Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
<#nevetes2><#nyes>

Sland
ándörgránd kettõ milyen jó volt... Ha meglesz az új gépem megint felrakom és GIGAMAX 😊 grafra felnyomom és kijátszom 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
nesztek 210k drift <#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sland
És ezért lesz a legnébszerûbb topic a CARBON topic <#levele>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tufa
megismétlem, nem igazán fog hanyatvágni ha mégsem az van fent..

Már alig várom hogy meglegyen!

DJ Skyline
jól ment, kb 3x hibázott,azok sem voltak jelentõsek! 😊

Maxtreme
beza.. Már rég telelenne minden online szaksajtó azzal a hírrel, hogy kiszivárgott a carbon :p
Remember the doom3 and stalker 😊

meg fura hogy csak ott van fent , sehol máshol...

Maxtreme
Errü van szó :p
Meg a reloaded alfa/beta/gamma veziókkal 1ébként sem foglalkozik :p

Maxtreme
Jól van, te tudod 😊
Csak az a baj hogy sokan így gondolják, és futnak apuci meg anyuci telefonjáért hogy regeljenek 😊
Ez a köcsög meg így szedi meg magát.

Tufa
nem vág hanyatt annyira az az 500forint.. 😊

MW VIDEO kicsit durván tud a gyerek...

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

Maxtreme
hehe reloaded.nfo mi?
Hány éves vagy herceg? ..és még hiszel a mesékben?

ok , hátha az 😊

Maxtreme
Gratulálok.. Nagy pofáraesés lesz.. 😊

bertino
lol

"Figyelem! Ez egy a készítöktöl kiszivárogtatott verzió,
ezért elöfordulhatnak benne apró hibák. Az itt található anyagot csak saját felelöségedre töltsd le,
a feltöltö semmilyen felelöséget nem vállal."

Tufa
nfo alapján nem az, mindenesetre én töltöm..

Maxtreme
Aham... nyilván nem kamu (köhh köhh)
Szánalom.. A sok kis ingyenélõ geci, így akar pénzhez jutni hogy másokat átbasz.

DJ Skyline
ehh legolcsóbb is 400+áfa
szerintem nagy kamu ez, nem tartom kizártnak, hogy feltette az MW-t

TothLaci
Szerény véleményem, és észrevételem! szerint 100% FAKE
Tufa
Nemrég találtam, állítólag tölthetõ egy lopott verzió:
Link

Psp-n képregényes lesz , Pc-n nem 😊

12346
kultúrált autós játékok után mw-ben én is így toltam elõször..:cc száni az irányítás (is). aztán del lett belõle.

bertino
és mennyire igazad van!!!!!!

SNAKE01
kiderül...hogy olyan videók lesznek mint az MW-ben!😊

SLICK
hát ha néztél pár videót abból kiderül...

scorpeeon
ugye nem ilyen képregény lesz minden intró mint U2ben? Azt nem bírtam.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

peeter22
Ehh.. tényleg<#buck><#wilting> szemem, mint sasé😄

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

SNAKE01
😄DDDDDD

"a kömény ellenfél még így se hagyta ott, na ez érdekes lesz"

az Cross õrmester 😊

peeter22
Az egy dolog, hogy az illetõ flippert játszott a BMW-vel, de, hogy a kömény ellenfél még így se hagyta ott, na ez érdekes lesz. Ja és úgy vettem észre jó öreg catch up megint lesz. Az Alfa igen gyorsan utolérete az ellenfeleket becsapódás után.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

SNAKE01
hát ez valami röhejes ahogy ez vezet!😄

persze mert ebbe a videoban azt mutatja meg hogy mien szép a szikra efekt <#idiota>

UnknownAsshole
URISTEN ! ne mondjátok hogy ezt egy teszter csinálta az EA-nál mert akkor össze fosom magam?!<#falbav> ekkora lámát, szinte nem is kormányoz csak a falat csiszolja <#idiota>
*psp

sztem pedig ezzel a kocsival megyunk be a Carbon canyonba/városba 😊
és az elsõ versenyen lelõk az elenfél a hegyrõl ... majd pár hónap mulva felkelûnk a komából és indul a játék 😊
pso

Úgy látom ezt a BMW-t simán megfogták és átrakták a Most Wantedbõl, még a kinézete is ugyanaz, remélem azért itt már át is lehet alakítani mind motorilag mind külsõre. Ha nem akkor EA ennyit tud, jó kis reklámfogás +1 autó gyanánt
de 😊

szép is lenne ...
vmeik barom betenne egy 800x600 as (vagy mégnagyobb)képet aláírásnak lol

blackfire001
Mind1 akkor! Így lesz azt kész! De ha új hír van ott akko rnem csinálhatok olyat, hogy KATT IDE?
DJ Skyline
akkor biggyezd be mellé vagy alá a haverodét is...és nem megy, igen, mert aláírásba nem lehet linket, képet betenni

blackfire001
OKé. Megtettem. De így nem jó a link, és a haverom oldalára senki nem megy fel. Pedig olyan jó.<#vigyor>
"õgygondolom" egész jó az oldal xD

Nohab
Itt egy kicsit kimutatta a foga fehérjét a játék. Az elsõ versenyben egyszerûen keresztûl ment az oszlopon. A canyon duelnél pedig szépen megy egyenesen a Lancer ,majd rá ront az ellen. Végül pedig ki kapott büntetést?
DJ Skyline
egyszerûbb ha az aláírásodba bedobod a linket,és akkor ha írsz kommentet látszódni fog az oldal,de közben úgy reklámozod,hogy az mást nem fog zavarni! 😊

blackfire001
Hát látom, hogy Szabi barátunk már belinkelte a videókat. A Videókat Itt is megtaláljátok egy helyen! És ráadásul még leírás is van róla! Nah meg némelyikrõl kép! Nem reklámoztam, csak szóltam. És tudom, hogy egy nagy szar gportálos oldal, de azért itt ami kell azt én õgygondolom, hogy meglehet találni. És szerintem valószínü, hogy az oldal el is költözik a gportálról...
eprex
van benne vmi

DJ Skyline
már most érzem,hogy egy idõ után monoton lesz a játék a 30x megyek el a xy hely mellett címû dolog miatt! :\