22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Vercetti 1 #21475 Azzal megy. :P -
#21474 próbáld meg a sd4hide-ot nekem bevált -
Vercetti 1 #21473 Ja tom a trainer. Attól nekem csak kifagyott állandóan de ezt már leírtam csak nem kaptam rá választ. -
#21472 Sziasztok nekkem az a problémám hogy a haverom elhozta a kormányát átálitotam a billentyüzetröl a kormányra a játékot müködöt is de most hogy levetem a kormányt nem tom vissza áliitatni billentyüre hol kell valki leirná magyar carbonom van köszönöm -
gematta #21471 amugy a faq-ba le
van irva -
Vercetti 1 #21470 Hogyan?? 89%-on vagyok. -
gematta #21469 én tudok ezen segiteni hogy meglegyen az összes autó
perssze csak végigjátszás után ajánlatos
hassználni -
Vercetti 1 #21468 Ott megvan az autó. De a karier módban miért nincs benne?????? -
GCsab #21467 Az NFS Carbon CD kulcsai:
6ETB-656N-9RB8-L9RL-ARLD
3UP7-7BHU-43WK-M43V-PRLD
YGXX-3HLK-LWWM-ALW7-QRLD
LQZH-M32N-BZC4-EBZX-8RLD -
#21466 nézd meg a gyors versenyekbe a bónusz autók között ha ott nincs nem tom -
Vercetti 1 #21465 Legyőztem Dariust. Az audia viszont nincs a garázsomban és nem is tudom megvenni az autókerben. Az intóban azt mondja hogy "a kulcs a kocsiban van". Miért nem kaptam meg a kocsiját???????? -
Somika9 #21464 Sziasztok!
Valaki nem tudná nekem leírni a NFS Carbon cd kulcsát? -
#21463 hello! tudom mi a baj!!!! nekem is ugyan ez volt a bajom!!! csak egy új videókártya driver kellett mert a régi már régi volt! -
#21462 Erről jut eszembe hogy a ClonDVD-s unleashed releaset hol a faszomba lehetne fellelni? Kinn van nforcen az nfo és nem is nuked, mégse találom egyetlen torrentoldalon se hírát se hanvát. -
#21461 A kifagyás nem ezen múlik. Nekem fagyott már XP-vel is. De most hogy Vistám van aminek a DirectX 10-esénél nem találsz újabbat és egy régi XP-s driverrel vagy a legújabb vistás beta driverrel is csinálja a kifagyogátást minden déli terültere dobott versenynél. (12.-es és 1.3-as verzióban is ; egy másik profilban is ugyanott kezd el fagyni) Most töltöm a Razor verziót, hátha a HKZonda relesae lett elbaszva. -
GCsab #21460 Szerintem az irányítás a legfontosabb!
Mert én úgy figyeltem meg hogy a gép a kanyarokban nagyon lelassul, és ezért én mindig kanyarokban szoktam megelőzni őket :)
Leírom ameddig én szerintem jó:
1. szint= tuning
2. szint= tuning
3. szint= Egzotika
az asszem egy sárga színű sportkocsi
azt jól lehet tuningolni
eddig tudom a továbbiakban lefagyott mindig :( -
Vercetti 1 #21459 Mi a különbség ha egy kocsit csak nyorsulásra vagy csak végsebességre tuningolok a fejlesztésekben?? Mert a kocsi adatai egy csöppet sem térnek el sem végsebességben sem gyorsulásban sem úttartásban. Feltuningoltam ugyanazt az autót mind a kétféle képpen és tök egyforma volt. -
gematta #21458 a minimum konfig:
1.7 GHz-es processzor
1GB RAM
DVD meghajtó (USA-ban lesz CD-s verzió is)
3 GB szabad lemezterület
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Windows XP Service Pack 2 vagy
Windows 2000 Service Pack 4 -
gematta #21457 Hali
szer rakjál fel uj vga drivereket vagy direkt x et
ha ezekse segitenek rakd angolra a játékot és ugy próbáld ki -
GCsab #21456 Sziasztok!
Nekem az volt a gondom a játékkal hogy: már 2-es szintű tuning kocsim volt, tök jól álltam már az utolsó bandavezérrel vagy mivel versenyeztem a piros csapatot kivéve amikor lefagyott! Ujjra instaláltam a játékot, akkor a profilok megmaradtak de az autók elvesztek, akkor elkezdtem egy újj autót és akkor meg akkor fagyott le amikor az a csaj elmondja hogy szélfogo, blokkoló, útkereső! Akkor idegességembe letöröltem a játékot!
Most nemrég is felraktam, akkor akkor fagyott le amikor elkezdtem az első norm versenyt :((((( És azóta nem játszom a játékkal, pedig jó játék! De szerintem az a baj hogy nem bírja a gépem a játékot!
B.Ú.É.K. -
BIZ0906 #21455 B.Ú.É.K ALL! -
Daveee #21454 KIVÁNOK MINDEKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET A 2OO7-ES ESZTENDŐBEN! B.U.É.K -
#21453 B.Ú.É.K! -
adda #21452 Szasztok!
Köszi sikerült a problémát kiküszöbölni. Az NVIDIA volt a probléma!
Végre látom milyen autóval megyek! -
adda #21451 nem tudom hnyas van fönt de most kezdtem el letölteni a 91.47-est. remélem ez segít :-) -
#21450 Hnyas nvidia driver van fenn hozzá? Legyen legalább 81.xx-nél újabb. -
#21449 Minden ilyen probléma Videókártya hiba. -
adda #21448 Sziasztok!
Ha tudna valaki segíteni, megköszönném. Felraktam a Need for Speed Carbont. A játék rendesen fut kivéve, hogy az autóknak nincs grafikája vagyis teljesen feketék. A rendszámuk és a lámpájuk kivételével. Két különböző verziót is föltelepítettem hátha ez a hiba de ismét feketék az autók. A VGA kártyám NVIDIA GeForce 4 Ti-4200, és a procim 2,4-es. Elvileg ennek is jónak kell lennie.
Előre is kösz.
-
#21447 neked is
-
#21446 BUÉK NEKTEK!!! -
#21445 ha baromság ne hidd el nekem segített! -
#21444 alapból nincs beállítva! nyomj esc et ott beállítások/irányítás és ott keresd meg(a legalsó az;D)
-
nirdo #21443 Üdv! ''Kis'' fáziskéséssel belevetettem magam eme jáékba, a karrierbe. Most ott tartok, hogy kiírja, nyomjam meg a Csapattárs aktiválása gombot. Tudjátok, amikor hármasban megyünk. Ez melyik gomb? Köszike:-) -
#21442 baromság! -.- -
#21441 úgy tedd be a dokumentomok/nfs carbon mappába hogy a neve elé írsz egy nagy A <-----betűt!
sok szerencsét
-
#21440 sprintelj, körversenyezz, driftelj, párbajozz valamejik csak meg nyitja nem igaz?
Vagy sasold a jutalomkártyákat, valameiken rajta lessz hogy kerék autosclupt testreszabása!
-
Blue15 #21439 csö segitsetek már a mentéseket hova tegyem a carbonba hogy megfelelöen müködjön??
elQre is THX. -
#21438 azt nem tudom de sztem razor -
Hydroceph #21437 194.07 -
#21436 Melyik verzióhoz?