Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert azt már tudom hogy ps2-re már igen ,de azt nem lehet lejátszani gépen nem???<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
PSN: berghold
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
ez bizony ps.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
szolj, hogy mi a helyzet
Állítólag PC Demo
201 mb én még nem töltöttem le!
Forca Barca
Azoknak, akik megint elkezdték az Underground 2-t a Carbon elõtt:
Nem lenne baj, ha újra ellátogatnátok az U2 topicba és véleményeket, tapasztalatokat, kérdéseket tenni. Jó lenne ha újra fellendülne. Vagy akár azU2 Garageba, ahova nyugodtan betehetitek kedvenc kocsitokat. Kicsit kihalt mostanában a 2 topic. Jó lenne valamicske életet lendíteni bele.
Köszönöm! És bocs az OFF-ért!
ON
Chaos Anno Domini
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
így itt látszik, h mirõl van szó, nem húzod szét a totyikot, és aki nagyban is akarja látni klikkel a képen
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\\__/) (O.o) ( } { )
sry kicsit nagy a kép 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ez miért lehet???
PLS help me.
Toshiba L300-2C5
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
namajd még gyakorlok ^^
igazából még csak most kezdtem el benne, mert most a Carbon miatt érdekel... jó, hogy mr ki tudja miota kint van a game, én meg csak most.. eh, namind1