Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert ezek szerint akkor jo sok versenyt kel megcsinálni hogy lehesen venni következõ kocsit, meg oyan godnolom nem lesz hogy nah most musclebol egmvan mind akkor kellenek az exoticok-ok
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
vagy legalább egy silviát !
viszont innen letudod szedni az elsõ részt! játékok / n / Need For Speed 1 2 3...ez az elsõ rész 3 felé bontva
off
Nincs meg valakinek az 1? Tehát a legeslegelsõ rész, road & track ha így többet mond. Az én CD-m sajna elkopott😊 és sehogy se tudom beszerezni. Ugyanígy vagyok ennek az SE verziójával (+ kocsik és pálya) ami naon fáj, hogy ezzel még sose jácottam szal mindeképp érdekelne.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Hiányoznak a kódok is 4 után 😞
FZR kéne meg betmobíl, k.i.t.t. meg hasonló
persze csak kóddal lehetne behozni 😊
Most az EA oldaláról letölthetõ a Collector Edition?
Mert akkor sztem órák kérdése és felteszik...
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
amúyg lehet azért nincsenek meg ezek a számok, mert nem adták ki õket, hanem majd a carbon megjelenése után. Szal utánna már rengeteg helyen meg lehet találni
lehet ez teljes lesz
szerk.: ebben is 22 szám van, szal nem a teljes :|
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"