Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skacok emlékeztek tavay, amikor megnyilt egy nfs oldal és vissza számlált egy számlálo menyi idõ van még mw ig, kiirta még 52 nap, meg amikor idén juniusba e 3 on ott csücsült a carbon, meg infok jöttek miyen voltmá 😄 meg emlékszem amikor mondta slick hogy gyerekek még 3 honap és kijön nuygi, most meg 2 hét és kijön dejo 😄

sztem vmi rendõrmester lehet

Jagi
elõször ránéztem aszittem Prince xDDD

egnemet az zavar, hogy minden kocsi csoporthoz kb 10-12 auto tartozik, nem kevés egy picit ez?
mert ezek szerint akkor jo sok versenyt kel megcsinálni hogy lehesen venni következõ kocsit, meg oyan godnolom nem lesz hogy nah most musclebol egmvan mind akkor kellenek az exoticok-ok

hehe ez meg vmi katona ?? 😄

de szerintem lazán berakhatták volna mindegyikbe az nsx-et

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

hát igen sajnos, de lagalább civic meg rsx van benne

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

tényleg nsx remélem azt se hagyják ki !!
vagy legalább egy silviát !

SLICK
az U2-bõl se tom miért szedték ki :| de mindegy lehet más oka van ennek...

hát igen én mint nagy Honda õrült eléggé hiányoltam a hondákat meg az Acurákat a MW-bõl

DJ Skyline
nekem megvan az SE,csak nem tudom feltenni a gépre! 😄
viszont innen letudod szedni az elsõ részt! játékok / n / Need For Speed 1 2 3...ez az elsõ rész 3 felé bontva

Ahogy látom lassan kezdetét veszi majd a játékváró függõség meg a másodpercenkénti hsz-ek. Na de ez így van rendjén, hiszen mégis csak az új nfs-rõl van szó😊

off

Nincs meg valakinek az 1? Tehát a legeslegelsõ rész, road & track ha így többet mond. Az én CD-m sajna elkopott😊 és sehogy se tudom beszerezni. Ugyanígy vagyok ennek az SE verziójával (+ kocsik és pálya) ami naon fáj, hogy ezzel még sose jácottam szal mindeképp érdekelne.

<#worship><#worship>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Jagi
lááááál! Elszálsz a kanyarban, mert hirtelen nem lesz tapadás az út meg elfogyott^^ demegnézném😊

DJ Skyline
jaj, KITT SPM fokozattal viszi a nem tudom mennyit, rádobsz még egy kis nitrót aztán.......<#idiota>

Jagi
Zsarunak teljesen beillene...<#hehe>
Hiányoznak a kódok is 4 után 😞
FZR kéne meg betmobíl, k.i.t.t. meg hasonló
persze csak kóddal lehetne behozni 😊

vezze annyi videó van már h összelehetne rakni a játékot!!! 😄😄😄

dienesoft
*fölrobbannak

dienesoft
jézusom mi lesz itt az interneten ha megjelenik a demo 😊 lehet hogy a serverek fölröbannak majd maguktól 😄 aztán lehet este a híradóban is benne lesz :p

DJ Skyline
esetleg a Last V8 Interceptort,aztán az bebüntetné a felhozatalt! 😄

Ezt nézzétek meg! Naon zsír kis oldal! Lehet benne tunningolni! Ilyen lesz a tuning a Carbonban!

DJ Skyline
nem, egyenlõre csak elõrendelhetõ,majd lelehet szedni ha megjelent!

Ittvan még egy videó!
jakewyler
Hali
Most az EA oldaláról letölthetõ a Collector Edition?
Mert akkor sztem órák kérdése és felteszik...

Danman
nem értek hozzá, de gondolom mivel ugynaazzal a motorral fut már 3mal ezelõtt óta az nfs (asszem) akk csak a textúráit kéne áttenni egyikbõl a másikba egy kocsinak

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Jagi
nem kivenni hanem hozzátenni kéne :S

Jagi
na jah, az U-ban csináltam egy akkorát, hogy...
betyáros nagyon

SLICK
sztem a Honda S2000-t is visszítehetnék már, nem tom miért vették ki egyáltalán :|

SLICK
én már rég kerestem itt is, de nem találtam meg...
amúyg lehet azért nincsenek meg ezek a számok, mert nem adták ki õket, hanem majd a carbon megjelenése után. Szal utánna már rengeteg helyen meg lehet találni

Jagi
még jó, hogy a skyline-t visszarakták bele az MW-ben hiányérzetem volt 😊

Jagi
DJ Skyline
egyes képen azok sziklák akarnak lenni a vízben? az addig ok, csak hogy néznek már ki! O.o

Jagi
tökmindegy, ha kijön a gamma kilopjuk belõle mint anno az NFSU-ból 😊

DJ Skyline
DC++, torrent esetleg ha ott fent van

matyi08
és a maradék 8-et honnan lehet letölteni?

Jagi
tom

DJ Skyline
amibõl hiányzik 8 szám! 😊
lehet ez teljes lesz

szerk.: ebben is 22 szám van, szal nem a teljes :|

tod kb egy honapja lehet már tölteni

Jagi
Az elsõ track a Juiced-ból ismerõs lehet 😊

Jagi
Elméletileg a SZÓNDTREKJÉT lehet szedni...
nálam már az megy <#hehe>
tehát gyakorlatilag is^^

DJ Skyline
végre valami hír a demoval kapcs

sztem ebbõl vagy holnap lesz vagy holnap után

TothLaci
NFS-Planet oldalon olvasom, hogy PC demo már majdnem kész a megjelenésre, de még nincs megjelenési dátum. Ilyenkor általában 1-2 napot kellett rá várni.
nyertél 😊

DJ Skyline
de,most jutott eszembe! van egy videó amikor mutatja a kategriákat úgy hogy forognak az autók, és ott szerepel ha jól emlékszem!

srt-8 még egyik képen,videon se volt...

trackmaniac
A link: EA

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

DJ Skyline
elbizonytalanodtam,most nem tudom melyik a jó carlist,mert itt a Dodge Charger SRT-8 hivatalosan megerõsített, de a wikis oldalon meg nem! szóval nem akarok hülyeséget közölni,így lehet egyenlõre marad a régi