22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#21314 na ezt meg honnan veszed!? -
Szabi1991 #21313 2008 noveberben jőn a kővi nfs ... -
birka1001 #21312 red bull mien géped van? az a kép nem a legjobb! -
birka1001 #21311 ha szereztek is egy 100%-os mentést sokdolog van vele hexa editorral meg kell nyitni a át kell szerkeszteni mer nem ugyanazzal a kulcsal lett felrakva én is cumiztam vele miko meghaat arendszer azt kellett mentés 1x elég volt kijaccani amugy redbull GATYA AZ AZ AUDI DOBD A KUKÁBA!! enynyi jövö novembert varom mé jelenik meg a kövi NFS -
Szabi1991 #21310 Ien rondát tényleg nem.. -
Beni521 #21309 jössz egy béna Le Manssal, aminél csak annyit csináltál h átfestetted és lecserélted a felniket valami kalap szarra és azt hiszed h szép és jó? totál LOL:D -
chapog #21308 Üdv mindenkinek, lehet,hogy bénánk fogtok tartani, de nem tom hogyan kell tuningolni a kocsit. Segítene valaki? -
#21307 majd felrakok egy képet kicsit később -
#21306 most nem fog menni -
#21305 Háát én a corvettemmel nyomtam az utolsó városrészben mert az kurvára gyorsul...kicsit irányíthatatlan de meg lehet szokni. -
#21304 Zsolt9999 én akkor megnézném azt a képet. Amúgy bocsi mert ezt a kocsit én career modban csináltam. -
hitch #21303 csáó.van a carbonban vibráció(mármint gamepadon)? -
liverpool123 #21301 ti az uccso városrészben milyen kocsival voltatok?
mer nekem full tuning aston martinom van és simán lenyomnak -
#21300 sziasztok!
igaz az hogy PS2-őn magyar felirattal van a carbon?? -
#21299 én tudok -
#21298 jó kocsi -
#21297 Jah sorry ez nem is a Garage topik...uppsz...de azért ilyen kocsit nem tudtok csinálni -
#21296 -
#21295 Ja és alkalmazz olyan embert akinek a leírásában benne van h tud performance-ot tuningolni. Mintha lenne ilyen ember bár nem vágom már annyira. -
#21294 Köszi, megpróbálom, bár eddig csak két Tier 2es kocsi van. A pénz meg eddig se volt gond. Mindegy, megpróbálom. -
#21293 Add el, vedd meg a lehető legdrágább tier2es kocsit, hiába lassabb, sokkal stabilabb lesz, és kanyarokban otthagyhatsz mindenkit.
Mivel amúgy nem tudsz tovább jutni, nincs veszteni valód... :) -
#21292 Szia!
Mennyit ér az autó??Esetleg ellehet adni,aztán gyűjtögetni szabad kóborláskor.. -
#21291 Na igen, de ahhoz, hogy tuningoljak, ugye versenyeket kéne nyerni, hogy unlockolja az új alkatrészeket. Itten van a bibi... -
#21290 Vagy itt, vagy az NFS-carbon Garage-topicban kértem már egy kis helpet (ha valaki nagyon ráér... :-P)
Sajna csak francia verziom van PS2-ön; igy még magyarositani sem tudom... Le tudna valaki irni nagyjabol a menü szerkezetet+strukturajat; h. nagyjabol el tudjam magam navigalni? Tul hüle vagyok franciabol+utalom ezt a nyelvet; igy betanulni sem akarom a menüket... :-P
köszi! -
tmisi #21289 Venni kell jobb kocsit és azt is addig tuningolni, amíg lehet. Én is ezzel küzdőttem, de miután elérhető lett a Ford GT, szinte verhetetlen lettem (ne jó néhány verseny így is izzasztó volt). És felvenni más embereket is! -
Zsolt01 #21288 Itt #1874, #1875 ! -
xmacx #21287 Hali!
Asszem nem megy fel az 1.3-mas patch.
A játék (nemom melyik warez verzió) alapból 1.2 -es verzión fut.
Az 1.3-as telepítésekor felugrik egy dos parancssor ablak egy pillanatra aztán annyi..
Mi lehet a baj?
köszi,
üdv:
Mac -
#21286 Első szériás alfám van, minden alkatrész maxra fejlesztve, kicsit gyorsulásra specializálva. A segítő per pillanat Samson, blocker. Mondjuk billentyűzettel nyomom, nem kormánnyal, de ez akkor se mentség. Egyszerűen nem értem a dolgot. Eddig röhögve ment minden futam, most meg egyszerűen esélytelen az élen lévőt beérni... -
#21285 Milyen autód van,mit tud,használsz segítőket,esetleg egy képet megnéznék róla! -
#21284 Basszus, nem tudom, mi a fasz van. Tényleg olyan sokkal nehezebb a játék az első boss leverése után???????
Egyetlen kibaszott versenyt nem tudtam nyerni azóta. Fizikai lehetetlenség. Segítsetek már, mi ez??? -
#21283 Nem akarlak megsérteni,de a szín összeállításoddal gondok vannak :)
Kezdésnek jó,de a fejlécet és a hátteret sűrgősen cseréld le szerintem.... -
#21282 A banner kegyetlen úgy is mondhatnám,hogy majdnem lefordultam a székről.... -
#21279 Első szó : PS2 -
#21278 Valószínűleg nem a collectors edition van meg -
#21277 Azt nem tom kipróbálni au új géppel mert megsérüklt a dvd... :'( -
#21276 lazán kéne vinnie max grafikán de a carbont elbaszták rendesen...
Most wanted gondolom egy is maxon , és annak szebb is a grafikája -
#21275 Hát ezt nem értem, basszameg. Egyszer már legyőztem az első bosst (Angie), és utána is lazán nyertem a versenyeket. Aztán elcsesződött az a mentésem, újrakezdtem, most is ugyanott vagyok, Angie megvolt, de utána egyszerűen labdába sem tudok rúgni a versenyeken. Nincsenek unlockolva a 2. tieres alkatrészek, az első tieres kocsikkal képtelen vagyok nyerni. Nem értem, mert mondom, legutóbb, mikor itt tartottam, az 1. tier-es alfával simán hasítottam, most meg állva hagy mindenki. Örülök, ha 5-6. helyen beérek. Mi a szar ez? Tudja valaki??? -
#21274 Én készítettem! XD
Sajnos látom jó bugos lett....:( -
babetta80 #21273 nekem pentium (R) D 2,8ghz 2,8ghz 1gb ram 7600 gs vid kártya és 1280 ba is simán megy -
Daveee #21272 2 és fél honapja jelent meg, vagy amikor mi még az mw-t nyomtuka akor te már suniyba a carbont :P :?