22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• capo16
    az meg mi?
  • SzZs
    A Carbon "kiélvezéséhez" erős gépre és valamilyen játékvezárlőre van szülség.Akinek gyenge gépe van,az a szaggatás,gyenge grafika miatt szidja.Akinek meg csak billentyúje van,azmeg az irányítás miatt.
    A demo alapjám nemlehet egyértelműen véleményt mondani,hisz sokminden le van butitva,több funkció el sem érhető,csakmajd a teljesben.
    nekem nagyon is bejön,és megfogom vásárólni az eredetit,de csak és kizárólag az online lehetőség miatt
  • Daveee
    futass le egy 3d mark 2005-et, min 2900 nak kell lennie
  • capo16
    91.42 es van fenn ma szedtem le a legujjab talan
  • Alwares
    Mi az istenért nem lehet bekapcsolni a motion blurt? Az MW-ben még be tudtam. Minden esetre ez egyáltalán nem jobb grafikailag mint a MW és az futott maxon 6-os AA-val... Ki érti ezt....
  • bertino
    ugy bírom istenem...
    körversenynél beszól a társam, mikor ráeresztem a nitrót... "Yeah man, thats it!"
  • SLICK
    nem tom talán új videokártya driver kell...
  • Daveee
    nekem voltmár rá alkalom, ezért használok kaspersky-t
  • capo16
    de akkor még is mi a f*** baja van nem értem
  • capo16
    és mit ajánlottok?
  • SLICK
    Nekem is Nod 32-m van, és semmi baja :| a Nod egyetlen egy gammel sem ellenkezett
  • Daveee
    igen
  • capo16
    jah és nod 32 van az lehet a baj??
  • Magnum PI
    LOL! Most vettem észe hogy canyonban is van perfect start. 10mp alatt vége volt. Nekem már sikerült letuszkolnom, az ellent a mélyben, talán a 3. kanyarban ( csak mentem mellette és kiszorítottam, igazábol neki sem mentem )
  • capo16
    de szaggat és van ilyen 20 fps em
  • Blackrav3n
    Elég ratyi ez is, u1 óta annyit fejlődött a játék mit a sims két kiegészítő között... De a reklámnak köszönhetően az ea 10hvonta kaszál egy nagyot :).
  • capo16
    :D
    NAH DE TELLEG MI LEHET A BAJ?
  • DJ Skyline
    nem lehet! úgy megy mintha vonat lenne!
  • Daveee
    akkor emg azért mert még szüz a géped:d avasd fel:D
  • Daveee
    spyware? holélsz ember, akkor inkáb virus
  • Xvitamin
    Canyon Duel-ben sikerült már vkinek szakadékba zúgatni KENJIt? Az előzés már profi szinten megy,de a reptetés még nem jött össze.Nem eccerű.
  • capo16
    tegnap elott raktam a windowst....:D
  • Barney Tech
    Hát sztem a Windows már nagyon meg van hízva és ezért.
    Vagy esetleg valami kémprogram nem lassítja a gépet?
  • Daveee
    rendszer hiba, ettől picivel jobb gépem van és fullon nyomom
  • capo16
    help pls a gepem az alairasomba szaggat a jatek 1024*768 2 highon a többi low on ez miert van pls help
  • Daveee
    sztem akkoris a carbon nyer, amikor meglett a carbon demoja szeptember 1 én, akkor nyomtam ps2-n, és utána az mw-t hát carbon jovval jobb volt
  • Barney Tech
    Szintén most raktam fel az UG 2
  • Daveee
    konzervativ vélemény
  • DJ Skyline
    én most csinálgatok egy kis összehasonlítást, U2 vs MW vs C demo
    U2 letesztelve, MW jön majd holnap! pusztán kíváncsiságból csinálom! :)
  • berlinboy6329
    Ennek a topkinak nem sok értlme van.Nem volt demo,akkor mikor lesz legyen,de sok gyökér várjatok már-ozás,most meg van demó és mindenkit szidja azt(legalábbis vannak)meg egymást is.Ha meg jön a full.akor is káosz lesz.Néhány ban jöhetne akkor hátha lenyugszanak.
  • bgabor
    Kipróbáltam én is a demót.
    Hát én nem fogok most fikázást írni róla.
    Már a Most Wanted is az autóverseny kategória alját képviselte, ez pedig ugyan az a szoftver, kicsit átpofozva.
    Ami az MW-t úgy ahogy elviselhetővé tette, a napfényes erdőbeli autókázások, itt már nem lesznek.
    A valódi autókhoz mondjuk sok köze nincs ennek sem.
    Értékelés: 10-es listán kettes. Nem fogom beszerezni a fullt.
  • berlinboy6329
    fúúú,ban PLS! Thx.
  • SLICK
    Mondtam már fejezzétek be, és püben foyltassátok! És ne barmoljátok szét a topikot mégjobban!
  • CUCLI
    nem akarsz végre lenyugodni? senkit nem érdekel a szardobálásod.
  • thomasthomas
    opp, mikor írtam akkor válaszoltak....nem pcre hanem xboxra megy ugyhogy az most nem nagyon számít......szal akkor akárhogyis de be lehet kocsikázni versenyzés nélkül..

thx.
  • SLICK
    Na mostmár fejezzétek be! Ne offoljatok meg szpemmeljetek!
  • Daveee
    :D lol
  • thomasthomas
    az oké,, de majd a fullban lesz olyan is hogy bejárhatom az egész vérost anélkül hogy versenyeznék?(aki ismeri az NFS elöbbi részeit is az meg tudná oldani a kérdlésemet)
  • SLICK
    ez amolyan illegális autóversenyzős Arcade játék... versenyezned kel lellenfelek ellen, nem lehet még tudni hogy lehet majd autókázni e a vársoban, bár biztos lehet, de csak az a kérdés hogy a Campaign részen vagy esetleg Single részben is lehet...
    Nem tom a géped konfigját szal azt nem tudom menni fog e...
  • Gerbill
    Miért te honnan pofázol?:D