22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Vercetti 1
    Azzal megy. :P
  • birro
    próbáld meg a sd4hide-ot nekem bevált
  • Vercetti 1
    Ja tom a trainer. Attól nekem csak kifagyott állandóan de ezt már leírtam csak nem kaptam rá választ.
  • geri777
    Sziasztok nekkem az a problémám hogy a haverom elhozta a kormányát átálitotam a billentyüzetröl a kormányra a játékot müködöt is de most hogy levetem a kormányt nem tom vissza áliitatni billentyüre hol kell valki leirná magyar carbonom van köszönöm
  • gematta
    amugy a faq-ba le
    van irva
  • Vercetti 1
    Hogyan?? 89%-on vagyok.
  • gematta
    én tudok ezen segiteni hogy meglegyen az összes autó
    perssze csak végigjátszás után ajánlatos
    hassználni
  • Vercetti 1
    Ott megvan az autó. De a karier módban miért nincs benne??????
  • GCsab
    Az NFS Carbon CD kulcsai:
    6ETB-656N-9RB8-L9RL-ARLD
    3UP7-7BHU-43WK-M43V-PRLD
    YGXX-3HLK-LWWM-ALW7-QRLD
    LQZH-M32N-BZC4-EBZX-8RLD
  • birro
    nézd meg a gyors versenyekbe a bónusz autók között ha ott nincs nem tom
  • Vercetti 1
    Legyőztem Dariust. Az audia viszont nincs a garázsomban és nem is tudom megvenni az autókerben. Az intóban azt mondja hogy "a kulcs a kocsiban van". Miért nem kaptam meg a kocsiját????????
  • Somika9
    Sziasztok!
    Valaki nem tudná nekem leírni a NFS Carbon cd kulcsát?
  • birro
    hello! tudom mi a baj!!!! nekem is ugyan ez volt a bajom!!! csak egy új videókártya driver kellett mert a régi már régi volt!
  • janos666 #21462
    Erről jut eszembe hogy a ClonDVD-s unleashed releaset hol a faszomba lehetne fellelni? Kinn van nforcen az nfo és nem is nuked, mégse találom egyetlen torrentoldalon se hírát se hanvát.
  • janos666 #21461
    A kifagyás nem ezen múlik. Nekem fagyott már XP-vel is. De most hogy Vistám van aminek a DirectX 10-esénél nem találsz újabbat és egy régi XP-s driverrel vagy a legújabb vistás beta driverrel is csinálja a kifagyogátást minden déli terültere dobott versenynél. (12.-es és 1.3-as verzióban is ; egy másik profilban is ugyanott kezd el fagyni) Most töltöm a Razor verziót, hátha a HKZonda relesae lett elbaszva.
  • GCsab
    Szerintem az irányítás a legfontosabb!
    Mert én úgy figyeltem meg hogy a gép a kanyarokban nagyon lelassul, és ezért én mindig kanyarokban szoktam megelőzni őket :)
    Leírom ameddig én szerintem jó:
    1. szint= tuning
    2. szint= tuning
    3. szint= Egzotika
    az asszem egy sárga színű sportkocsi
    azt jól lehet tuningolni
    eddig tudom a továbbiakban lefagyott mindig :(
  • Vercetti 1
    Mi a különbség ha egy kocsit csak nyorsulásra vagy csak végsebességre tuningolok a fejlesztésekben?? Mert a kocsi adatai egy csöppet sem térnek el sem végsebességben sem gyorsulásban sem úttartásban. Feltuningoltam ugyanazt az autót mind a kétféle képpen és tök egyforma volt.
  • gematta
    a minimum konfig:

1.7 GHz-es processzor
    1GB RAM
    DVD meghajtó (USA-ban lesz CD-s verzió is)
    3 GB szabad lemezterület
    DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
    Windows XP Service Pack 2 vagy
    Windows 2000 Service Pack 4
  • gematta
    Hali
    szer rakjál fel uj vga drivereket vagy direkt x et
    ha ezekse segitenek rakd angolra a játékot és ugy próbáld ki
  • GCsab
    Sziasztok!
    Nekem az volt a gondom a játékkal hogy: már 2-es szintű tuning kocsim volt, tök jól álltam már az utolsó bandavezérrel vagy mivel versenyeztem a piros csapatot kivéve amikor lefagyott! Ujjra instaláltam a játékot, akkor a profilok megmaradtak de az autók elvesztek, akkor elkezdtem egy újj autót és akkor meg akkor fagyott le amikor az a csaj elmondja hogy szélfogo, blokkoló, útkereső! Akkor idegességembe letöröltem a játékot!
    Most nemrég is felraktam, akkor akkor fagyott le amikor elkezdtem az első norm versenyt :((((( És azóta nem játszom a játékkal, pedig jó játék! De szerintem az a baj hogy nem bírja a gépem a játékot!
    B.Ú.É.K.
  • BIZ0906
    B.Ú.É.K ALL!
  • Daveee
    KIVÁNOK MINDEKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET A 2OO7-ES ESZTENDŐBEN! B.U.É.K
  • TothLaci
    B.Ú.É.K!
  • adda
    Szasztok!
    Köszi sikerült a problémát kiküszöbölni. Az NVIDIA volt a probléma!
    Végre látom milyen autóval megyek!
  • adda
    nem tudom hnyas van fönt de most kezdtem el letölteni a 91.47-est. remélem ez segít :-)
  • janos666 #21450
    Hnyas nvidia driver van fenn hozzá? Legyen legalább 81.xx-nél újabb.
  • Prince of Máté
    Minden ilyen probléma Videókártya hiba.
  • adda
    Sziasztok!
    Ha tudna valaki segíteni, megköszönném. Felraktam a Need for Speed Carbont. A játék rendesen fut kivéve, hogy az autóknak nincs grafikája vagyis teljesen feketék. A rendszámuk és a lámpájuk kivételével. Két különböző verziót is föltelepítettem hátha ez a hiba de ismét feketék az autók. A VGA kártyám NVIDIA GeForce 4 Ti-4200, és a procim 2,4-es. Elvileg ennek is jónak kell lennie.
    Előre is kösz.
  • birro
    neked is
  • motyodlee
    BUÉK NEKTEK!!!
  • birro
    ha baromság ne hidd el nekem segített!
  • birro
    alapból nincs beállítva! nyomj esc et ott beállítások/irányítás és ott keresd meg(a legalsó az;D)
  • nirdo
    Üdv! ''Kis'' fáziskéséssel belevetettem magam eme jáékba, a karrierbe. Most ott tartok, hogy kiírja, nyomjam meg a Csapattárs aktiválása gombot. Tudjátok, amikor hármasban megyünk. Ez melyik gomb? Köszike:-)
  • SNAKE01
    baromság! -.-
  • birro
    úgy tedd be a dokumentomok/nfs carbon mappába hogy a neve elé írsz egy nagy A <-----betűt!
    sok szerencsét
  • DJ YAYO
    sprintelj, körversenyezz, driftelj, párbajozz valamejik csak meg nyitja nem igaz?
    Vagy sasold a jutalomkártyákat, valameiken rajta lessz hogy kerék autosclupt testreszabása!
  • Blue15
    csö segitsetek már a mentéseket hova tegyem a carbonba hogy megfelelöen müködjön??
    elQre is THX.
  • birro
    azt nem tudom de sztem razor
  • Hydroceph
    194.07
  • janos666 #21436
    Melyik verzióhoz?