22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Laceeka213 #7750 jah... amúgy nem is lennének kötelesek demo-t kiadni... örüljünk hogy lesz :D -
#7749 mindeki ott a fa**kat verik, ba**nak a világra...végülis nekik édes mindegy mikor játszhat vele a magyar ember:) -
mardal #7748 Azért az ea-s srácok nagyon ráérnek.Feltették azt a kis csúszkát a napokhoz de hát semmi értelme sztem. -
#7747 Hát én ráfogom rakni 1-2 autóra a telifelnit az 100%.....egy imprezzánál, lancer evo-nál, rohadt jól néz ki ha úgy építjük az autót..... -
#7746 rühellem az F1et :P
megj: az MW-t se azé vettem meg,mer szimulátor lenne,hanem mer a zsaruk végre adtak értelmet az értelmetlen száguldásnak (mint anno a Hot pursuitnál - bár ott még könnyebb volt elszállni mellettük) :P -
#7745 gondolom festés, vinyls, ablakok... -
#7744 Én meg majd megdöbenek az új 1000 hsz.-tól... -
#7743 Én le sem fekszek. -
#7742 valahogy így én is -
#7741 Holnap felkelek megnézem lesz e demo. Hazajövök suliból megnézem lesz e demo. Ha igen boldog leszek. :P -
Laceeka213 #7740 akkor írják ki azt hogy Demo megjelenésnek dátuma: Október 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, vagy 31 :D -
#7739 Láttam a DB-9 tuning videóban egy teljesen telített felnit.Kiváncsi vagyok hányan fogják azt a felnit rárakni a kocsijukra átalakítás nélkül:) -
#7738 demoval kapcsolatban szűkül a kör, szal sok választás nincsen már a megjelenéssel kapcs.! :) -
Laceeka213 #7737 ez jó :D "Demo megjelenésnek dátuma: Október 24. (vagy azután)" :D -
Laceeka213 #7736 wow :D -
#7735 8 nap 2 óra 10 perc -
#7734 és a visuals? -
#7733 OKÉ, Kösz és bocs!!! -
#7732 F.A.Q -
#7731 -
#7729 nem kel még suli elött benyomnod a demó letöltést mert 700 megánál 100% hogy ne mlessz töb....szépen hazajövök megkeresem ha van elindítom a töltést és addig szépen kajolok -
#7728 Szerintem az MW nagyon szar volt. Remélem a Carbon kicsit feelingesebb lesz... -
#7727 Jézusom,megnéztem egy pár képet.Ennyi elég is volt belőle...szanalmas. -
#7726 Az Aftermarket fix, előre elkészített és licenszelt alkatrészeket takar.
-
#7725 nemtudom hogy te miket hallottál a Carbonrol meg az egész NFS-röl de még az EA is megmondja hogy ez nem egy szimulátor amiben a BMW M3-as nem úgy fog kanyarodni mint a valóságban......szimulátorozni akarsz jáccá az F1-el !!!!!!!!!!!! -
#7724 ennyire várni vmit,amit 2 7en belül ugyis letölt mindenki,mer ugye tni akarja,h mit is akar megvenni (de megvenni nem fogja,mer a drift nem jön be 100bol 99nek (csak videokon néz ki jol),mer nem mozog a kocsi realisztikusan)
játék és valo élet,nagy külömbség, tapasztalat - törtem már össze igy kocsim csesznek közelépben :(((
az MW-t vártam,de nem ennyire,h 1 nem létező demora kattogjak...
demokkal amugy se foglalkozok...
MW tetszett, mer zsernyecek megizzasztottak párszor, ugyh meg is vettem,mer a challenge-t idő hiányában még most se ttam végigtolni :)
de videok alapján nem kell ez a szutyi :(
szép,csicsás,ráadásul éjszakás,h döglenének meg a készitői (!!!),és ennyi... nemtom mé olyan nehéz napszak változást beletenni, na mind1...
megj: ez a hsz a saját véleményem tükrözi, nem óhajtok befolyásolni senkit,nem is akarok egyebet hozzászolni...
a lényeg: kijön, letöltöm, elinditom,ha nem tetszik, nem veszem meg... ennyi... -
#7723 Még fél óráig és közben nézem a Tények extrát. Jó a kis műsor:P -
Code92 #7722 hmm. ettől én is félek.... de ha lesz akkor háromnegyed 7 kor kelek és még benyomom letölteni a demót -
#7721 attol félek nem lesz mit mesélni..... -
#7720 én megvárom a hajnali 1-et -
Code92 #7719 én spéci kb még 5 percig mert holnap suli van és és a 78-asban még nincs nitró szal ha kivárom a demót akkor karikás szemmel sem érek be holnap:D de majd meséljetek h. milyen volt kivárni és tolnbi a demót:D -
LeePí17 #7718 szvsz holnap délután 16-18óráig ráér..
korábban úgysem.. -
#7717 Ki meddig fog virrasztani? -
Laceeka213 #7716 :D:D:D:D -
Code92 #7715 velem is előfordult már egy opárszor:D
amúgy reggelente a ps2- demóval tolom mikor kezembe kerül a kontroller de az csak 3 pálya és 3 verda szal annyira nem köt le de már késtem miatta 3-4 perceket:D(de az as 78-as miatt volt hehe) -
#7714 ha volt akkor bocsi Need for Speed Carbon Cross Trailer -
Laceeka213 #7713 Magyarországon... azért késtem suliból mert töltöttem :D 12 re kellett volna menni oda értem negyed 1 re -
#7712 Kanadában vagy magyorországon? -
Laceeka213 #7711 ja és fifa 07 demo reggel fél 11 körül jött ki -
#7710 ftp://largedownloads.ea.com/pub/