22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• ToCsEk

Miért nem tudom On-ra rakni a Motion Blurt-t?
  • GoKu x
    jézzusom azt meg hogy! ezt gyakorlod miota kijött a demo álitom. hogy kell a 3. pályarészt megnyitni??
  • Danman
    törölt hozzászólás
  • Hörkee
    ott nem jártam :)
  • Randelz
    Dunaszerdahely(Dunajská Streda) és Galánta (Galanta) között.
  • Hörkee
    Szlovákiában hol laksz?:) múltkor mentünk át szlovákián lengyelekhez :)

sry for off :)
  • Randelz
    én is szlovák vagyok és nálunk még nem jelent meg...lagalábbis én még nemlátttam sehol.
  • Hörkee
  • Szabi1991
    "Ausztia"...
    A legjobb NFS játék szavazás
  • Hörkee
    Na most mi van? érdekes dolog: Ausztiából átjött hozzánk a haverom. Egyszerre csak szóbajött a NFS Carbon. Már nemmintha neki tetszene az "autós" játékok, de szóbajött ez is. Aztmondta, náluk Ausztriába már megjelent a Carbon, egyes média boltokban pedig lehet is fele játszani PS-en. Aztmondta ő játszott vele, tetszett neki, szinte hibátlaul elmondott sok-sok infót. Elhittem neki, hát tegnap elmentem Ausztiába... és tessék! minden igaz belőle! Megvenni sajnos nem tudtam(épp nem volt nálam 52 euró=13520HUF). Plusz: Pár napja, egy kedves Szlovák chatesünk(Toney)is aztmondta hogy nálunk már megjelent! Nem tudok ehez mit hozzáfűzni, kis európai országokban megjelent, Amerikában meg nem? (vagy nálunk miért nem? :))

De szánalmas :D haverom haverja mondta hogy megjelent :D
  • Code92
    sztem igaza van mostmár nem olyan túl aktívak as crackerek de reméljünk ami még nincs vesztve vagyis azt hogy jó játék lesz
  • buldozer99
    nah ja!
    Reménykedünk hogy ma vagy holnap jön!
  • jakewyler
    és ezt honnan tudod ilyen biztosan???mert általában a warez mindíg 1 nappal elöbb jön mint a teljespl a mw is 2 nappal elöbb jött mint a teljes,erről ennyit
  • Magnumrolcsi
    Mennyi ideig játszotttál vele?
  • SLICK
    Kedden hajnalban lesz, addig ne is várjatok rá!
  • mike0013
    szerintem csak holnap után:)
    (akkor lesz 31-ike)
  • tsarffi
    Lehet. Holnap már izgulhatunk.
  • MaverickSXT
    Tessek a link de gondolom rohadt terhelt lehet a server
  • Oehler1985
    Igen ha minden jól megy még ma lesz !!!!!
  • jakewyler
    35%-ot adok ráde ha ma is kidobják akkor is csak éjfél fele
  • samhun
    az én véleményem a gépigényröl: full minden, +aa, +af. catalyst is full minden. kicsit akad, de játszható. (radeon 9600, amd 2300+, 768ram)
    nfsmw nekem játszhatatlanul akadt maxon. szoval nekem az jobb. csak a kormányomat sajnálom, nem használom, mert azzal nehéz.
  • tsarffi
    Szerintem nagy esély van rá hogy ma már lehet szedni. Szerintem.
  • jakewyler
    Várunk még egy napot és tölthetjük
  • NeBby
    mi?hogy? minnyár lesz full?mééég ma taláán??
  • tsarffi
    Már nagyon érzem a full-t.
  • MaverickSXT
    lehet tolteni ha van ra le meg sok ido mert eleg hosszu letoltesi idot irt,bar gondolom az anyagi resze ami rossz mert ideje mindenkinek van
  • Szabi1991
    én ugy értelmeztem az e-mail amit küldőtt az ea...
  • jakewyler
    ügyes
  • jakewyler
    lehet már tölteni a collector's edition-t???
  • Szabi1991
  • SLICK
    "haverjának a Kongoi apjának " lol ez tetszett

amúgy a warez igen is tiltott..
  • DJ Skyline
    "Ausztiából átjött hozzánk a haverom."
    rendben, ez a haverom haverjának a Kongoi apjának a Japán hörcsögbarátnője kategória...kamu az egész! :)
  • samhun
    nforce.nl a biztos NEKEM :P
    De ebbe a topicban szabad a warez? mert eddig senki nem szolt :)
  • buldozer99
    az igaz bár valahol olvastam hogy ma jön a full vagy holnap!
  • shiftáj
    kamkam? akkor már rég feldobta volna vki netre
  • Alien1024
    nem gondolod hogy akkor már rég fent lenne neten??!
  • TothLaci
    Milyen érdekes lámpái vannak a Mazdának. Figyeljétek meg verseny közben. GTA-nál még megérteném, de a NFS-nél... :)
  • buldozer99
    A picsa!:D:D
    Na most mi van? érdekes dolog: Ausztiából átjött hozzánk a haverom. Egyszerre csak szóbajött a NFS Carbon. Már nemmintha neki tetszene az "autós" játékok, de szóbajött ez is. Aztmondta, náluk Ausztriába már megjelent a Carbon, egyes média boltokban pedig lehet is fele játszani PS-en. Aztmondta ő játszott vele, tetszett neki, szinte hibátlaul elmondott sok-sok infót. Elhittem neki, hát tegnap elmentem Ausztiába... és tessék! minden igaz belőle! Megvenni sajnos nem tudtam(épp nem volt nálam 52 euró=13520HUF). Plusz: Pár napja, egy kedves Szlovák chatesünk(Toney)is aztmondta hogy nálunk már megjelent! Nem tudok ehez mit hozzáfűzni, kis európai országokban megjelent, Amerikában meg nem? (vagy nálunk miért nem? :))
  • SLICK
    Baromság az egész... Nem értem hoyg nem evszik észre h saját magukat járatják le :|