22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• sftomee
    bizonyíték? :) csak tutira
  • UltimateGamR
    amugy NFORCE:

Need For Speed Carbon Collectors Edition (c) Ea Games RAZOR1911
  • UltimateGamR
    én is játszottam vele , amugy el-slon én vagyok az egyik seeder
  • SLICK
    honnan tudod biztosra?
  • Neo92
    Hello. Nem Tudnatok megmondani, h a francia beszedet, h lehet angolra allitani? pls help!thx
  • gduck
    Egész biztosan: #13191
  • buldozer99
    Nah nincs kedvem vissza olvasni:)a HKZonda verzióban meg lehet csinánli a magyar nyeleve-t?
  • djcom
    Need For Speed Carbon Collector's Edition-HKZonda

Ez is működő verzió!
    Tutira.
  • Barney Tech
    Egy kérdéss az elején miért nem engedi autosculptot?
  • Barney Tech
    ÉS akkor most jöhet leffele a ps2 vezion.
  • Barney Tech
    Na nekem most tömöríti ki a gamet.
  • wander01
    nekem baromi jol megy :) csak a francia nem az erösségem ugyhogy sikerült már kétszer is törölnom a mentésemet :(
  • gduck
    EZ A JÓ!

A francoshoz:

"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\Language=Hungarian"
  • gduck
    A francoshoz:

"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed Carbon=Hungarian"
  • fery02
    DjDano, ez crackelt? vagy nem tudod te sem? Mondjuk van hozzá crack, már előre letöltöttem hozzá, csak kérdezem
  • AMD Norbee
    ps2-re is kijött
  • Vitéz Roland
    DjDano pls, ha kipróbáltad h műxik-e a HKzonda verzió, akkor írj nekem pü-be. thx
  • tcs007
    háát nemtom ennyit az nforce-rol és akkor még aztmondjátok ha nincs nforce-n akkor fake?? mert akkor netöltsetek semmit mert minden fake még :D

na zúztam aludni bye all
  • DjDano
    szedd innen:

• Blint
    Na en elkezdtem szedni a Franciat. Reggelre lent lesz es megnezem hogy mukszik.
    Veszteni nem vesztek vele semmit.
    Joejt
  • Hellsing47
    kiváncsi leszek :)
    de ha nem FAKE akkor a többiek mit a szart csináltak hogy nekik nem müködött??:D
    nah mind1...

én is léptem
  • mucsácsó
    bakker, tudom, hogy nem kéne kunyizni, de bh-n nincsen fennt a HKZonda...meg sehol máshol nem látom...
    ti honnan szeditek? mert nekem jön ilyen 2-3 kb/s-kel :D
    nem a legjobb =/
  • FLeK0
    te meg az internetet terheled fake letöltésekkel (és erre buzdítással), melyik a jobb?
  • Dodo55
    Én asszem megyek aludni, mire felkelek lenn lesz, akkor megmondom, hogy fake vagy nem, de a kép alapján amit csináltam az imageben lévő fájlokról, nagyon úgy tűnik, hogy nem fake.
  • DjDano
    sok marha a franciát szedi Bithuról, elcseszik az arányukat és nem is CE verzió :))
  • Hellsing47
    hát én nemtom..:S
    vki azt mondja hogy FAKE vki meg azt hogy nem az ...
    inkább várok holnap reggelig(bár mire felkelek lesz délután is :D ) hátha jön egy Need.For.Speed.Carbon-RELOADED

• OrioN the S
    kevés nekem a 90% :)
  • Dodo55
    A HKZonda az angol, és 90%, hogy jó.
  • mucsácsó
    figyi, elmentek aludni a vérpistikék, meg most sokan visszafogták magukat, mert kaptak a fejükre :D
  • OrioN the S
    én meglesem holnap du. ha hazaértem ,hogy lesz-e angol.. ha igen akkor viszlát...
  • Hellsing47
    most milyen kihaltnak tünik a forum :)
    de aztán eljön a reggel..és olvashatom/tjuk végig ujra ugyanazt amit ma este már 654x megkérdeztek :D
  • Dodo55
    A HKZ-t asszem 13, de nekem csak 3-at mutat az uTorrent, de majdnem 10000 leecher van.
    És sokaknak már 90% körül jár.
  • PunkZoli
    azé egy dolgot lessetek meg okosok!,hogy mennyi ember seedeli eket lol... me a hkz vagymit pl 0! lámik...
  • Dodo55
    Tényleg feliratról jut eszembe.
    A Most Wantedben nekem nem voltak feliratok, és egyszer csak lettek.
    Arra gondoltam, hogy esetleg azért, mert felraktam a vobsubot időközben, de a feliratok nem úgy néznek ki, mint ahogy a vobsub megjeleníti őket a lejátszóprogramokba.
  • Laceeka213
    na megyek
    jó éjt csá'o
  • Dodo55
    Nem tudom mennyire próbálták ki, de ha ott vannak a megfelelő fájlok az imageben, akkor nagy valószínűséggel nem fake.
    Ha meg nem indult el nekik(a másolásvédelem miatt), azért nem volt jó, akkor az nem gond, mert kijött már hozzá crack.
  • DjDano
    igen az

Hellsing47 hazudtak... pont az ilyen emberkék töltik fel a fake verziókat, ha meg kijön egy valós akkor direkt átbaszásból hamis dolgokat híresztelnek, szánalmas
  • Hellsing47
    pfffűűű...nem birom a francia pofázást :-/ (se a kinait/japánt xD )
    remélem holnap lesz egy full angol verzio is , de nem a CE..csak a sima alap gém :)

ja és a videok nincsenek feliratozva??
    demoba nem voltak...vagy be lehet vhogyan kapcsolni??:)
  • Diabloboy
    Francia a hangot nem de a feliratot meg lehet változtatni eddig!
  • Laceeka213
    franciául :D de úgyis tovább nyomod a vidit