22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Danman
    Na azért ez egy kicsit túlzás mert megerőltették magukat a fiúk és beleraktak egy két új dolgot ami 1 teljes évig tartott (pff) [autosculpt][canyol duel]
  • Bandi 18
    Érdekes nekem nem írta ki. Egyből jött az autorunja a demonak az kérdezte csak meg hogy kikapcsoltam-e minden futó alkalmazást
  • karajjj
    Sziasztok, drift versenyt tartunk a weboldalon, ha érdekel titeket, nézzetek be! Ma 23:59-ig lehet beküldeni a képeket!
  • midian
    Mert kiírja hogy, úraindít igen nem
  • samhun
    Megnyilt a 3mas, igaz csakaddig amig ki nem léptem a gaméböl.
    1kocsival vittem a circuitot meg a driftet, és igy jo lett.
  • davos80
    Akkor 10 év múlva,a birka nép,egy olyan Need For Speed-vel fog játszani,amiben csak nyomni kell a gázt és helyetted vált,fékez,kormányoz.
    Közben a másik kezeddel ihatod a kólát,meg tömheted magadba a hamburgert,amit persze az Electronic Arts honlapjáról rendeltél úgy,hogy még a játéból sem kell kilépni.
    Lényeg,hogy megint kaptunk egy szar nfst,amiben semmi újdnoság nincs,kb addig élvezhető amíg végig nem viszi az ember,de még addig sem...
  • Lack
    Gondolom az USA-ban jó nagy piaca van az EA-nak. és ha az USA-beli emberekről van szó, rögtön érthető a silány minőség. Ez van
  • Danman
    Dehogynem lesznek jó kis rendőrös üldözések főleg multiban lesz jó érzem előre:P NFS HP powa:D
  • Danman
    ja van egy fraps nevű progi amivel fel tudsz venni videót, meg képet. keresőben írd be h fraps és majd talál
  • Hörkee
    fraps
  • GoKu x
    fraps
  • Danman
    megnyered a driftet meg a circuitet....
  • GoKu x
    aham, akkor nincs rá megoldás
  • sanci000
    valaki mondja mar meg hogy lehet videot csinalni arrol ahogy jatszok!
    van valami kulon progi??? irjatok
  • Shep
    ebben amúgy nem lesz rendőrös üldözés csak ez a nyomorék sufni tuning?
  • Hörkee
    megkell nyerni az első 2 pályát, és akkor unlockolja a 3.at
  • SLICK
    meg kell nyerni az első 2-t... ha ezután sem nyitja meg akkor ez van... eddig nincs rá megoldás
  • bld
    az a baj h a statisztikák alapján módosítják a játékot szal ez kell a népnek lsd. a szavazás, a sok retardált.....
  • davos80
    Ja,újabb dobozautó játék,ugyan azzal a graf motorral,csilivili graffal,0 szimulációval.
    De hidd el Lack,amíg veszik,addig ez lesz,nem fog "magába szállni".
    Márpedig veszik,lehet,hogy nem a magyarok,de veszik.
  • Lack
    Vagy mert még nem játszottak FlatOut2-vel, vagy GTR2-vel :D
  • GoKu x
    PLS vki mondja meg hogy lehet megnyitni a 3. pályarészt??
  • davos80
    Nem értem miért jelölték a legtöbben az NFS Carbon-t,mint a legjobb NFS játék,mikor még meg sem jelent.Csak egy demó...
  • Lack
    Amíg erre van igény, addig az EA ilyen szarokat ad ki a kezei közül.
    Automatikus ellenkormányzás?? Röhej! Ja, biztos sokaknak megterhelő lenne
    menet közben ellenkormányozni is. Igazán jó lenne ha kicsit magába szállna az EA. Még egy ilyen rókabőr erről a témáról már nagyon gáz lenne. Már a MW-ben is az volt az érzésem, hogy nem sportkocsit, hanem gyorsvonatot vezetek.
  • bld
    cska azokról a dolgokról írtam amelyek elég valószínű h a teljesben sem lesznek máskép;) hisz a teljes annyiban lesz több h több autó, verseny stb stb áll amjd rendelkezésre, a drift a videókban is ilyen és valóban jobb az ug2;)
  • Bandi 18
    De a directX után miért indítod újra?
  • midian
    Hello
    Valaki tudna segíteni,elkezdtem telpíteni a demót,telepíti a direct x et.Újraindítom, aztán megint a direct x et kezdi telepíteni.Nem tudok tovább lépni Help
  • mentos-boy
    engem nem érdekellnek a versenymódok, csak a muscle car-ok!!!!
  • Danman
    Na gyerekek szvsz annyira nem rossz ez a játék h valaki már előre leszólja még a teljes előtt. A drift se annyira rossz, bár inkább hanyagoljuk a drift megnevezést. Ha úgy nézitek h ez nem drift (mert nem is az) hanem jégen csúszkálás akk tökéletesen megállja a helyét.Az már más kérdés h mért cseszték el ennyire amikor ezt ők is tudják h nem drift. Még az ug2ben is jobb volt...SZVSZ
  • Danman
    Nem gyakorlom azóta ma mentem kb 10menetet és 10.re ez jött:) az összes 1.36-32 között volt:P:)
  • ToCsEk
    Szenvedtem a combo szorzóval, a pont nem is érdekelt:)
  • bld
    na megnéztem a demot és annyit tok mondani a játékról h szar:)
    ne haragudjatok de driftbe gyorsan kell menni automatikus az ellenkormányzás amit cserébe nem is lehet kikapcsolni;) az autó irányitás eleinte lassan kanyarodik kis szögben utánna meg rakja kis a seggét hát nemtom srácok de a mw-el elindult egy nyomoronc trend, vedd meg a legújadd vidkarit csavarj ki faterból minnél több pénzt h maxon lehetssena bump mapped a hdr stb stb stb szánalom de egy kis pozitíumot a muscle autók már hiányoztak
  • Hörkee
    ja ok :)
  • ktomi22
    amugy a min. gépigény:

* CPU: 1.4 GHz or faster
    * Ram: 256 MB or more
    * Hard Drive: 11 GB or more free space to download and install
    * Video card with 64 MB or more memory and one of these chipsets is required: NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 (Ti series only) and ATI Radeon 8500 or higher.
  • DJ Skyline
    nem lesz drag a játékban, ez csak circuit
  • Hörkee
    ez drag?
  • Dodo55
    A motion blurt csak GeForce 6xxx, 7xxx és Ati Radeon X1xxx kártyákon lehet bekapcsolni.
  • DJ Skyline
    bazmeg, hogy lehet a carbon a legjobb mikor még nem is játszott senki a fullal, csak egy demoval ?:D_ASDSASASA

amúgy meg Need for speed 5 ofkorz' !
  • ktomi22
    hja..én is szlovákiából vagyok.. és itt még nem vásárolható sehol... az fix
  • TothLaci
    Szerintem felesleges bekapcsolnod... Csak rontaná a játékot.
  • kuci06
    új directx 9.0c kell