22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Laceeka213 #7878 :) -
#7877 ja, de itt 5200-es kártya van, ezen tálán el se futna -
#7876 Ha itt a demo kapásból beteg leszek és letöltöm aztán játszom itt a munkahelyemen :D -
#7875 ha itt a demo, kapásból beteg leszek, és megyek haza a munahelyről -
Laceeka213 #7874 :D:D:D::D de tudtam hogy ezt fogja írni valaki :D -
#7873 lehet most teszik fel a demo-t ? -
#7872 nem tolták ki, 31.-én megjenik az usaban, és lesz demo, tudom érzem, talán még ma. Kell az a demo -
Laceeka213 #7871 ea downloader se jó -
Laceeka213 #7870 9 re tolták németbe amcsiba nov 1 de nekünk már meg lesz 2. án :D
-
#7869 hááát én azt hallottam, hogy 9-re tolták ki ami ugye kapásból 2 hét meg egy kicsi -
#7868 beszart az EA oldala... -
Laceeka213 #7862 majd meglátjuk ;) -
#7861 szerinted^^ xDDDDD -
Laceeka213 #7860 1 hét -
#7859 Ne mondj nekik ilyeneket hogy nem lesz demo még mert most meg majd ezért írnak 300 oldalt és rinyálják végig ezt a 2-3 hetet. -
Laceeka213 #7858 pffffffffffff -
babetta80 #7857 Higgyétek már el hogy nem lesz demo csak a teljes játék után. -
#7856 Egyedül a Nissan Skilyne GTR-34 vspec(II?) meg a 350z miatt nem teszem meg ^^ -
#7855 egyetértek :) -
Vlala #7854 NFSmánia. Tulképp ugyanazt játsszák, mint az előző (három) rész, de már tüntetéseket szerveznek a DEMÓért. Egyszerűbb lenne átnevezni a Most Wanted parancsikonját, és tolni az előző részt.
(South Park: Flamin' Asses 2 c. rész ugrik be róla) -
#7853 Demo megjelenésnek dátuma: Október 24. (vagy azután) -
#7852 Komolytalan amit itt műveltek egy hülye játékdemo miatt. Attól, hogy itt epekedve várjátok nem fog hamarabb jönni. Mellesleg úgyis csak egy újabb rókabőr lesz. -
#7851 4-5 cd max -
#7850 lol! Ugye nem gondoljátok komolyan hogy 6 Giga lesz? ..mert nem annyi lesz
Available on these platforms: bla-bla bla PC-CD bla -bla bla, gondolkodjatok már... -
#7849 Most akkor menyjünk tüntetni az EA-hez vagymi a fene? Kell a Carbon!
Ich bin aus Ungarn,Bitte geben Sie Mir das carbon oder ich rufe meine Freunde aus Budapest!
Ja de angolul tudnak:
I am from Hungary, i must have carbon, i call backup from budapest
Nem tudom de manapság mindenki tüntet! Hátha bejön... -
hamurappy #7848 Sz.tem még hosszú idő lesz mire kijön a demo (kb.Holnap-vagy ma este)-tudjátok nekem az is hosszú idő--->bár én úgyse töltöm le a teljest (6gb):( -
#7847 pedig a második lesz ismerve az itt lévő usereket! :| -
#7846 Hát semmi :(
Majd ha hazöjövök a suliból, remélem a 250új üzenet azért lesz mert már lesz demo, nem pedig azért mert megy a spam... -
#7845 NFS C: Mobile-Version available in the UK
Most of us are desperately waiting for the release and demo of the game, and in the UK the mobile-version of Need for Speed Carbon is already availble for customers of O2!
akkor azért lehetett tegnap itt töltögetni a mobil verziót! :)
nfsplanet.de-ről az info
na jó, most irány a suli...meglátjuk mi lesz délután, bár szerintem semmi! -
#7844 lehet akik előrendeltek a collector's edition-ra, azok a demo megjelenése előtt 1 nappal letölthetik már a demot! nem tudom, ez csak feltevés!
de ezt hol olvastátok? -
#7843 code 92 én is cod vagyok csak 93 om :D:D -
#7842 sosem éri meg, azért hogy ott légy az elsők között...szerintem nem éri meg itt ücsörögni, és lesni, hogy mikor jön a demo, vagy a full... -
Code92 #7841 nah most látom h .nem érte volna meg virrasztani -
#7840 ezeket már láttam -
Szabi1991 #7839 új képek -
#7838 ez nagy szívás
-
#7837 hali nincs DEMO -
#7836 Nincs sehol semmi. -
sftomee #7835 Remélem holnap tojik demot a mikulás... :| -
#7834 Inkább huok aludni.