Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
nem kéne összehasonlítani a TDt az NFSsel szvsz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
dehát mostmár tényleg nyakunkon a full, eddig kibírtuk, tovább is ugyanúgy ki fogjuk...talán...
de itt van most pár játék (pl: FEAR kieg, Dark Messiah...) addig azokkal kell játszani 😊
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Dont drink and drive...Smoke and fly...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Dont drink and drive...Smoke and fly...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Az alábbi termékek a jövõ héten jelennek meg:
The Sims 2: Pets (DS)
Mortal Kombat: Armageddon (PS2)
Need For Speed: Carbon (GBA)
Need For Speed: Carbon (DS)
Need For Speed: Carbon (PC) ---------><#taps>#taps><#worship>#worship>
Need For Speed: Carbon (X360)
FIFA Manager 07 (PC)
Half-Life 2: Holiday Collection (PC)
Unreal Anthology (PC)
FIFA 07 (X360)
The Sims 2: Pets Edition (PC)
576 honlapán irták..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
bocsi.
Történt valami érdekes esetleg demo vagy valami?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
carbon = SZÉNszálas karosszéria-elem
frappánsak akartak lenni a készítõk ezért a tuningra való halvány utalás gyanánt (rövítés+szerzõi szabadság) egyszerûen carbonnak nevezték az NFS legújabb részét. (sztem ötletszegény)
Ez (úgy gondolom) egy kielégítõ válasz
Remélem jókat lehet majd zúgatni benne. 😊
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP