22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
babetta80 #9698 SEGÍTSÉG!!! -
#9697 hát hazajötttem, jáccottam vele ismét egy kicsit, de még mindig nem fogott meg, mondhatni elégxar-->uninstall, nah majd hátha lesz vmi a teljesbe:) -
babetta80 #9696 gamestar
-
#9695 nem, a teljes game megjelenése: Amerika-Október 31. | Európa-November 3. -
babetta80 #9693 sziasztok segítség kellene sehogy nem akar elindulni a demo azt írja valami hibát észlel és leáll. előre is kösz -
#9692 bocs hogy nem olvasok vissza de vki adjon pls egy linket ahonnan viszonylag gyorsan lejön a demó, mert én dél óta töltöm, és még csak a felénél tart -
#9691 Hát én végigjátszottam a demot ami 10 perc volt. Azt hittem a most wantednél lejjebb már nem jutunk de tessék!! -
#9690 Nem írtam semmit az elmosódásról. A sebességérzetről írtam, hogy nincs benne.Alig halad a kocsi az úton az arányokat nézve.Mentem már annyival igen.Lehet, hogy a video csal, majd a full játékot azért megnézem. -
Szabi1991 #9689 igen , de ahoz kéne a bin megnyitó/szerkesztő.. -
#9688 A replay-t igazán bethetnék megint az nfs game-kba, ha jól látom ebben sincs...:( -
#9687 hopp ez nem jó, akkor itt -
hungariaia #9686 Helo A telepítési mappán belül a CARS-ban több autó is van és megvan hozzájuk az összes fájl is!Sztem valahogy elő lehet őket csalni! -
#9685 ati.com-on vannak a driverek hozzá, pontosabban itt -
Szabi1991 #9684 mentél már 180km/h-val?
ott még nincs szinte semmi elmosodás :D
max ha oldalra nézel :D -
#9683 Nem erősítem meg... Elmosódik a környezet az autó száguld, az adrenalin szintem emelkedik... Van ott sebességérzet, ne félj... -
#9682 hát ezzel a játékkal kicsit más lett a véleményem mint volt.....azt hittem hogy a muscle autókkal jóket lehet driftelni és a tunerrel jókat lehet majd körversenyezni......hát a tuner autóval lehet a legkirályabban driftelni ((sokkal jobban mint a muscle-val)) és a muscle autóval sokkal királyabb körversenyezni!!!!!!...hát kicsit érdekes lett a játék..:S:S:S:S -
#9681 Megnéztem azokat a videókat amiket a csináltak és egyszerűen siralmas a sebességérzet. A kijelzőn 110Mph körül megy a kocsi ami kb. 180Kmh és mintha egy vén nyanya bottal reszketve az úton botorkálna
Demo-t nem szedtem le, mert nem szoktam, de ezek a video-k kiábrándítóak. -
#9680 Kicsit durvák voltak az egyik Trailerben... Sztem nem lesz rájuk panasz! -
#9679 érdekel milyenek lesznek továbbá a zsernyákok... mert ha nagyrészt uolyanok, mint MW-ben, akkor tárgytalan a kíváncsiságom... -
#9678 Nekem x1300 van, énis leszedtem most jó. Köszi a tanácsot. -
Szabi1991 #9677 6 új kép ! -
Gazsi007 #9676 Azt légyszives mond meg hol tudom leszedni? -
#9675 nekem is x1600pro van,nekem is újraindult a gép leszedtem a 6.9-es drivert és elindult -
#9674 Hát nem nyerte el a tetszésemet a demó :) -
#9673 Végre egy ATi-s -
Gazsi007 #9672 Asus X1600 -
Skarc #9671 Geforce 6600 GT -
tom235 #9670 a collectors edition is megjelenik 31.-én vagy csak a sima? -
#9669 milyen videókártyád van? -
Szabi1991 #9668 Mazda 3 Videó ! -
Skarc #9667 Hali! Az miért van, hogy baszkódik a hang? Pedig mindenhol jó volt eddig csak itt nem :( -
Gazsi007 #9666 És azt hol lehet? -
#9665 Sztem rövidesen lesz új ForceWare driver is, ami az NFSel kapcsolatos "javításokat" tartalmazza (múlt évben is így volt ) -
#9664 vga driver frissítés -
Gazsi007 #9663 Hello mindenkinek.
Mitől lehet az hogy mikor belépek a Demoba akkor egyböl reszetel a gép? -
#9662 nemnem, itt a driftről volt szó:), de amúgy én nem tom csak amit írtak, mer csak mielőtt eljöttem dolgozni akkor jáccottam vele 1 kicsit, a véleményemet meg má írtam:) -
#9661 Igen az nekem is volt ráadásul elsőre és EVO-val...Mondom "Ennyi az egész? AKk nem nagy cucc...":D -
#9660 Ja, kell fékezni, de még mindig igen furán üzemel a verda... Majd kormánnyal is meg kell néznem -
Az alább látható arcot az első kanyarban lehagytam, majd "Opponent Overtaken" üzenettel instantwin ^^ -
#9658 hát Circuitban Lamborhinivel én nem ezt tapasztaltam, kanyarokban nem árt erősen fékezni