Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
pl aki elõbb kattint rá a gémsztárra?:|

nekem bejön

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

nekem nagyon teccik 😄

Tibor
az töltheti le hamarabb<#vigyor3>

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Imremagdi
nagy szar ,nekem nem tetszik..

más: Demo: Nem kap valami jutalmat az aki elöször számol be a hiteles demo elérhetõségérõl?<#integet2>

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

ááá de jo gecc

Danman
Hú de szokatlan még ez az új design😛 de amúgy jó grat sg

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Doomista
Jah,értem,thx... 😊
FAQ is változott 😮 viszont az elöbbi oldal jobb volt 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

DJ Skyline
csupán átkell majd írni a linket,mert megváltozott
régi:
http://www.sg.hu/galeria/10634785601158932399.jpg

új:
http://www.sg.hu/galeria/1063478560/10634785601158932399.jpg

Doomista
jól látom hogy az uj desing miatt a banner is elszállt...😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

CoD23
OK majd meg látjuk<#wilting>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Maxtreme
Ügyes vagy, csak kár hogy az még mindig a ps2-es..
Nem értem 1esek mi az istenért nem tudják felfogni hogy MÉG NINCS PC-s DEMO.

CoD23
Hali most töltök Valami Ilyet hogy NFS Carbon PC.DVD.ENG.-Reload
45 50 Mb os filébõl áll 2.08Gb na várom szólok ha jó vagy rossz
(nem Magyar oldal)
<#worship><#nevetes1>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

SLICK
és mégis ki?

FOXX supreme
te észnél vagy??😄

pont én mondtam hogy azzal kéne mutatni hogy hol tart a verda, nem holi gagyi csíkokkal... és egyébként tudok olvasni görbérõl😊 te viszont olvashatnál kicsit többet mielõt megvádlod a másikat,, ráadásul aki pont azzal a témával jött

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

20 pencivel feljebb látod a választ

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

gabesz752
Te akarsz realitást, amikor azt mondod, hogy egy lóerõ/nyomaték görbe felesleges? Mert nem tudsz vagy nem akarsz leolvasni adatokat!?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

sTk01
Wá komoly ez az új dessing :d grat érte sg.hu

Meg tükrözödés sincs rajta meg semmi

Danman
meg nem lehet azt tuningolni azzal menni, és nincs feltüntetve a gyártó tehát h Ford cruiser, Pontiac gto hanem csak simán cruiser gto

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

reaper4
elég nagy baj!!! nem volt rá idõ jobban kidolgozni? lol

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Én aztmondom azért mert a rendõr autóhoznem kellett engedély a gyártótól meg sokkal kevesebb poligonból áll ha jól megnézted.

reaper4
hát igen 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Swy
a rendõröket mivel magyarázzátok?
Azok is autók...
Azok meg úgy törtek.... hogy csak na...!<#hehe>

http://bf2s.com/player/swy/

DJ Skyline
régen se volt az,mégis fényévekkel jobb volt anno! :|

NEOreg3
ami szintén nem szimulátor=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Itt is elmondom, amit millióegyszer elmondtam már más fórumokon:
Az NFS NEM SZIMULÁTOR!!! Ezalatt értek mindent, fizikát, törést, ami nem is lesz soha. Arra jó a flatout2

12346
auauauauau milyen agymenés van itt:cc

Danman
még nem lefutott meccs lehet h online videót láttál és abban nem törnek a rendõrök amit ugye meg lehet érteni mert több munka lenne😄😄😄 :SS

FOXX supreme
jellemezd a játékélményed..brúúmm brúmm és kész..😊

áááááááááááááááááá gec nem törnek a rendõrõk a carbonba láttam egy üldözéses vidit ahol meneke gymásba és full semmi bajuk

Danman
na mind1 én már azzal is meg vagyok elégedve h belerakták az alfa 159-t 😊😉 meg az autosculp v mi amikor te húzhatod szét a részeket az szerintem nagyon nagy ötlet!

12346
nem? akkor miért volt régebben az nfs-ekben is törés?😉

hát, johoyg nem már oyat akartok mint ami a f1 be van boy hogy ha szar a kocsid akko ott megicsnálják

nfsbe nem kell törés, soha nem illene hozzá
DJ Skyline
lehet,hogy idõigényes lenne 50 autónak lemodellezni a törést,de nem egy újkeletû dolog ez,szal ha értenek hozzá,akkor nem is olyan vészes az,elvégre egy csomó autó szerepelt az elõzõ részekben,így nem is kell azokat már lemodellezni,csak törést kell nekik csinálni,és kész

Danman
Nem lenne sok idõ ha foglalkoznának vele de ha nem szembetûnõ már régóta ugyanazzal az enginenel munkálkodnak. Ugynanez van pl a FIFA esetében ezért nem szeretem mert minden évben ugyanazt mutatják csak más a menüje meg a külseje de a játék ugyanolyan és jó sokat kaszálnak ezzel.

Tibor
hja akkor tényleg 1 évig csinálnák és nem húznák az idõt, hogy 1 év teljen el minden nfs között

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

szerintem nem! lehet egyszerüen csak túl sok lenne mindegyik autónak megformálni a törését

szerintem a burger king fizet az Ea nak hogy benne legyen a hirdetése 😉

FOXX supreme
áhh nem megmondom mi a helyzet...szarnak rá, nem érdeklik õket.. Need For Speed név, akkor az tuti jó a 12 éves kisgyerekeknek nem kell a törés meg a fizika mert az se tudja hogy mi az, nem érdekli õket, pénz így is úgyis van belõle...

Danman
Nem azért, de h berakják a burger king meg t-mobile meg minden cuccosokat a játékba azért az EA (is) kap pénzt nem? Ha nem így van akkor télleg kilehetne hagyni az összeset semmi értelme száguldás közben úgyse azt nézzük, meg ha megállunk akk ki lehet találni nem igazi vendéglõket stb..

Danman
😄😄

DJ Skyline
nem hiszem, NFS IV óta mi változott? ott is tört minden autó,és nem hiszem,hogy az EA-nak nem lenne pénze a gyártókkal konzultálni! nem kell a sok szar reklám a játékba,hogy Burger King,stb,és máris több pénz lesz a törés megvalósítására

FOXX supreme
:S

Danman
Unleashed-ben is összes porsche volt és mégis törtek.Nem,sztem nem itt van a gond, hanem az EA már erre is sajnálja a pénzt, és a MW-ben is úgy állapodtak meg a gyártókkal h a "törésbe" még belefér a karcolódás, ablaktörés. Csekk nélkül😛

FOXX supreme
miért?

A Mazdát meg Nissant nem tudnak megfizetni, Porsche-t meg igen?😄

Danman
Ja az jó ötlet lenne, de még anno ug1-ben arra hivatkoztak h nem engedik meg a gyártók h törjenek a kocsik. Elhisszük hogy most se engedik, de egy vaskos csekkel meg lehetne õket gyõzni, ami még nem is fájna az EA-nek ennyi bevétel után.

FOXX supreme
ja akár azt is lehetne, aki megunja kiiktatja😊

FOXX supreme
fizika:S