22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#11247 http://hambikamusic.atw.hu/
sztem fake!!+fizetös is!
ne szedjétek -
#11246 hát szerintem szebb lett a grafika, főleg a motion blur.. nekem nem is bírja 15fpsnél többel ha bekapcsolom... szebb lett a graf de nőtt a gépigény is:( -
#11245 nekem az is nagyon tetszett, sztem ez hasonló, csak éjjel van, így nehezebb megállapítani. -
#11244 én is csomószor végigtoltam tegnap a demot :D -
#11243 A grafikárol mit lehet elmondani? Szebb lesz a Most Wanted -nél? -
#11242 egy kis reklám, game ízelítőnek -
#11241 turelem emberek ,turelem -
trialboy #11240 tudjátokmit megyek tolni a demoval:D -
trialboy #11239 csak az nem teccik nekik h nem a témárol irunk ha meg a megjelenéséröl irunk akko az nem teccik neki.Akkor miröl irjunk? -
#11238 Nem chat, örülne az admin hogy ilyen felkapott lett a forumja! Istenem mindíg az admin szarakszik minden forumban! Hova kerültem! Én bizony örülnék ha ennyien és ilyen sűrűséggel írnának a forumomba! -
koandras #11237 befejeztem
-
#11236 Bünti pont lesz ha nem fejezitek be, nem itt kel chatelni... -
#11235 sztem amugy nem kell egy hetet várni a töltésre :D Vedd meg eredetiben :) vagy nézd a W****** oldalt, ami ott van az mind jó -
#11234 haggyátok má abba....sok ujreg istenem -
#11229 nem chat!!!!!!!!!!!!! -
#11222 már ezt se kellet volna leírni -
#11220 az újaknak mondom! ez itt egy fórum, ez itt nem chat! itt arról szokás beszélni, ami a téma, tehát itt nem érdekel senkit a blueray író...a másik, ez nem egy chat topik, itt nem írunk be olyanokat, hogy mentem kajálni, semmi ilyesmit, csak ami a témával kapcsolatos! harmadik, mivel az sg-n nem komálják a torrent, warez linkeket, ezért ezeket is mellőzzétek! -
#11219 Úristen mi folyik itt...nem kéne kicsit zárolni a topicot vagy vmi? -
Attlen #11218 Szevasz OFF mester... -
#11215 megint kezdődik -
martinho040150 #11214 [=blue] kinek mijen videokártyája van?
-
martinho040150 #11213 ja,és razor1911-től nem érdemes leszedni semmit!beirja torrentnévnek:GT LEGENDS és amikor letöltöm egy csomó jelszavas rar-fájl!aztán egy progival feltörtem a jelszót és kicsomagoltam az ISO-t!D-toolsal csatlakoztattam és call of duty2 volt ott!nem volt crack se! -
koandras #11212 ezek közül szerintem csak az isohunt gyengébb
-
#11211 ponthogy ezek a legrosszabbak -
koandras #11209 volt és kijött -
#11208 Nem tudom volt-e már, de a játék az nforce szerint már kijött x360-ra. -
koandras #11206 vagy akkor ha már a fizetős oldalakra is feldobták -
#11205 be is fejezhetnénk a találgatásokat -
martinho040150 #11204 Különben meg már nagyon sokan unják azt hogy mindenki azt kérdezi: "Mikor lehet már végre leszedni a Carbont,és honnan?" -
kis kocka #11203 ezért kell olyan helyről ami megbízható -
martinho040150 #11201 Én mindenkinek azt ajánlonm hogy a hivatalos megjelenés után még várjunk egy hetet és csak akkor töltsük le a játékot!
Azért gondolom ígymert sok helyen carbon néven van a torrent és közbe teljes más van benne!
Én csak akkor töltöm ha megbizonyosodtam róla hogy tényleg az van e benne amit irnak!
-
#11200 jóvan bocs
-
#11199 mondjuk az ilyeneket én 4 lábbal repíteném ki innen -
#11197 estére kb! -
koandras #11196 csáó
nem tudja valaki hogy mikorra várható, hogy végre lehessen szedni??
-
nokly #11195 most hogy nem lehet beszélni arról hogy mikor adhatják ki stb.
azért ha netán látna valaki valamit az írja be ,mert én ebből a fórumból élek nfs gyanánt -
Code92 #11194 de a psp-s verzióban a most wanted 2 város része lesz kombinálva éjszakai formában ha megnéztétek a videóban ott mikor a csávó a térképen jelöl be egy versenyt -
nokly #11193 jah:D -
#11192 írtam én is a Carbonnal kapcsolatban, csak a sok szpemtől nem látszik..
amúgy meg minek írjam le 100-szor ugyanazt mint ti??? Érdekes én megtom azt állni h ne szálljak be hozzátok, és kezdjek el megjelenésről hablatyolni..
És Skylinne-nak is igaza van, ha nincs téma nicns téma...
de látom te még újreg vagy itt, akkor tényleg feleslegesen jártatom a szám -
nokly #11191 és az a kicsinyített más szarabb hogy mást kell kapniuk