22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Nohab
    Ok köszi az infót így kicsit megnyugodtam :)
  • Shortstop
    nekem is driver frissítés kellett hogy menjen
  • Nohab
    Hát nem is tudom van itt pozitív és negetív érzelmem a demóval kapcsolatban. Az autosculptot nem tudom kipróbálni mivel minden autó totálisan fekete így hát nehéz megkülönböztetni bizonyos részeiket.Bizonyára egy driver frissítés majd megoldja (remélem)
  • Shortstop
    aki panaszkodik a drift módra az próbálja ki az LFS vagy a GTR2-t hogy abban milyen driftelni. Szerintem sokkalta könnyebb miont circuit. Szerintem már-már túlságosan könnyű ez a mód benne és mintha úgy vettem észre hogy vann benne segtség is mivel mikor a kanyarban a kerekek elvesztik a tapadásukat a gép belevisz egy kis ellenkormányzást. ezt abból láttam hogy másfele fordult a kerék mint amerre én a kormányt fordítottam. Amúgy a circuitben az irányítás szerintem fejlődött és jobb lett és tetszett hogy nem 180mph-del megyek a sikátorban hanem 80-90mph-val a nyílt utcán. A tuning szerintem jó. A hangok nagyon jók lettek. A muscle carnak meg iszonyat kemény hangja van. Szerintem nem lesz ez rossz játék. A graf meg hát igen. Csilli-villi és sokat nem kell a játéknak mással számolni mint mondjuk egy szimulátorban úgyhogy megírhatták volna jobban is szerintem... A motion blur-el átestek a ló másik oldalára, szerintem érdemes kikapcsolni... 100km/h-nál nem mosódik minden úgy el hogy ne lássak semmit.... De mindent összevetve nem lesz ez rossz a maga kategóriájában...
  • kovecses
    438ezer? Az igen! Akkor még van mit fejlődnöm! :D
  • fifi
    köszönöm...
  • Code92
    hát ahogy így elnézem kissé kiábrándító lehetett a demó remélem a teljes valamivel jobb képet ad bár a leghangulatosabb akkor is az Underground 1 volt mikor még ez első olyan nídfószpíd volt amiben tuningolni lehettt kívűlről és a niggák meg a brádák meg a hómík szórták a pénzt és a kishópihéknek odavertek meg feeling volt akkor az ug 2-t a zenével cseszték el de nagyon m,eg az amúgyx is polyan illúzió romboló volt minden hájtekk dolga ellenére akkor az MW az kissé rendőrorientált volt és most jön ez emi remélem hozz azt a halálos iramban sztájlt:)amit eddig teljeseben még egy játék sem hozott
  • jakewyler
    Jó estét
    Na én is leteszteltem a gémet,hát télleg a drift nagyon könnyű,minden más nekem teccik eddig
    Aki ATI-s és 6.4-es driver van fönn megse próbálja,mert alapból restartol a gém indításkor,6.9-el tökéletesen működik.
  • kovecses

Kezdetnek nem is rossz drift!
    De azóta már sikerül 159780 is! :P
    Lesz ez még többis!
  • TothLaci
    Szerintem még lassabb, mint XP-n lenne, a játék grafikája nem olyan szép, de ahogy nézegetem a képeket, nálatok sem.
  • Dodo55
    Amikor már bentvagy valamilyen versenyben, akkor az ESC-re megjelenő menüben van egy olyan menüpont, hogy controls.
  • fifi
    hol a lófüttyben lehet a controls kiosztást állítani???

rájött már vki?
  • fireball
    nah mit talasztaltatok? érdemes rááldozn i650megát a korlátlan netből?:D
  • Senki02
    Nah szerintem én valami kamu demot öltöttem mert most nézem hogy csak 300mega mikor 650-nek kéne lennie. Most töltöm az elvileg jó verziót. Csak legyen jó
  • kuci06
    motion blur-t be tudtad kapcsolni? (nekem is ilyen a videókártyám)
  • PunkZoli
    és sebesség? van viszonyaítási alapod xp hez képest?
  • Matthewpamer
    3700+ 1 giga ram x850xt minden maxon és full simán fut
    grafika is szép
  • TothLaci
    Sikerült elindítani a játékot Windows Vistán. Csak a kompatibilitást Win 98/ ME-re kellett állítanom, és adminisztrátor módot bejelöltem rajta, ahogy leírták a readme.txt-ben.
  • Elmör
    Szép teljesítmény!

Szerintem lesz még jobb is...
  • PunkZoli
    csak a rombolás van!
  • Elmör
    A demóban nincs benne a csapatépítés ugye?
  • samhun
    jaj neee, már megint kezdődik...
    EA gameknél hibát ir ki telepitésnél. erre van magyarázat?
  • kuci06
    na nekem is sikerült elindítanom:(végre...)

Pro: autosculpt, canyon duel(nekem nagyon bejön, bár kár, hogy nem driftelni kell, pedig az lett volna az igazi móka, hangok, jók az új ötletek(saját csapat, crew control...) camaro ss!!
    Contra: gépigény, elég randa grafika, a "drift"-nek nem sok köze van az igazi drift-hez, furcsa irányítás
  • Daveee
    skacok AZ EA amikor interjut adott szovot arrol hogy szokatak őkis jácani driftelni áltba 250 sikerül nekik, de a legjobbak 400 at is elérik, hátén ponotsan 438 at értem el :d énvok DK

http://gportal.hu/portal/mafia2/image/gallery/1161980472.jpg
  • fifi
    rájött valaki, hogyan lehet a billentyűkiosztást változtatni?
  • Elmör
    Nem, ez már sok-0! :)

Na azért ez mégiscsak idegesít, hogy most a vinyóval van gond vag a letöltéssel. Most EA oldaláról szedem, aztán holnap kötethibát is nézek hátha az. Vagy az nem deríti ki, hogy van-e badsector?
  • Tomsteel
    vegyél vissza az arcodból pubikám...senkit nem érdekel, hogy "röccen"-e a játék a gépeden! azért mert bizonyára kemény munkával szerzett pénzedért vettél egy atom számítógépet, még nem kéne elszállnod magadtól !

Természetesen ezt nem csak rád vonatkozik!
  • kigyi
    Ez már 2-0 ha jól sejtem.
  • Elmör
    Átraktam a másik gépre is a zip-et és ott ki tudtam csomagolni, de aztán installnál meg előjött a "corrupt files" felirat, szóval Pc-Elmör 1-0
  • BIZ0906
    Hát az eddigi véleményeim alapján lehet, hogy cáfolnom kell mert ha jól eltalálom a beállításokat egész faszán megy. Most a verda lejebb és az utca feljebb van állítva grafikailag mert ha nincs az utca ól beállítva nem látom az utat és az elég gáz. Na de kiványcsi leszek a full-ra.
  • csoola
    nekem a muscle car irányitása volt kicsit nehéz, nem vok ehhez hozzászokva, sztem egy nfs nem baj a nem nehéz, ha óriási kihivásra vágyok ott a gtr2... a grafika maxon áll-leejtös, föle a kocsi meg a fények, sjanos optimalizálásrol nemtok irni mert nálam maxon nem röccen 1általán.
    szal nekem elsöre kicsit nehéz, bár ez igy most nem fokozatos, hanem bummmbele a közepébe demo... a teljes sztem jobb lesz, azért várom, de nekem a most wanted elsöre jobban bejött:P
  • Bandi 18
    Hehe hibát észlelt ezért leállt a fene egye meg évente egy játékkal játszok erre tessék:D várhatok újabb egy évet
  • LeePí17
    hát szvsz hatalmas csalódás..
    igaz fel voltam rá készülve..(by 19perces videó a Ps2demóról)
    irányítás
    grafika..türhető..
    drift..áhh..
    nagyon hasonló a TDhez..bár az U1 U2 a halálos iramban 1-2
    1 pozitívum..bár az sem nagyon az autosclupt.
    semmi más..
    még meglesem majd a fullt..
    de a véleményem megvan róla..

• SkYPeT
    Jah elöbb elfelejtetem írni a Drift olyannyira könnyű, hogy picit nyomogatjuk a gombokat és szinte magátólvégig megy a kocsi a pályán. Kicsittúlzottan segítbenne a gép
  • SkYPeT
    Hát nekem elég pozitív a véleményem, persze vannak benne szar dolgok.
    Kezdjük ott, hogy az Autosclupt szerintem elég jól teljesít de szerintem nem nagy különbségek lesznek a kocsik közt. Max hogy a spoiler két centivel magasabb mint a másiknál.
    A grafika: én köztudot semmi bajom a régi vagy szar grafokkal. Lényeg hogy elment a kis gépemen. Az optimalizálás télleg elég gány. Habárez még csak demó, lehet a teljesnél már jobb lesz(remélem is).
    Az irányitás elég jóra sikerült. A Drift számomra kicsit könnyű, éstélleg elég egyszerüen össze lehet hozni a 100-ezres pontokat. A Canyon Duel első része jó de a másodikban vagy én vagyok pancser vagy télleg perfectül kell vinni ha nem akarod, hogy az első 10mp-ben el huzzon melleted az ellenfél(ahogy az velem történt).
    Összevetve nekem teccik a Carbon, jó pofa ötletekel, sok sok hibával melyet reméljük a teljesre kiis javítanak(pl: optimalizálás).
    És ez magánvélemény nem megnyakazni érte.
  • drop
    hát nekem az irányitásl van bajom nem tudom mejik részbe volt olyan érzés minta mindig a fal magára huzna de it is azt tapasztalom vagy lehet elszoktam csak töle de nekem kicsit zavaró
  • fifi
    nem nagyon akarok itt szidalmazni semmit és senkit, de ez vmi elcseszett egy alapokon nyugvó téma lett... én nagyot csalódtam, de remélem van akinek bejön...

kérdés: van aki rájött, hogy hogyan lehett a "controls" gombokon változtatni?

én azt szeretem, ha space a brake és V a handbrake :D
  • Daveee
    FAKE
    de mostmár iyenről nebeszéjünk, mert4 nap és full
  • capo16
    hy all! szerintetek ez fakke http://thepiratebay.org/brwsearch.php?b=1&c=401&d=0&orderby=&page=10 alulrol a 3dik
  • gabi89

A graf. elég szar tiszta mw semmivel se szebb az meg ahogy a kocsi csillog hát az borzalom direkt azért csinálta így az EA,hogy a 12-14éves kis ... tetszen a játék.(akinek nem inge ne vegye magára)
    A driftnek meg semmi köze a rendes drifthez.Talán a canyon futam az ami kicsit feldobja.