22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#8796 ez sem megy :(:(:(:( -
Elmör #8795 Na végre rátaláltam egy használhatóra. Magyar ea oldal! Bár elég lassan jön 25KB/sec, de ez van, a többi nem jött be. -
#8794 én pl soha nem használtam flashget-et :) azt se tom h néz ki -
#8793 az a baj hogy van és én meg pár ember még elkezdeni sem tugya le szedni mert az oszes link szar csak enyi a problem! -
Szabi1991 #8792 NFS Carbon demó (3dgamers) -
#8791 nekem nincs és mégis tölti -
#8790 Sztem linkeljétek be valahova a bannerbe vagy alá a garage topicot mert ugy könnyebb megtalálni egy ujregnek vagy bárkinek aki keresné. -
#8789 képet vki dobjon már -
#8788 nekem a firefox simán elkezdte letölteni, csak leállítottam, mert nem érdekel a demo. -
#8787 hol elérhető az oldal, hol nem! :S -
#8786 van flashget csak azzal sem szedi :D -
#8785 képeke kérünk(: -
#8784 Lehet hogy azért nem tölti sokaknak mert NINCS? fent FlashGet? -
Száddi #8783 Most tömörítem ki :D -
#8782 nemkell egyből sirni, várjatok 10-15 percet és máris lekapják a megabit-es fickók és teszik fel ezeregy oldalra... :D
eddig az volt a baj hogy nincs
most az a baj hogy van
isntenem n00bZ_aTTAcK -
#8781 Istenem nekem se jó egyik link se de nemhiszem el hogy ez ekkor baj mikor nemsokára itt a teljes,persze én is örülnék ha jó lenne vagy feltennék torrentre de akkor is azért bele nemhalltok :D -
#8780 hy all nekem 256 os netem van egy kicsit sok idő mig lehuzza :D
d ekivárom csak nem tudom hogy mit fogo addg csinálni CoD nálkül:D
csak ennyi -
#8779 mindenki uygan azt a szar lnket linkeli be!!! Nézzetek már körül....!!
Valami nem stimmel!!
Törölték vagy mi? -
#8778 Na ne szpemmeljetek már örüljetek h egyáltalán kint a demó, ne írjátok be mennyi van hátra...
Ja és midnenki onnan szedi, és ne aggódj nekem sem magy majd lesz még csomó oldal ahonnan szedheted!
-
#8776 hát gyerekek elkezdtem most én is szedni de hivatalos oldalrol elég lassan jön -
#8774 szpemmer kuzsé htx -
#8773 értsd már meg hogy te vagy a hülye mert ha jó lenne akkor télleg gyorsabban szedné persze ha nem tesco-s neted van (mint nekem :D) akkor télleg szedheted száz szálon is :D csak nekem sajna valamiért nem találja de sokaknak meg igen ugyhogy vegyél vissza az arcodbol de sürgösen -
#8772 A hiba az Ön készülékében van. Kérem kapcsolja ki! -
#8769 jóvicc móricz! várd meg míg felkerül gamestarra,vagy máshova! -
#8768 DEMO LETÖLTÉSE -
#8767 Innen szedem:
DEMO -
#8766 valaki rakja mar fel torentre -
#8765 Gyorsabban jön... -
#8764 az megnem lehet mer szar a link!!!! -
#8763 Értsétek már meg ha 10 HA 100 SZÁLON SZEDITEK ATTÓL MÉG NEM JÖN LE GYORSABBAN..HÜLYEGYEREKEK -
#8762 Mindenki megkapta amit akart! -
#8760 A Hivatalos oldalról szedtem én pl.. amit itt is nagyba linkel mindenki.. éppen most ért le.. szinte végig teljes sebbel jött.. a végén picit belassult..
53 perc és 31 mp alatt ért le.. teljesen jó a sebesség! -
gaspy #8759 http://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS...bon_Demo_EU.zip
én innen szedem... -
#8757 Kemény 12-vel jön:)Mire lejön... PFF.Lehet tudni BTW h mit tartalmaz a demo? -
#8756 És írj véleményt -
#8755 honan szetetek le?? -
#8754 hihetetlen hogy nincs 1 normalis link ahonan le lehetne szedni meg elinditani sem tom!!!!!!!! -
Elmör #8753 Bakker megörültem, hogy van demó, de hiába próbálom a linkeket, nem tölti a flashget! Talán mert a fél világ szedi!
Szóval ne töltsétek légyszi! (Csak viccelt szmájl) -
#8752 ja nemszoltam már látóm jó lett -
#8751 ird át a .ini fileban a directxet 0ra és elvileg jó lesz