22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#21231 Vegyél egy 4kerekes kocsit pl. Lambo Murcielagot és azt nyomasd fel fullar!1 az hogy nagyon jól kanyarodik a másik meg feszettűl megy! -
#21230 Az Istenért sem tudom megcsinálni! Gondolom a kanyarodásommal van valami gond... Most kb 50%-ig megtudom csinálni a Kanyon részt, aztán csípőböl leelőz. Már kezdem unni! :D -
#21229 Ps2-re van meg a játék már rég végig vittem, de nincsen meg"pár"kocsi:
Audi Le Mans Quattro
BMW M3 GTR
Jaguar XK
Koenigsegg CCX
Ford Shelby GT500 (07)
Mitsubishi Eclipse GT(99)
Nissan 240SX
Pagani Zonda
Nos ezeket az autókat hol lehet megnyerni?
a BMW-t és az Ecplisot tudom hol kell de azokra nincs vmi könnyítés, vagy kód?
PS2-n van meg szal no traner!!
Help plz!
a többi autót hogy lehet megnyerni még amit írtam?
-
#21228 na, most 51%-nál tartok, csak sajnos nem tudok tovább menni, ugyanis mindig kidob a játék. Csak a térkép alján, vagyis délen levő versenyeken dob ki a játék. Kb. 4 verseny van ott, ami nem dobott ki, a többi mindig, és mindig ugyanabban a pontban. Erre tud vki megoldást? -
#21227 Keksz nagyon úgy néz ki, hogy márpedig te vagy a béna. Harmadik kanyar? Első egyenes? Biztos, hogy a monitort nézed?? :))) Ford GT-vel, Evo-val és Gallardo-val is minden állítgatás nélkül 10-15 mp-el le lehet nyomni és még bele sem izzadsz! Szerintem te kanyarodni nem tudsz, mert Darius azt tudja nagyon. Ésszel kell vezetni, nézni a térképet, Darius fényszóróit a hátad mögött stb... ÉSSZEL! K*rvára nem nehéz. Főleg ha eldobod azt a sz*r mercit! -
#21226 És a Mercit hogyan tuningoltad? -
#21225 én ezzel tudtam le nyomni Porsche Carrera GT (felfügesztés-nél be álitottam ful túl kormányzásra és joo) -
#21224 nyisd ujra meg a traniert és kapcsbe amit akor be kapcsoltad és meg lesznek a kocsik gyondolom azt használta amikor nyom egy gombot egy nöi hang szol bele mert akor igy kel meg csinálni ahogy le irtam. -
Turboraider #21223 Sziasztok! A patch orvosolja azt a hibát, amikor is a játék kidob az asztalra hibaüzenettel? köszi -
#21222 én a mercivel győztem le(az slr mclarennel gondolom neked is az van)de ha nemsikerül próbálkozz a corvettel két haverom azzal győzte le!!! -
#21221 Úgy állítottam, ahogyan mondtad, de egyszerűen képtelen vagyok a kanyon részen nyerni! Akkor úgy néz ki, hogy ezzel a Mercivel nem lehet győzni. Akkor melyik autóval? Melyikkel próbálkozzam? Mert hiába állítottam gyorsulásra, maximum túlkormányzásea és nagy nyomatékra, már a harmadik kanyarban legyőz engem. Hihetetlen... -
Joe1987 #21220 ATI x1600se -
#21219 SEGÍTSETEK A KÖVETKEZŐN #21197 -
#21218 Sry, GF 7600GT-t akartam írni. -
#21217 Én azt gondoltam, hogy jó lesz, mert 512 mb van ráírva, de akkor ez valszeg csak marketingfogás. És ha cserélem GF 6600GT-re, akkor jobb lesz? Az még elérhetp áron van.
Még az a problémám, hogy néha kiesik a játék. Úgy vettem észre, hogy csak megadott versenyeken, és mindig ugyanabban a pontban. Egyszer már kiesett, miközben csak a zsaruk kergettek a városban. Betettem az 1.3-as patchet, de nem segített. -
gabesss546 #21216 ha elérsz a 4. pályára az ott megszerezhető kocsikra,-ba nyomathatod! -
#21215 van egy 21" képernyőd és minden sarkába beaksz egy topicot -
#21214 hát én is elég sok helyen ottvagyok! -.- -
#21213 PL van egy fickó akit szinte mindenhol látok: Faustus
(persze te nem "snake01", de fura hogy eszembejutott a carbon,
és erre te is itt vagy...) Biztos kémkedsz! -
#21212 de! -
tzsoltika #21211 nyertem a versenyeken 2es 3as teljesitmény cuccokat. azokat hol tudom feltenni a járgányomra? -
#21210 Bocs: snake01
Há fél órával ezelőtt -
#21209 "Snake! te nem az avatarkészítőben voltál?"
ezt nemértem!:| -
#21208 Na fogadjunk ha a bionukleális atomfizika topicban lennék ne látnálak ott -
#21207 Érdekes... mintha kevés ember lenne az sg-n.
Snake! te nem az avatarkészítőben voltál? -
#21206 hát nem vágom mi lehet!
nagyon jó gép az beztozs... -
#21205 MI BAJ VAN?!
AMD dual core(?) 3800+, ATI x1600se, 1024 DDR2?
640x450-ben megy és akad meg szaggat. Mi van? most kaptam a gépet. Asszonták profi gép... vagy nem? -
#21204 Köszönöm szépen! Próbálkozom... Nagyon idegesítő, hogy már az első(!) kanyarban lenyomott az ellenfél! :) -
#21203 állítsd feles torque-ra, ne horsepower-re, maximális oversteer, és feles accaleration, ne pedig top speed. magyarul: nagy nyomaték, max tulkormányzás ( a merci egy nagy szar nem kanyarodik rendesen ugyhogy ez kell neki) és inkább gyorsuljon jobban mint nagy legyen a végsebesség. a gumikbol a középső legyen, ne drift és ne race. -
#21202 Srácok!!
Segítsetek már... A legvégén vagyok! Kanyon verseny a főellenséggel. Én még csak-csak tudom követni, de amikor Ő üldöz engem, akkor már az első kanyarba leelőz. Kocsimra minden új dolgot megvettem. Lehet, hogy állítani kéne valamit? Mert minden alapálláson van. Tudnátok segíteni? Olyan Mercivel nyomom, milyen amilyen a bannerba van. thx a help-t! -
tmisi #21201 A vicc az egészben az, hogy nekem is közepes (+kocsik beállításai High) graffal megy 800x600-ban, igaz 2xAA-val. Mostmár csak azt nem értem, mi a lófa*nak 512 MB memória arra a kártyára, mikor az én 9600XT-m sem profitál nagyon a 256-ból. Hülye marketingtrükk. -
#21200 cserélj vidkarit :) az a leggyengébb láncszem :D minden más fasza -
Vlala #21199 Szerintem nem véletlen... a teccsóban néha történnnek "megoldatlan rejtélyek". Az egyik eladó munkatársnak biztos kellett a game, majd visszaállítják az árakat, ha már kint van a cucc.
Boocs az offért. -
leipsig #21198 mondjak valamit gyerekek? tudok egy helyet ahol 990ft a carbon :) nem viccelek. elvan baxva az árazása :) 13990 van kiírva és a pénztárnál 990 :) -
#21197 megcsináltam a sima módot egy trainerrel collectors edition-re karierbe vettem kocsit elmentettem kiléptem és mikor ujra bekapcsoltam eltűnt az a sok kocsi és nem tudok vele menni de a garázsban a helyet foglajja és nem tudok velük menni csak a gyáriakkal MIT TEGYEK????????? -
#21196 Milyen gép kell ennek a játéknak, hogy full garfikán jól fusson? Az én gépem: Amd Athlon X64 3800+, 1Gb DDR Ram, Ati Radeon X1300 HM 512mb. És csak akkor megy jól, ha közepes grafikán jástzok 800*600-as felbontásban. Ha felnyomom fullra, akkkor csak 10 fps-en megy a játék. -
zsgaby #21195 szeretem ha valaki ennyire ismeri az általa használt rendszert :) -
DJ BP #21194 KI VOLT AZ A SZERENCSÉTLEN AKI ILYEN HÜLYESÉGET TALÁLT KI...XP A RENDSZER AKKO HOGY A SZARBA MENNI 98/95 ME
KOMBATIBILITÁSAL??
Előtte miért nem voltál akkor ilyen okos? :DD -
#21193 érdekes, nekem müködött, és még rajtam kívül jó pár emberkének. -
#21192 Higgadjál már le!!!!!!!!!!!