22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
leipsig #7959 telón ezek az alapok... kitudja lehet hogy van/lesz összefüggés:) -
Dodo55 #7958 Ma ki fog jönni a demo.
A Most Wanted demoja is eléggé a full előtt jött ki, tovább nem húzhatják.
A Most Wanted fullt sokan várták, mert a demo jó volt, nagyon sokan játszottak vele.
Pont 1 hét múlva megjelenik amerikában a full, a legjobb időzítés, ha ma kiadják a demot. -
#7957 tudod mire gondoltam? nagyon nagy a warez a PC-n! direkt hergelik a PC-s tábort ezzel, hogy később adják ki, mivel úgyis letöltik, akkor nem mind1 nekik, hogy mikor lesz demo? konzolban nem olyan erős (szerintem) a warez mint a PC-n, tehát ott nagyobb bevétel lesz, mint mondjuk PC-n (vagy nem, nem tudom)! most akkor miért kapja meg az a demot, aki úgyis "ellopja" majd a fullt!? röviden és tömören lehet, hogy az EA direkt sz*patja a PC-s tábort ezzel, ami végülis jogos szerintem! természetesen nem tudom mi lehet a dolog háta mögött, ez csak feltevés -
leipsig #7956 Én már nyomom (telón) -
#7955 hogyne, mindjárt a legjobbak:Xd nem alfa, camaro ss, meg Rx-8 as lesz -
#7954 Exotic: Alfa Romeo Barera
Tuner: Mazda RX-8
Muscle: Camaro SS -
bubusti #7953 csáóó..kár h késik a demo..már naon tolnám..szerintetek 6600-ra ráfog menni a mobil verzsön?jóóóó lenne.kössze.NFS carbóóóón demóóó keeeelll:P -
leipsig #7952 Poesche 911 GT3 RS, Lancer Evolution IX, Dodge Challenger, <--- ezek lesznek az alap kezdő kocsik!? -
#7951 The demo can't come out after the full game release ! EA will never do so ;) ! Don't worry the demo release date will be on 26th - 27th october ! I trust EA that this is gonna be a cool game that is good to be number 10 of the series ! And after all they said ( players ) EA done until now lots of good games !
Ui: elözö hsz juliusi volt sorry elnéztem :D -
#7950 Mindegy az EA most elég sok ember idegeivel játszik, kicsit pofátlanság is...
jobb ha inkább mindenki csendben kivárja míg megjelenik a full, és nem itt szpemmelne -
#7949 hanyadik megjelenési dátum ez? volt egy cseh vagy milyen oldal, ahol tizenhetedikét regéltek, sőt be is írták az EA fórumba! és mi lett belőle? semmi -
#7948 Az EA mindig a játék megjelenése előt adja ki a demo-t szal nem hiiszem hogy ez igaz. -
#7946 szerinted a megjelenés előtt egy héttel bejelentik, hogy bocs srácok, sztornó, ne a jézuskától kérjétek a játékot, hanem majd a nyúltól!? -
Daveee #7945 sims 2 nek pl megjelenés után ré 2 évre jöttta demo -
#7944 és ha szar lesz, nem jön be a játék? akkor kidobtál az ablakon xy ezer forintot! én sem veszek meg eredetiben játékot, de ha tehetem, akkor előtte kipróbálom a demot, mert ha fos, akkor nem szedem le, netán veszem meg, ha elfogadható az ára! -
#7943 mondjuk ezt hülyeségnek tartom hogy full után letölteni egy demot? vagy megveszem vagy letöltöm..számomra a demo arra jo hogy addig kiprobáljam mig nem lesz teljes..éppen mint egy zenénél a prew..ogy tudjam kb milyen lesz -
Daveee #7942 ezis igaz, az ea t nem érdekli pár 10 emebr tudja hogy ugyis megveszik csomoan, ha van pénz van minden -
#7941 kivel kössön szerződést? saját magával? ő a játék kiadója tudtommal!:D ergo ő dönti el mikor adják ki a demot, meg azt is, hogy mire! az a pár ember érdekli őket szertined?
egy tegnapi komment:
"de a demo nem azért van hogy elüsd vele az idődet,hanem azért,hogy akik MEGVESZIK(nem,én nem,sz.rt nem veszek) azok kipróbálhassák,tehát egy demonak akkor is van létjogosultsága,ha a teljesen után mondjuk 1 hónappal jön ki" -
#7940 Tök felesleg már kiadni...
OFF:Vagy ezt is húzni akarják mint a S.T.A.L.E.R.-t???(3év)
-
#7939 az EA nem gondol arra hogy akár magára is haragíthat pár emberkét??....mert azt sem hiszem el hogy ilyen nagy cégeknek nincs szerződése hogy mikor adják ki a játékot...... -
Daveee #7938 ha midnenre atak ki demot akkor pc-tsem hagyják ki, -
#7937 Demo megjelenésnek dátuma: Október 24. (vagy azután) vagy sose mert lehet ki se adnak demo-t nem tom minek kell írni jelenési dátumot ha sose tudni biztosra. -
#7936 áljatok már le..elhiszem hogy várjátok, én is nagyon higgyétek el, de feleslegesen ne írjunk már... -
#7935 gyerekek, usában még reggel van, ha ma lesz is demo, akkor is max 9-10 körül! -
#7934 Az EAdownloader progiban a Battlefield és a Fifa demója is 1 nappal előbbi dátummal van jelezve, mint az EA ftp szerverén... Ezek szerint érdemes az EAdownloader progit nézni, mert lehet hogy ott jelenik meg először a DEMO -
#7933 -
sanci000 #7932 a #7900 hozzaszolasnal emlitett jatek (nfs carbon mobil verzio) mukodik
k750 w800 as telefonnokon
most probaltam ki
de azert meg mindig varom a pc verziot... -
#7931 Annyian előrendelték a játékot és gondolom már egy csomóan nyomják akkor a demóval... Nem jut senkinek eszébe hogy felkéne tölteni valahova?? :S -
#7930 privát forrás -
#7929 helyes!
-
#7928 és a csütörtök valami jóslás alapján jött ki, kikártyáztad pl, vagy hivatalos, tuti info? :) -
Elmör #7927 Honnan tudjam??
Ha nekik dolgoznék már a teljes verzióval nyomnánk! -
#7926 akkor ha azom megy akkor nokia 6600 án is
-
#7925 Na ennyit demórol,én megmondtam ,hogy ez a hétfő meg kedd csak pletyka,DEMO csütörtökön lessz -
#7924 akkor mikor kéne nekik magyar idő szerint kiadni?
-
#7923 Sztem simán. -
#7922 hali az a mobilos izé elindul ngédzsenen?
-
Elmör #7921 Nem olyan biztos az, hiszen amcsiknál 6 órával korábban van még csak, azaz reggel 8.45 van! -
#7920 Nokia 6630 és feletti telókon is megy!
Nekem se megy 6260on
Xbox360 demó már 3 hete van, PC demó meg úgy néz ki ma se lesz -
#7919 nekem 3250 esen kivalloan muxik (csak egy kicsit szagagt:D)