Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dehát ez van
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
ALien
De sztem több mondanivaloja mint egy ien elektro zenének.
Dirty South
Na a teljesrõl annyit, hogy a demonál is volt olyan nap, hogy vki elordította magát, hogy õ igen, õ érzi hogy ma jön ki, erre mindenki egyetértett vele és semmi nem lett belõle 😛
Elterjedt mûfaj az elektro?
Az lehet.
De amcsiban forditott a helyzet mint itthon.
Me itthon ugyebár az elektro/dance/trance a legelterjedteb és mennek a bankba meg e-klubba meg mittomén hova.
Amcsiban meg volt egy felmérés h a rap a legelterjedtebb és utána pedig a rock meg az ien hasonlo mûfajok
Dirty South
Dirty South
Legalább azt nem raktak bele.
Amugy ez a carbon zenéje ahhoz képest egész jo.
Az underground-okba meg ugyebár sztem azé voltak ien zenék me underdround..😊
És nekik ez a rapet jelenti😊
Dirty South
De sztem ien dance vagy trance akko sem illik egy ien játékba.
Meg ugyebár amcsiban az a mûfaj nem is elterjedt.
Dirty South
de ne érts félre semmi bajom azzal h rap-et szeretsz vagy vmi nem fikázódni akarok..
Mindig ismétlõdik az ütem, és alig van rajta szöveg meg ha van akkor az is ismétlõdik.
5 percig az megy ami a szám kezdetétõl a 10.ik mp-ig van és azt ismételgetik.
Sztem autos játékoknál még a rock elmegy.
De amugy nekem jobban bejön a rap.
Elmegy egy kocsi az utcán és dömböl akko általában rap megy a kocsiban
Dirty South
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ont ez hiányzik a carbonból legalábbis nem nagyon hallottam dancét
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Dehogynem😊
Mér lenne sok belõle?
Az ien autosokba inkább sok rock meg ien szar disco van vagy trance vagy mi...
Dirty South
...mind1...296.086 lett a vége...volt 3 kiló felett is...de sztem a 1misi az kicsit belepiszkálós sztenm
minden game-nek vannak határai!😄😄😄<#mf1>#mf1><#buck>#buck><#taps>#taps><#violent>#violent>
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
Ien Dynamyte vagy kit beraknak...pff
UG-okba meg most wantedba jo zene volt.
Jobb mint ebbe.
Ott legalább volt ien T.I. meg az UG1-ben Lil Jon - Get Low.
Rom-dom-dom😊
Dirty South
TL Rulz!😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nforce ugyan manapság elég lassú, de ajánlom figyelmetekbe az Nforce fórumot😊
Ha már motorozni nem tudok ebben a gyönyörû idõben, mivel szervízben van a vas, akkor inkább itthon kockulok és várom hogy kijöjjön ez szar.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
De 1-2 óra múlva már lesz rá esély, hogy kijön egy nem fake.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.