22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• gman906
    Úgy hogy Psp-re mindig valami exkluzív jelenik meg
  • Zeccc
    a psp nem a pcnek a kicsinyitett mása hanem a PLAYSTATIONnak
  • nokly
    vagy fordítva??
  • nokly
    psp-re hogyhogy nem a pc-s verziót adják ki??
  • nokly
    ahh thx
  • DJ Skyline
    ce = collector's edition /bővebb infó a FAQban/
    own the city = PSP verzió asszem
  • nokly
    attila ott a téma egy el alattad
  • gman906
    Az own the city az a PSP-re készült verzió
  • Attila56
    Engem is idegesit ahogy itt megy ez az egész lárma.Nem tök mind1 mikor jön ki?Örüljetek hogy eggyáltalán kijön.Nem ám hogy vaami értelmes és izgató dolgokat írnátok a játékról.Pl: össze lehetne állitani a hírek alapján egy cumot :D
    És ha (majd) megjelenik akkor megnézzük mit hazudtak,stb.......kb. ilyenekről kéne beszélni.Maga a játékról.És nem veszekedni kéne!
  • nokly
    volt szó a need for speed carbon ce-ről ,meg az own the cityről na most ezek mik??
    nesze most van benn téma erre miért nem válaszol akkor senki?:D
  • Tigristank
    A régi szép idők. :D
  • tsarffi
    Képzeld el engem nem zavar
  • DJ Skyline
    szerinted őt nem idegesíti, ami itt folyik? :)
    engem is zavar a sok jaj mikor jelenik már meg komment, meg az hogy szétkalkukálják itt egyesek, hogy hány óra hány perckor lesz fent a warez verzió! miért nem lehet ezeket mellőzni? ha meg nincs miről beszélni, akkor nincs miről beszélni, csak azért hogy legyen ide beírva valami, nem kell teleröfögni mindennel a topikot! akkor nincs téma, nem írnak be csak 10 percenként! na bummm
  • bertino
    csak 400k a TV ?
    pf, teljesen reális...
  • jakewyler
    pff beírod napi 5ször ezt a szöveget,de hidd el senkinek sem foglalkozik vele,csak magadat fárasztod le vele
  • tsarffi
    Azért x360 meg PC közt meglátszik a különbség. Meg ez várható is volt.
  • davee1991
    remélem tényleg csak az időeltolódás
  • nokly
    volt szó a need for speed carbon ce-ről ,meg az own the cityről na most ezek mik??
  • tsarffi
    Semmiről nem írsz a fórumba csak arról hogy fejezzük már be a pofázást.
    Írhatnál már vmi Carbonnal kapcsolatos akármit is.!
  • UltimateGamR
    Hajnal 3kor sikeresen leszedtem, majd kiírtam az NFS Carbon X360 verzióját. IDÁIG JÁTSZOTTAM!!
    Kellékek:
    -LG 42LC2R TV (http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/lg-42lc2r-p3013558.html)
    -5.1
    -X360
    -Kényelmes fotel
    Játékról:
    Majd 6 óra játék folyamatosan , eszméletlen vizuális és hangi élmény! PAZAR játék!!! HIHETETLEN FEELINGJE VAN! Azét megemlítem hoyg a PCs verzió ez mellet fényévekkel alulmarad ( játszottam vele... )
    Egy szó mint száz az X360 verzió szemet és fület gyönyörködtető! Mentem is visza játszani. Majd csinálok pár képet kamerával.
  • bertino
    még mindig nem értem, minek mondogatod mindezt... csak magadtól pocsékolod arra az időt, hogy beírd, a kutya nem foglalkozik vele...
  • SLICK
    Azt nem értem miért offoljátok szét a topikot...
    Nem mindegy mikor jön ki??? Jó lenne ha csendben megülnétek, és nem barmolnátok szét mégjobban a topikot... senki sem kivácnsi arra, hogy hogyan sírtok mikor jön már, remélem ma kijön meg hasonlók...
  • MaverickSXT
    majd ha felkerul egy komolyabb magyar oldalra akkor tuti nem fake
  • buldozer99
    jó reggelt!létom még semmi de ez várható volt hajnali 3 óra van ott:)
    Sztem du 4-5 fele tuti fent lesz!(reméljük)
  • roncs
    Bocsi mondom nem tudom csak most láttam meg elnézést.
  • jakewyler
    érdekes 2 seeder,de tuti fake 73mb-os fájlméretek,meg képnek a demo képe van berakva,hm...
  • doxadmin
    ti montátok hogy ma jön ki 31.én!
  • chalezlopez
  • MaverickSXT
    de igen en ertettem
  • vk999
    jah akkor mind1 de azért ötletnek nem lett volna rossz:D
  • gman906
    azok mind xbox360 videók voltak és Az x360-as verztó holnap jön ki hivatalosan
  • chalezlopez
    Látom nem ült az irónia senkinél...
  • vk999
    hali! sztem mindegyikőtök látott már a carbonból videót és oda a végén az volt hogy nov. 1...nah mostmár a megjelenési dátumok okt.31,nov2 vagy 3, és asszem nov. 8...nah sztem azért volt nov 1. mert az a warezosoknak szólt hogy akkor már tölthetik:P:P:D:D:D:D:D
  • DJ Skyline
    igen, okoskodd ki magadnak
  • DJ Skyline
    az a hír levan írva a szájbatekert FAQ-ban, hogy Németországban jön ki akkor!
  • Djemba
    aha
    nem nagyon hiszek hgy ma lehet majd szedni
  • reménytelen
    Szerencsére az, hogy a warez mikor jön ki, nem tartozik az EA marketingpolitikájához.
  • tsarffi
    Jó, de a demo az más téma volt. Azt direkt huzták vonták, és meg volt annak is az oka. Minnél közelebb legyen a demo megjelenése a teljes megjelenéséhez. Sztem ez volt a céljuk.
  • jakewyler
    Jó de azt EA tette fel,és azt nem kellet feltörni senkinek.
  • Djemba
    gondoljatok bele a DEMO mikor jött ki