22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#8417 szerintem a 4.terület valami ufós lessz -
#8416 jaja... pedig kerestem Én is Nézted a videókat, amit reggel belinkeltem? -
#8415 És nincs semmi info a 4. területről, az északiról, még mindig! :D -
#8414 MÉG MINDIG NINCS "KIPRÓBÁLHATÓ VERZIÓÓÓÓÓÓÓÓ"!!!! -
#8413 a nicked a stílusodat tükrözi -
#8412 Nyugalom és béke..píííísssszz :D -
Borg #8411 "pár" klasszikust?
A Hondából eleinte még láttam 1-1 listában az S2000-ret, de eleve röhej, hogy a világszerte leginkább tuningolt márkát kihagyják, PONT ebből a játékból. Most meg már az S2000 sincs sehol. -
Borg #8410 Ettől még személyeskedésbe nem kell átmenni, szal szolídabban is megnevezheted őket. -
#8409 Kis pöcsök mosmeg suliba vannak.. =| -
PunkZoli #8408 elköszönsz?:D -
#8406 nyugi :)
nem vettem lehurrogásnak :)
inkább örültem, hogy a sok "demo flame láma" hsz után még értelmes dolgokat is lehet itt olvasni :D -
#8405 A három ismert terület:
Downtown
Kempton
Fortuna -
#8402 de nem kötelező tudni, nem tantárgy! :) -
#8401 ez jó :D -
#8400 Kis pöcsök lefexenek korán, vagy mijafax van? pf.
Ja igen.
TÉK. -
#8399 most nézem a listát és látom hogy van Mercedes, háát azért a Brabusnál próbálkozhattak volna :) -
#8398 semmi gáz :)
bocs, ha lehurrogásnak vetted, nem annak szántam tényleg, csak most így este nem volt vmi jó kedvem, sorry akkor, ha ez lejött volna nagyon...
csak azért, mert most így visszanézem a postom, és hát.. :D -
#8397 Sorry... nem olvagattam egy ideje a topicot a sok demos láma flame hsz maitt, de köszi a kiigazítást ;) :) -
sftomee #8396 Kicsit hülye a gyerek... -
#8395 nem olvastam utána, annyira nem érdekel^^ -
zsotesz #8394 Na ez a nem mindegy:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13642226 -
#8393 ezzel semmi baj, csak már rég tudni lehetett honnan van a név, nincs szükség a találgatásokra. -
#8392 ja, és földrajból meg kettes voltam^^ most halok először a carbon canyonról, de nekem egyből a tuning ugrott be róla -
#8391 ha hibát találsz a logikában, meztelenül kezenállok és úgy fogom nyomni a carbont^^
(cselesek ezek a készítők :), 2 (vagy több) értelmű címet adtak a játéknak, húúúúúha:)) -
#8390 mien kevés komment van,miaz lenyugottak az emberek?
vagy vihar elötti csend?:D
ezen gondolkottam,h most mit reagálna a nép,ha pirossal,orbitális betűkkel beordíták,hogy kiadták a demot,tölcsétek,nekem minyá lenn van:D:D
jó poén lenne,csak aztán bünti pontot kapnék:D
nah jó várakozást
cső srácok -
#8389 ez bizony hatalmas nagy tévedés :)
ez kezdetekben volt egyik találgatás ez amit írtál a Carbon címre, de nem ez miatt Carbon...hanem a Carbon-kanyon miatt, ami egy valóságban létező hely. ezért vannak a kanyonban duelek ;) -
#8388 annyit, hogy a carbonfiber szóbol szedték a carbon -t
tudod a verdákra szoktak carbon cuccokat rakni..
gondolom innen jött...
sry ha már ezt valaki leírta... -
#8387 Láttam x-boxon vagy 60 másodpercig lekötött a büszke tulajjal együtt, mondtam neki hogy itt toplistába van és mennyire várja mindeki a gamét egy kicsit sem értette miért .Hacsak nem azért mert a felnit 9 féle képpen állitotta.Én más ujdonságot nem láttam benne ua mint az elöző az elején az élrekerülsz a sebességtöl mindent grafikát elmos a széleken, jönnek utánnad lelkesen és ennyi ja és 9 féleképpen állithacccc mindnt (reméljük??). -
#8386 Dodge Viper 8400 ccm ami a Carbonba van (SRT/10 coupe) a régebbi Viper RT/10 meg a GTS Coupe az 8000 ccm... de az nincs a Carbonba... -
Reyes #8385 De lehet Supra is... -
LeePí17 #8384 És mit csináljak vele. -
babetta80 #8382 Dodge Viper 8000 cm3 hát csak ezért -
LeePí17 #8381 itt lehetne ezen vitázni órákat...
nem kéne összehasonlítani a TDt az NFSsel szvsz. -
#8380 elvileg nem is fogják...
dehát mostmár tényleg nyakunkon a full, eddig kibírtuk, tovább is ugyanúgy ki fogjuk...talán...
de itt van most pár játék (pl: FEAR kieg, Dark Messiah...) addig azokkal kell játszani :) -
babetta80 #8379 Az a TEST DRIVE UNLIMITED ami sokkal komolyabb akármelyik NFS nél. -
#8378 Nah csak azért mert ezt a képet a egyik bemutató elején van... És ez sztem 100% hogy 300ZX de visszon más képet még nem láttam róla... -
#8377 Én személy szerint már végleg lemondtam a demóról. Annyit halasztgatták, hogy nemhinneém hogy ezek után kiadják.Már a fullt várom de nagyon. -
#8376 Nem azt kérdeztem hol van... Hanem hogy lene-e vagy nem bene... -
Dj Toto #8375 ami 8000 :) -
#8374 ott a FAQ! A hivtalos oldalon is ott vannak képenként és kategóriára szedve az összes autó!!