Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tsarffi
A tököm tele van ezzel a buzi EA-vel. Nemigaz hogy egy rohadt kurva demo-t nem tudnak feltolni netre, hogy az a pár millioó emberke végre megnyugodjon lelkile, és ne nézegesse minden percben a Carbonos oldalakat.
Rohadt kis szemetek. Mindenki itt rágja má le a körmét az izgalomtól!!!

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Jövöhéten, észnél vagy ember? jövöhét szerdán vagy kedden full. sztem meg irjuk ma egy levelet az ea-nek hogy mikor adják ki a demot, és ugyis válaszolnak, ha emgnem akkor igy jártunk egy probát megér, vki segitenek megfogalmazni, az PM-be irjon

azért még vannak olyanok akik nem tudják megvenni de letölteni sem akarják és inkább a demoval nyomulnak

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Télleg emulátorok..tudtok már használható PS2 emu.ról??
DjDano
jövõ héten már a teljes jön, bekaphatja az EA ha ez igaz LOL Akkor már a kutyának se kell a demójuk D😄DD

..talán valami emulátorral lehetne futtatni, de minek! Én még nem láttam normálisan mûködõ j2me emulátort PC-re!
Várjunk türelmesen és imádkozzunk közösen a nagy EA istenekhez, hogy Carbon demó/full adasson meg nékünk...
nem is olyan rossz gondolat.
anyagi kérdésben persze a legeslegjobb.
(most tanulom pénzügybõl..h ha 1 vállalat minnél tovább húzza (jelen esetben a kiadást) annál több lóvét kaszál.
miért is?
most elõnyt élveznek a megrendelõk..
azok tovább adják a hírt h frankó zsír..akiknek továbbadták..megrendelik...és így 1 "árából" 2 ügyfél lessz..
lehet h hülye az elképzelésem..de nem rossz feltevés😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

nem nagy szám a mobil carbon... ne fájjon a szívetek😊

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

DJ Skyline
nekem azt mondta az EA,hogy még a héten! akkor most mi az igaz? <#smile>

kill3r21
mobilos gamét em lehet pc futtati vhogy?
demo csak jövõ héten közölte az EA

És most wantednek van mobil verzsöne mer assz jólenne..ha elmegy 6600án..de én Carbonnal is akarok jáccani mobilon
DJ Skyline
igaz, de még mindíg jobb, mintha a full megjelenése lenne kérdéses!

204 semmire nem jó üzenet ? ezek után azt hittem hogy legalább megjelent a demo de nem pech

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Danman
Ámen xD

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Nekem Nokia 3230, és nem megy 😞
kill3r21
ugylegyen
SLICK
igen igen... igazad van, konkrétan erre gondoltam én is, de ha már késõbb adják ki akkor vmi hülye megerõsített dátumot mondhatnának h mikor lesz...

Sony Ericsson K800i

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

DODO55.jólenne.reménykegggggyünk
igeeeen?nemáá..milyen telód van?
telón ezek az alapok... kitudja lehet hogy van/lesz összefüggés😊

Ma ki fog jönni a demo.
A Most Wanted demoja is eléggé a full elõtt jött ki, tovább nem húzhatják.
A Most Wanted fullt sokan várták, mert a demo jó volt, nagyon sokan játszottak vele.
Pont 1 hét múlva megjelenik amerikában a full, a legjobb idõzítés, ha ma kiadják a demot.
DJ Skyline
tudod mire gondoltam? nagyon nagy a warez a PC-n! direkt hergelik a PC-s tábort ezzel, hogy késõbb adják ki, mivel úgyis letöltik, akkor nem mind1 nekik, hogy mikor lesz demo? konzolban nem olyan erõs (szerintem) a warez mint a PC-n, tehát ott nagyobb bevétel lesz, mint mondjuk PC-n (vagy nem, nem tudom)! most akkor miért kapja meg az a demot, aki úgyis "ellopja" majd a fullt!? röviden és tömören lehet, hogy az EA direkt sz*patja a PC-s tábort ezzel, ami végülis jogos szerintem! természetesen nem tudom mi lehet a dolog háta mögött, ez csak feltevés

Én már nyomom <#mf2>(telón) <#eplus2><#fogmosas>

FOXX supreme
hogyne, mindjárt a legjobbak:Xd nem alfa, camaro ss, meg Rx-8 as lesz

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

SLICK
Exotic: Alfa Romeo Barera
Tuner: Mazda RX-8
Muscle: Camaro SS

csáóó..kár h késik a demo..már naon tolnám..szerintetek 6600-ra ráfog menni a mobil verzsön?jóóóó lenne.kössze.NFS carbóóóón demóóó keeeelll😛
Poesche 911 GT3 RS, Lancer Evolution IX, Dodge Challenger, <--- ezek lesznek az alap kezdõ kocsik!?

kill3r21
The demo can't come out after the full game release ! EA will never do so 😉 ! Don't worry the demo release date will be on 26th - 27th october ! I trust EA that this is gonna be a cool game that is good to be number 10 of the series ! And after all they said ( players ) EA done until now lots of good games !

Ui: elözö hsz juliusi volt sorry elnéztem 😄
SLICK
Mindegy az EA most elég sok ember idegeivel játszik, kicsit pofátlanság is...
jobb ha inkább mindenki csendben kivárja míg megjelenik a full, és nem itt szpemmelne

DJ Skyline
hanyadik megjelenési dátum ez? volt egy cseh vagy milyen oldal, ahol tizenhetedikét regéltek, sõt be is írták az EA fórumba! és mi lett belõle? semmi

Evogordon
Az EA mindig a játék megjelenése elõt adja ki a demo-t szal nem hiiszem hogy ez igaz.

DJ Skyline
szerinted a megjelenés elõtt egy héttel bejelentik, hogy bocs srácok, sztornó, ne a jézuskától kérjétek a játékot, hanem majd a nyúltól!?

sims 2 nek pl megjelenés után ré 2 évre jöttta demo

DJ Skyline
és ha szar lesz, nem jön be a játék? akkor kidobtál az ablakon xy ezer forintot! én sem veszek meg eredetiben játékot, de ha tehetem, akkor elõtte kipróbálom a demot, mert ha fos, akkor nem szedem le, netán veszem meg, ha elfogadható az ára!

kill3r21
mondjuk ezt hülyeségnek tartom hogy full után letölteni egy demot? vagy megveszem vagy letöltöm..számomra a demo arra jo hogy addig kiprobáljam mig nem lesz teljes..éppen mint egy zenénél a prew..ogy tudjam kb milyen lesz
ezis igaz, az ea t nem érdekli pár 10 emebr tudja hogy ugyis megveszik csomoan, ha van pénz van minden

DJ Skyline
kivel kössön szerzõdést? saját magával? õ a játék kiadója tudtommal!😄 ergo õ dönti el mikor adják ki a demot, meg azt is, hogy mire! az a pár ember érdekli õket szertined?
egy tegnapi komment:
"de a demo nem azért van hogy elüsd vele az idõdet,hanem azért,hogy akik MEGVESZIK(nem,én nem,sz.rt nem veszek) azok kipróbálhassák,tehát egy demonak akkor is van létjogosultsága,ha a teljesen után mondjuk 1 hónappal jön ki"

DeathJr
Tök felesleg már kiadni...
OFF:Vagy ezt is húzni akarják mint a S.T.A.L.E.R.-t???(3év)

Creckie
az EA nem gondol arra hogy akár magára is haragíthat pár emberkét??....mert azt sem hiszem el hogy ilyen nagy cégeknek nincs szerzõdése hogy mikor adják ki a játékot......

Dont drink and drive...Smoke and fly...

ha midnenre atak ki demot akkor pc-tsem hagyják ki,

DeathJr
Demo megjelenésnek dátuma: Október 24. (vagy azután) vagy sose mert lehet ki se adnak demo-t nem tom minek kell írni jelenési dátumot ha sose tudni biztosra.

FOXX supreme
áljatok már le..elhiszem hogy várjátok, én is nagyon higgyétek el, de feleslegesen ne írjunk már...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

bazza
gyerekek, usában még reggel van, ha ma lesz is demo, akkor is max 9-10 körül!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

gduck
Az EAdownloader progiban a Battlefield és a Fifa demója is 1 nappal elõbbi dátummal van jelezve, mint az EA ftp szerverén... Ezek szerint érdemes az EAdownloader progit nézni, mert lehet hogy ott jelenik meg elõször a DEMO <#vigyor2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

a #7900 hozzaszolasnal emlitett jatek (nfs carbon mobil verzio) mukodik
k750 w800 as telefonnokon
most probaltam ki
de azert meg mindig varom a pc verziot...
Evogordon
Annyian elõrendelték a játékot és gondolom már egy csomóan nyomják akkor a demóval... Nem jut senkinek eszébe hogy felkéne tölteni valahova?? :S

jakewyler
privát forrás<#vigyor3>