Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rohadt kis szemetek. Mindenki itt rágja má le a körmét az izgalomtól!!!
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Várjunk türelmesen és imádkozzunk közösen a nagy EA istenekhez, hogy Carbon demó/full adasson meg nékünk...
anyagi kérdésben persze a legeslegjobb.
(most tanulom pénzügybõl..h ha 1 vállalat minnél tovább húzza (jelen esetben a kiadást) annál több lóvét kaszál.
miért is?
most elõnyt élveznek a megrendelõk..
azok tovább adják a hírt h frankó zsír..akiknek továbbadták..megrendelik...és így 1 "árából" 2 ügyfél lessz..
lehet h hülye az elképzelésem..de nem rossz feltevés😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
A Most Wanted demoja is eléggé a full elõtt jött ki, tovább nem húzhatják.
A Most Wanted fullt sokan várták, mert a demo jó volt, nagyon sokan játszottak vele.
Pont 1 hét múlva megjelenik amerikában a full, a legjobb idõzítés, ha ma kiadják a demot.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Ui: elözö hsz juliusi volt sorry elnéztem 😄
jobb ha inkább mindenki csendben kivárja míg megjelenik a full, és nem itt szpemmelne
egy tegnapi komment:
"de a demo nem azért van hogy elüsd vele az idõdet,hanem azért,hogy akik MEGVESZIK(nem,én nem,sz.rt nem veszek) azok kipróbálhassák,tehát egy demonak akkor is van létjogosultsága,ha a teljesen után mondjuk 1 hónappal jön ki"
Dont drink and drive...Smoke and fly...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
k750 w800 as telefonnokon
most probaltam ki
de azert meg mindig varom a pc verziot...