22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#8841 ja thx a semit vegre van 1 jo link es en is szedem az mar melekes hogy tetu lasu de legalab el indult mar! -
#8840 ☻hát te sem érted? necsináld már, ennél okosabbnak hittelek, hát azért hogy drága barátunk letudja tölteni 2percel előbb☻ -
#8839 I <3 YOU végre jó linkecske :D -
#8837 nem tehetek rola csak az idegesit hogy jaj nekem meg van en mar fel raktam en is juj 5 perc es lent van mint a furdos kurvak teszik az agyukat de 1 normalis linket nem tudnak be rakni vagy ,hogy segicsnek azokat akikik nem tugyak mar le szedni -
#8836 de minek tegye föl egy torrentre, mikor lassan x+1 oldalon fent lesz? -
#8834 jo nemmagyarázok, az elvekkel vannak gondok nem azzal amit kérsz..
de hát nemértesz a szép szóbol... -
#8833 ere anyit mondok en vilag eletemben szarok az aranyomra mert 600mb az anyira sok hoy nem lehet visza tlteni gaz!!? -
#8832 Te aztán szépen tudsz kérni csezdmeg -
#8831 nevicceljmár:D:D ki rontaná az arányát azért hogy leszedjen olyat is ami anélkül is lehetséges?
mellesleg
8828 - AZ EA FTP-ről szedem ÉS JÖN STABIL 100al -
#8830 akinek meg van a jatek es keni izombol es nem hasznalja a netet igazan nem halna bele hhogy fel rakna a http://www.majomparade.ws/ vagy a http://savaria.tmxd.hu/index.php nem esik le a karika gyuru az ujarol ! -
#8829 Gamershell Mirror-s -
babetta80 #8828 Az EA fent sincs -
#8827 jaja -
#8826 ezt kinek irod? -
#8825 ne artana torrentre fel kuldeni -
#8823 megoldodott :D -
#8822 Dodo nem készitenél nekünk egy torrentet ugyis a demo-val játszol nembaj ha lassú a net :D -
#8821 én elinditom de csak fekete kép van, nemtod miért lehet? :\ -
#8820 mondtam már a banner alá minden használható linket kirakok! -
SkYPeT #8819 Mintha nem az lenne az első dolguk...XD -
liverpool123 #8818 oks megértettem de akor lécci majd mongyatok egy linket -
Szabi1991 #8817 #8792 -
#8816 hát nem érted Hamarosan több oldalon is fent lesz, ezek már annyira le vannak terhelve h egyeseknek nem indul el! -
liverpool123 #8815 mongyá má egy normális linket lécci -
#8814 Légyszi azt nézd már meg milyen zenék vannak benne! HTX -
Dodo55 #8813 Ja még valami: elég erős gép kell neki, a Most Wantedhez képest eléggé vissza kellett vennem a grafikát. -
#8812 666 -
#8811 a DEMO 666.084 mega és tölthető az EA-tol -
#8810 itt vagyok én! törlöm is a felesleges hszokat -
Dodo55 #8809 Írok róla egy kicsit, utána elindítom a frapset, és csinálok képeket.
A grafikája az Underground 2 és a Most Wanted keveréke.
Az autó grafikája szép, a Most Wanted grafikájára hasonlít, az utcákon közlekedő autók modelljei a Most Wantedből valók, de a környezet inkább Underground 2-s.
Az irányítása szerintem jó lett. Az Underground 2 irányítása szerintem túl könnyű lett, ezt úgy értem, hogy túl könnyűnek érzed az autót, túl gyorsan reagál, a Most Wanted-é viszont túl nehéz lett, túl lassan reagál.
A Carbonban viszont szerintem eltalálták a 2 közöttit, kellemes az irányítás.
A hangok jók. -
#8808 Újregek NE buzgálkodjatok! -
#8807 meg 10 perces időlimit :D -
Elmör #8806 Ha tippelhetek akkor kb 3 kocsi és 2 pálya meg pár tuning azt kész. -
Elmör #8805 -
#8804 Elmondaná vki mit tartalmaz a demó? -
Szabi1991 #8803 nekem megy.. -
Elmör #8802 Szeretettel várjuk!:) -
#8801 olvass már vissza tőlem pár hsz-t
" arra hogy akiknek lejön a demo 5perc alatt lekapják, és feltegyék a saját oldalukra "
SKYLINE - most hogy nincs itt slick picit okítsunkmár... neburjánzon el a topik
-
#8799 szerinted ha valaki leszedte a demot, akkor majd képeket fog ide beszúrogatni?:D frászt, játszik ezerrel! -
Száddi #8797 Most felrakom és akkor rakok be képet