22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#10653 elég kemény visszalépés lenne ha nem lehetne. nálam pl 3 napig élne a játék a gépen, kb annyi lehet kiforgatni :D mw a rendőrös fogócska miatt még mindig fent van.
ezt a demot kár lett volna hetekkel korábban kiadni. 15 percig élt a szerencsétlen. remélem a full télleg nem 3 napos csoda kategória lesz :) sztem fogom szeretni, csak télleg a városi furika kell bele. monnyuk visszahozhatnák UG2-ből az üldözős-kihívásos versenyeket a rendőrök mellé. mw-ből nagyon hiányoltam. -
#10651 200ft
de a kurva életbe én most le akartam szedni az ug2 de nicns fent énmeg hülye nemnézrtem meg előbb remélem mielőtt lejár a regem kiadják agammát . -
#10650 :))))
Nem tudtam hogy van ilyen nevű emberke a fórumon na!:P -
#10649 az a pár száz forint nem nagy pénz szerintem! :) -
kis kocka #10648 mer én tudok valamit;) -
#10646 Gyorsabb voltál-.- -
#10645 "serpenyő arcút"
dasfsadfsdfsafsadfafsad? -
#10643 Drift King [Tokyo Drift-ből így hívták a serpenyő arcút] -
kis kocka #10642 drift king -
#10641 donky kong -
#10640 Tud a gyerek. -
#10639 mi az a dk? -
preti96 #10638 válaszuk meg a dk-t -
#10636 ezt senki nem tudja??#10619 -
#10635 Most Wanted zenéi nagyon királyak voltak, minden teszteben az kapta alegtöbb pontot... amugy meg egy autós játékba pont egy üvöltős rock szám nem illik(engem kifejezetten idegesítenek) , a pörgős elektronikus zena annál inkábbből, amiből nagyon kevés
lesz Carbonba sajnos... -
#10634 Kiskocka már tud vlmit.. -
nokly #10633 slick nem tudod hogy mi a szerepe a demoban annak a gyereknek aki vigyorok meg pofázik nekünk canyon előtt? milyen szerepe lesz annak a fullba?? -
#10632 azért remélem tesznek body kit-eket, meg azt is h az SLR-emnél nem rontják el, mert fú -
#10631 Az b***na be:)
Opera...:) -
#10630 közel 1,3 millás drift végeredmény! én nekem eddig 300.000 volt a max! mind1, sztoriban úgyis az lesz a lényeg, hogy megnyerjem a versenyt, az lehet 20.000-es, vagy 20.000.000-os végeredmény! -
nokly #10629 rap meg rock.. opera a király!!!! milyen jó lenne ha kiabálna egy kornyika miközben püfögne a muscle, wow!! -
tom235 #10628 holnap mindenre fényderül. -
ipacs #10627 szerintem mindenből az mw-ét tették át...csak nem body kit lesz hanem külön az első + hátsó + oldalsó cuccok és ezeket lehet majd tetszőlegesen alakítgatni 5-6féle zónán -
#10626 Jo tudom...de #10547-es hozzászolásnál van egy videó amiből sztem az derül ki h nem csak autosculpt van hanem lehet változtatni alkatrészeket és azokat az alkatrészeket lehet még testre szabni jobban. -
#10625 Hát a videjók alapján ebben elég kemény üldözések lesznek... -
#10624 Én az Underground 1 zenéit szerettem... meg MWben a rendőrös üldözősöst... -
#10623 minek? Olvasni kell azt.. a lényeg amúgyis benne van -
#10622 az nem biztos, hogy tuning terén is jó... ki tudja belöknek pár spoilert, bumpereket, motorház tetőt, de annyi nem elsz mint UG2-ben, de vmivel több mint MW-nél... az autosculpt csak kisebb alakításra ad lehetőséget... -
#10621 Ja.
Jo arányban kéne elosztani a zenéket.
Minden nagyobb műfajbol kéne mondjuk 5 szám.
Azt annyi.
Na megjött a kedvem carbonozni:) -
#10620 Úgy látom mindenki megúnta a demót...
Javaslat: A FAQban lehetne egy grafikai beállítás FAQ is... -
#10619 Amúgy lehet majd kocsikázni a városba??mert én még 1 videót nem láttam ami be kocsikáznának a városba. -
#10618 Az MW-nek jó zenéi voltak.Ott volt a One good reason a shapeshifter meg ez meg az.A carboné meg gagyi.D&B kéne bele,vagy vmi Hardcore,de nem a legdurvább,vmi lágy,mondjuk úgy,vagy szövegnélküli hardrock. -
#10617 És a Shader=High? Mert ha igen, akkor nagyon jó az ATI Catalyst drivere -
#10616 Az a poén h az nfs-ek mindig ien télen jönnek ki.
De ez sztem tök jo.
Dupla élvezet: nfs és jégkori -
#10615 Ja.
Sztem ez lesz az egyik legjobb need for speed igy tuning lehetőségek terén:)
De zene terén nem -
#10614 pedig abban a hitben voltam hogy a MW egy olyasmi,hogy nesztek toljátok ezzel míg nincs UG3...de hát nem ez lett,hanem carbon a kis jövevény...kíváncsi vok a fullra...hogy mennyi cumót raktak bele
-
#10613 na jó offból is megárt a sok... -
#10612 Me ameddig nem tudott senki semmit a carbonrol akkor addig az ment h ug3 igy meg ugy.
És avval mi lett? -
#10611 De amugy nem ugy volt h underground 3 lesz a kövi rész és nem a carbon? -
tikshow #10610 meg van 0 megás is talán ahogy néztem én is