Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosan ezt akartam mondani 😄

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

Danman
Nagyon gáz xD EA-tõl ilyet már ha õk csinálták helyette inkább adnák ki a demot..Ilyenekre bezzeg van idejük

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

remélem a fullban nem ien lesz 😄

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

kovecses
Hogy mik vannak....hihetetlen! 😛

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Mi az isten... 😄

SLICK
hát ez nagyon nagy játék :|

gduck
http://autosculpt.needforspeedcarbon.co.uk/ <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Pihentagyúak <#nyes>

http://turfwars.needforspeedcarbon.co.uk/

kovecses
Az majdnem jó lenne de nekem csak az kell hogy 3d-s alkalmazások közben legyen világosabb, az asztal ne! Ezt egy Ati 9600xt alapból tudta ehhez meg segédprogi kell? Szép!

powerstrip

kovecses
Lenne egy kérdésem. Nvidia 7600gs-em van. Egy régi Compaq monitoron játszanék de rohad kevés a fényereje! A kérdésem az lenne, hogy a Most Wanted-ben lehetõség van e valahogy a gamma (fényerõ) felhúzására? Mert így most nagyon sõtét a kép! Az nvidia control panelen próbáltam, de csak az asztal fényerejét engedte felhúzni!

Valaki tudja a megoldást?
Elõre is köszönöm!

Te tudod...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ja arra én is kívancsi leszek!
Amúgy az a zöld járgány egy Barracuda nem?
énis, de ez annyira jo video 😄

SLICK
12:18-kor is csak két percre volt idõm benézni, mivel épp kicsengettek óráról...
nem kellene felháborodni, nem csak én törölgetek, amúgy meg kb du 3 körül érek haza a suliból azelõtt semmikép nem tok itt lenni...
na mindegy nem offolok

Sland
Én a lányokra szoktam -.-

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

erre elélveztem

reaper4
a platformoknál nincs ott a pc. lol

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DJ Skyline
2:13-nál van egy jelenet amikor ugrat,kíváncsi vagyok,hogy ott balra kilehet-e ugratni majd, vagy a láthatatlan fal megakadályoz majd benne!😄

Pheaper
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#eljen><#taps>nagyon jóóó lesz ez megéri a 12 ezret az fix

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

DJ Skyline
majd õ eldönti mit kell törölni,mit nem! elvégre õ a moderátor! 😊

DJ Skyline
SLICK felhasználói adatlapja
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 10. 13. 12:18

nem õ volt még mindíg! fellehetne már fogni,hogy nem csak SLICK képes üzenetek törlésére a topikban!

Danman
"A WAREZ hozzászólások törölve lesznek! Majd akkor gyertek warez cuccokkal ha BIZONYÍTANI TUDJÁTOK a valódiságát! Aki olyan hülye, hogy bedõl a fake cuccoknak az legalább ne reklámozza a saját agyi kapacitásának korlátait!"

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Biztos azt mondja hogy nem jó neki a printscreen gomb 😊

Jo lenne ha nem jönnének. <#falbav><#guluszem1><#csodalk><#gunyos1>

DJ Skyline
Jaj,jönnek a tizenéves NFS Fanok! :-tNFSf <#wilting>

reaper4
csak azt nem értem, h ha ennyire kitart az állítása mellett, akkor miért nem rak be pár képet?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sland
Jaj, Péntek 13...
Ma tuti nem lesz demo XD

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Kaptam egy privátot 😊ami az #5647 hszre vonatkozik 😊

"Feladó: c a r b o n
Elküldve: 2006. 10. 12. 21:47
Tárgy: Nincs tárgy
te szerinted ki a faszt érdekelsz?
Onnan letöltötted ahonnan én te fasz?"

Csori
sztem olvasták ezt a totyikot. és látva a mai hisztit kicsit piszkálják a kedélyeket 😄DD

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

DJ Skyline
legfrissebb hír a needforspeed.com-on! már azt hittem demo lesz a tizenkettedikei dátum alatt, de még várni kell! 😊

gduck
Az ftp://largedownloads.ea.com oldalon 300-ra csökkentették a felhasználói limitet... Ez persze nem jelent semmit, de hátha <#wave>

😄DD

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

ffxi
Nem kell biztatni, tölti anélkül is<#lama>

Fákjúal!

Tigristank
Na persze. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Evogordon
<#mf2><#mf2>

FOXX supreme
Én nem ismerem ezt az embert<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
A mocskok meg már rég nyomatják az elkészûlt verzióval.. Mi meg csak várjunk pff... Inkább elmegyek FOXX-al keresztbe rakjuk egyszer ktszer az 1000-res suzukiját és megvolt a napi CARBON<#nyes><#idiota>

Evogordon
Nem baj 😄
Én haveromat bíztatnám hogy tölcse le <#idiota>

Az EA ugye sokmindent megígért nekünk. Ígért szeptember közepét, szeptember végét október elejét, majd október 8 (vasárnap) 13:00 is volt. Én erre azt tudom mondani, hogy szemét EA! Össze-vissza mondanak mindent. Mintmár említettem a chat-be az is elõfordulhat, hogy a játék megjelenése után (errõl november 1-6-ig kaptunk infót) fog megjelenni a demó. Ha ez így van akkor a kutyának sem kell majd... Csak ezt akartam elmondani. FORRÁS

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

TothLaci
A lényeg: Test Drive ne csússzon 😊
Csori
tartalom : <#eljen>
dizány : <#eljen> - pont elég

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Tigristank
Nem baj, jó ez. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

FOXX supreme
😄 látok benne valamit😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DJ Skyline
nos, csináltam egy FAQ-t, természetesen konzultáltam elõtte SLICK-el, hogy kell-e, mert személyes véleményem szerint a gportálos FAQ elvan hanyagolva,és fél óra míg betölt néha!
elõször is leszögezném,hogy nem vagyok kíváncsi arra,hogy szar a dizájn (ami nincs),mert egy FAQ legfõbb célja az információ közlés, és nem a webszerkesztõ tudomány bemutatása! másik,meg nem értek nagyon a dologhoz,és azért sincsen dizájn! <#gonosz1>

DJ Skyline
és akkor nyitnak 5 perc múlva egy másikat! :C
különben egyre gondoltunk,mert fél órája ezen gondolkoztam én is,de akkor inkább maradjon,és törölgetés,mint hogy nyitnak még 3 Carbon topikot

Sland
Szerintem a demóig le kéne zárni a topicot.

Evogordon
looollll XD nagyba olvasom...lassan elkezd rátérni mi az a borzasztó dolog mondom magamban biztos min 1 hónapot nyúszni fog erre olvasom hogy 5 napot csúszni fog xD

AtiRadish