg az oldalako nahol letöltheted is demo van mellé írva... és nem kell mindenkit leugatni.. h áá ez nem demó meg mittomén... még a végén az is kiderül valójában nem ebbe a topikba akartál írni :|

mike0013
köszi😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

DJ Skyline
bagoly mondja......